Įkraunama...
Įkraunama...

Tašytės, vaikiškos ir ne tik

Šaunios katytės-tašytės mamy 24. thumbup.gif thumbup.gif Tikrai džiaugsis jų šeimininkės. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas kur nors užmatėte tašiukų su katytės motyvais? Bet ne HELLO KITTY biggrin.gif biggrin.gif Reiktų schemučių arba bent foto...
Atsakyti
Tasiukas mano mergytei smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Grozejaus, gyriau Jusu sedevrus ir galiausiai prisiminiau, kad irgi esu nunerus pusseseres dukrytei tasiuka su kepuryte blush2.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo E_rika: 25 rugsėjo 2009 - 11:26
Labai gražios abiejų kepurytės ir tašiukai wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o čia mūsų tašytė vasarai 4u.gif derinom prie suknelės ax.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vogels: 27 rugsėjo 2009 - 16:36
Kokios visos auksarankės, labai gražūs darbukai.
O čia kupriniukas mano vaikučiams

user posted image

user posted image
Atsakyti
koks idomus ir mielas kupriniukas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
prisisukau storai siūlų ir bandysiu storą didelę rankinę storais virbalais nerpliot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 09 30, 16:58)
prisisukau storai siūlų ir bandysiu storą didelę rankinę storais virbalais nerpliot  biggrin.gif

Turėtų gerai atrodyt, o kaip mezgasi greit iš storų, parodyk kas gausis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(belkaa @ 2009 10 01, 00:11)
Turėtų gerai atrodyt, o kaip mezgasi greit iš storų, parodyk kas gausis  bigsmile.gif

žinok, laiko mažai turiu...bet mezgasi tikrai greitai, nes ir siūlai, ir virbai stori biggrin.gif parodysiu smile.gif bus tokia spalvota dryžuota didelė šilta „tašė“ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(belkaa @ 2009 09 29, 22:39)
O čia kupriniukas mano vaikučiams

lab mielas wub.gif

ir ne į temą dabar blush2.gif abu vaikiukai kartu švenčia gimtadienius???? bigsmile.gif
Atsakyti