kokiu nuostabiu dalykeliu prisiziurejau- seile pavarvinau...reiks ir man pradet kazka narpliot- arteja ilgi ir tamsus ziemos vakarai
QUOTE(netikėtai @ 2009 09 05, 09:15)
Niu ir aš nunarpliojau tašiuką,į jūsų gražumus bežiūrėdama.Dovana vienai labai nuostabiai supermamytei
O čia tai grožis
QUOTE(paukščiukas @ 2009 09 03, 13:45)
Vasarai pasibaigus, pabaigiau ir savo rankinę
QUOTE(netikėtai @ 2009 09 05, 08:15)
Niu ir aš nunarpliojau tašiuką,į jūsų gražumus bežiūrėdama.
Eina sau.. Be zado sedziu, va cia tai talentas - merginos, na Jus ir auksarankes - pacios didziausios pagyros Jums ir susizavejimas Jusu darbeliams
koks nuostabus tašiukas
Jums leidus ir as pasirodysiu koki tasiuka nuneriau, bet... dar ne galas. Laukia pats sunkiausias darbas, o as net neisivaizduoju kaip ji atlikti: isiuti pamusala ir uztrauktuka...
QUOTE(Hytka @ 2009 09 18, 16:09)
Jums leidus ir as pasirodysiu koki tasiuka nuneriau, bet... dar ne galas. Laukia pats sunkiausias darbas, o as net neisivaizduoju kaip ji atlikti: isiuti pamusala ir uztrauktuka...
ne nesunkiausias ,nera kas veikiti su pamusalu ir uztrauktuku zinok,labai lengvai isisiuva
Linaule, gal ir lengva, kai moki ir znai kaip Kai esi zalias zalias - tai sunku
jo,gal jums sunkiau,mat as baigus siuveja,tai man vieni juokai as vietoj taves nusimegciau 2 tokio ilgio kaip rankine juostas ideciau uztrauktuka ir prisiuciau pamusala prie tu ,nemoku paaiskint butum kaune pisiuciau arba parodyciau
Aciu, Linaule, geri norai taip pat svarbu
As suprantu ka tu rasai, bandysiu kazka kombinuoti. Mano sesuo irgi gera siuveja, padedavo man visada, bet kad as dabar toli nuo LT, tai tenka paciai suktis
As suprantu ka tu rasai, bandysiu kazka kombinuoti. Mano sesuo irgi gera siuveja, padedavo man visada, bet kad as dabar toli nuo LT, tai tenka paciai suktis
QUOTE(Hytka @ 2009 09 19, 20:14)
Aciu, Linaule, geri norai taip pat svarbu
sekmes