Įkraunama...
Įkraunama...

Tašytės, vaikiškos ir ne tik

QUOTE(Laimutia @ 2008 07 07, 22:17)

Oho, kiek prinerus blink.gif
Ir visos tokios idomios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš prisižiūrėjusi nusprendžiau pabandyti biggrin.gif . Nors ne pirmas ridikiulis, bet labiausiai norėtas blush2.gif :
user posted image
Atsakyti
Pupciukas, Lauruže, Laimutia, Morta-Sigita, visų laaaabai gražios tašytės. Ir labai originalios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo martinika: 08 liepos 2008 - 14:51
QUOTE(pupciukas @ 2008 07 06, 12:13)
na as noriu parodyti tasiuka kuri mezgiau draugei tortadienio proga http://public.fotki....i/dsc01755.html (metus atgal  ax.gif )

Gražu wub.gif ,o kaip rankeną sumeistravai?

QUOTE(Laimutia @ 2008 07 07, 21:17)

Gražu thumbup.gif ,tik niekaip nesuprantu kaip ta paskutinė nunerta schmoll.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras blush2.gif

Čiotki, paskutinė prasidėjo nuo vienos pilnos gėlytės, o paskui jau iš visų šonų prinėriau po reikiamą gabaliuką kitos, kol gavosi tokia forma, kokios reikėjo.
Atsakyti
QUOTE(pupciukas @ 2008 07 06, 13:13)
na as noriu parodyti tasiuka kuri mezgiau draugei tortadienio proga http://public.fotki....i/dsc01755.html (metus atgal  ax.gif )

labai gražu wub.gif . Gal būtų galima schemutę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jo_jo @ 2008 07 17, 13:54)
labai gražu wub.gif . Gal būtų galima schemutę  ax.gif

aciu merginos uz pagyrimus ax.gif 4u.gif
Schemutes kaip ir nera, pasidariau iskarpas ir mezgiau.

Ciotki , rankenas tiesiog supyniau kaip kasa is siulu, labai paprasta hihihi.gif
Atsakyti
Oi kiek čia grožybių thumbup.gif Man pernai buvo užėjusi rankinių manija. gal kokias 7 numezgiau, nunėriau. Sesėm, mamai ir draugėm išdalinau. Gaila, nenusifotkinau, būčiau ir aš pasirodžiusi sad.gif
Atsakyti
O čia mano neseniai nertas ridikiulis. Bet man keistai kažkaip rankenos atrodo g.gif . Kažkas ne taip. Gal. blush2.gif

user posted image
Atsakyti
O aš štai tokią nesenai nunarpliojau

user posted image
Atsakyti
Sveikos mezgėjėlės 4u.gif

Šią vasarą mano dukrytė vaikšto su tokiu rankinuku biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(morta-sigita @ 2008 07 19, 17:40)
O čia mano neseniai nertas ridikiulis. Bet man keistai kažkaip rankenos atrodo  g.gif . Kažkas ne taip. Gal. blush2.gif

user posted image

morta-sigita labai grazi rankine!!! jei ne paslaptis kur pirkai rankenas? ax.gif

AIRA ir --rita labai grazios rankines smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupciukas: 23 liepos 2008 - 10:34