Įkraunama...
Įkraunama...

Tašytės, vaikiškos ir ne tik

QUOTE(martinika @ 2008 04 22, 13:01)
Labai grazus krepsiukas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Toks visas labai vestuvinis, o jei dar neštų maža mergytė, tai visai wub.gif  wub.gif  wub.gif

mergyte tai maza bus maniskei bus pusantru metuku
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image

norėčiau pasiklausti dėl paskutinės rankinės wub.gif pamačiau ir noriu,bet nelabai žinau kaip nerti,platėjant į viršų?o maždau kas kiek platinti ir koks maždaug raštas apačios?
ačiū lb 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astuškinas: 14 birželio 2008 - 04:16
As tai gal nunerciau koki dugneli stulpeliais ir tada jau nerciau platejant rasteli aukstyn. Nerciau apvaliai, be jokios siules sone. ax.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif bandysiu pasieškoti raštų ir eksperimentuosiu smile.gif
Atsakyti
Kaip as susinervinau. Turejau siuliuku pradejau nerti rankinuka ir aisku pasibaige (nes nedaug buvo). Tai nusipirkau kitus bet ziuriu kad storis netiko. Tai dabar toliau ieskosiu tokiu butent siuliuku. Liudna dabar, kol rasiu kada tokiu kokiu reikia...

Kai nusinersiu pasizadu parodyti savo tasiuka.
Atsakyti
Tai aš ir galvojau - nu negi niekas vasarai neneria tašiukų? Pasirodo, vis dėlto neria biggrin.gif Būtinai pasirodykit, kai baigsit. Labai įdomu bigsmile.gif Aš irgi jau nusinėriau, net ir pranešiojau, tik va niekaip neprisiruošiu pasigirti...
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2007 07 05, 21:22)
Man labai patiko idėja, schemos nėra, bet manau kad labai paprasta tokią nunerti  wub.gif

user posted image

Oii... Nunerikit man tokia...! blush2.gif Nupirkciau... Jei galite rasykit y mgudaityte@gmail.com arba 867444451 buciau labai laiminga ;D
Atsakyti
na as noriu parodyti tasiuka kuri mezgiau draugei tortadienio proga http://public.fotki....i/dsc01755.html (metus atgal ax.gif )
Atsakyti
Uzsukau pasigirti savo nauju rankinuku ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2008 07 06, 18:35)
Uzsukau pasigirti savo nauju rankinuku  ax.gif
user posted image

bigsmile.gif taip ir kvepia vasara, vejaliu ir ramuniu lauku thumbup.gif
Atsakyti
Pupciukai, Lauruze nu nerealus grozis wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tai aš irgi pasigirsiu biggrin.gif

http://picasaweb.goo...tia/Rankdarbiai
Atsakyti