Įkraunama...
Įkraunama...

Tašytės, vaikiškos ir ne tik

kokiu nuostabiu dalykeliu prisiziurejau- seile pavarvinau...reiks ir man pradet kazka narpliot- arteja ilgi ir tamsus ziemos vakarai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2009 09 05, 09:15)
Niu ir aš nunarpliojau tašiuką,į jūsų gražumus bežiūrėdama.Dovana vienai labai nuostabiai supermamytei ax.gif
4u.gif

O čia tai grožis wub.gif thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
sveikos,vakar nuneriau dukrai tasiuke smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 09 03, 13:45)
Vasarai pasibaigus, pabaigiau ir savo rankinę  smile.gif

QUOTE(netikėtai @ 2009 09 05, 08:15)
Niu ir aš nunarpliojau tašiuką,į jūsų gražumus bežiūrėdama.

Eina sau.. Be zado sedziu, va cia tai talentas - merginos, na Jus ir auksarankes - pacios didziausios pagyros Jums ir susizavejimas Jusu darbeliams wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
koks nuostabus tašiukas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Jums leidus ir as pasirodysiu koki tasiuka nuneriau, bet... dar ne galas. Laukia pats sunkiausias darbas, o as net neisivaizduoju kaip ji atlikti: isiuti pamusala ir uztrauktuka... ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2009 09 18, 16:09)
Jums leidus ir as pasirodysiu koki tasiuka nuneriau, bet... dar ne galas. Laukia pats sunkiausias darbas, o as net neisivaizduoju kaip ji atlikti: isiuti pamusala ir uztrauktuka...   ax.gif

user posted image

ne nesunkiausias ,nera kas veikiti su pamusalu ir uztrauktuku bigsmile.gif zinok,labai lengvai isisiuva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 18 rugsėjo 2009 - 18:08
na ir aš noriu pagaliau savo katytėmis pasigirti blush2.gif , kurios jau pas šeimininkes iškeliavo
user posted image
Atsakyti
Linaule, gal ir lengva, kai moki ir znai kaip wink.gif Kai esi zalias zalias - tai sunku unsure.gif
Atsakyti
jo,gal jums sunkiau,mat as baigus siuveja,tai man vieni juokai biggrin.gif as vietoj taves nusimegciau 2 tokio ilgio kaip rankine juostas ideciau uztrauktuka ir prisiuciau pamusala prie tu ,nemoku paaiskint butum kaune pisiuciau arba parodyciau bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu, Linaule, geri norai taip pat svarbu thumbup.gif
As suprantu ka tu rasai, bandysiu kazka kombinuoti. Mano sesuo irgi gera siuveja, padedavo man visada, bet kad as dabar toli nuo LT, tai tenka paciai suktis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2009 09 19, 20:14)
Aciu, Linaule, geri norai taip pat svarbu  thumbup.gif
As suprantu ka tu rasai, bandysiu kazka kombinuoti. Mano sesuo irgi gera siuveja, padedavo man visada, bet kad as dabar toli nuo LT, tai tenka paciai suktis  ax.gif

sekmes smile.gif
Atsakyti