Įkraunama...
Įkraunama...

Tašytės, vaikiškos ir ne tik

Almita, nu ir grožių čia prikėlei thumbup.gif net akys raibsta ir degu noru kažką pradėt kurpt, gal iki vasaros ir "sumeistrausiu" ką nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2007 07 05, 21:22)
Man labai patiko idėja, schemos nėra, bet manau kad labai paprasta tokią nunerti  wub.gif

user posted image

Labai ačiū už idėją. Nunėriau savo panelei panašų, tai ji labai patenkinta. Ir bus kaip komplektėlis prie sarafaniuko Hello Kitty wink.gif Dar kartą ačiū 4u.gif
Atsakyti
as saviske rankine jau nuneriau, liko rankena ir apdaila ax.gif
neriau is svelniai rusvu siulu, o apdaila noriu daryt iz sokoladiniu siulu tokiu paciu, tik nesumastau kokia ta apdala daryt g.gif
ir dar nesumastau, ar rankena is sokoladiniu ar geriua is tu paciu rusvu siulu nert g.gif
tasiukas toks staciakampio formos, su ilga rankena, kuri bus permetama per peti ax.gif bet nesinori tokio alia visai paprasto - kazko elegantiskesnio norisi...
Atsakyti
user posted image
o as tokia padariau
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 03 30, 14:03)

o as tokia padariau

Labai gražu. thumbup.gif
Atsakyti
pasirodysiu ir aš , praeitos savaitės darbelis blush2.gif (baisiai juo džiaugiuosi)
user posted image
Atsakyti
mano terbukas pernai vasaros gamybos
user posted image
Atsakyti
O man neatidaro sios nuorodos, kur vaikiski rankinukai 2 psl.
Papildyta:
QUOTE(rimulia12 @ 2007 11 22, 17:04)
kokių čia grožybių
Vaikiški rankinukai

Vat sitos neatidaro, noriu ir as akis paganyt
Papildyta:
Sita as numezgiau savo mergytei, dar viena jau zadu pradeti, nes radau ideja pas jus.
http://public.fotki....iaskurinys.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciukaslt@: 02 balandžio 2008 - 13:08
QUOTE(juraciukaslt@ @ 2008 04 02, 14:25)
O man neatidaro sios nuorodos, kur vaikiski rankinukai 2 psl.
Papildyta:

Vat sitos neatidaro, noriu ir as akis paganyt
Papildyta:
Sita as numezgiau savo mergytei, dar viena jau zadu pradeti, nes radau ideja pas jus.
http://public.fotki....iaskurinys.html

juraciukaslt@, labai gražus komplektukas thumbup.gif Peržiūrėjau ir kitus tavo rankdarbius, žinok, gali ir man užeit noras papuošt dukrytės lėlytes, nors iki šiol oi kaip vengiau šito užsiėmimo lotuliukas.gif Siūlau tau apsilankyt rūbų lėlėms temojeva čia ir pasigirt savo grožybėmis. Tiek ten jų prikūrus esi thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz pagyrimus neringata, bet va sirdis linksta jau link rankinuku, ieskau cia ir ojoj kokiu radau graziu, tik va beda kaip juos padaryti, truksta patirties man.
Atsakyti
cia musu tasyte ar krepsiukas nezinau kaip pavadinti, bet gelytems per vestuves nesti ier po to saldainiams

user posted image
Atsakyti
Labai grazus krepsiukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Toks visas labai vestuvinis, o jei dar neštų maža mergytė, tai visai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti