pirmoji labai grazi, aciu uz pagalba ir patarimus
QUOTE(juruze @ 2009 05 26, 19:14)
as nemanau kad vienintele su tokia cia jau baisiai paprastute
...kaip sakoma paprasta bet ne prasta
Tiesa pasakius, sita tasiuke pamaciau parduotuvej vienoj, tai pagalvojau, kad tikrai nusimegziu. Gaila pinigu tokiai paprastybei O ir patiko ji man...
... man su visais dalykais kuriuos galiu pasidaryt pati taip buna mazdaug "toks krepsiukas 120lt!?! " .. tai nusiperki siulu uz 20 lt ir gatava
QUOTE(temptress @ 2009 05 26, 15:47)
Sveikos mergytes, as pas jus patarimo ateinu. nusinarpliojau as tasiuka, bet nezinau del rankenu, radau bambukines namie, bet mano manymu jos nelabai tinka. ar geriau nusipirkti apvalias, ar siuo atveju nertas daryti?
ir jeigu nerti rankenas, ka daryt, kad jos netystu?
Tik cia dar labai darbinis variantas tos tasytes, neplauta, ner pamusalo ir tt.
ir jeigu nerti rankenas, ka daryt, kad jos netystu?
Tik cia dar labai darbinis variantas tos tasytes, neplauta, ner pamusalo ir tt.
o gal galima šito elementaraus kvadratėlio schemutės
Sveikos, nusižiūrėjau tašytę, tačiau nenumanau net kaip pradėt ją daryt... http://keep4u.ru/img...a3541b73577.jpg
Gal kas galėtų pamokyt? Nuotrauką radau šitoje temoje, tačiau nebuvo jokio aprašymo
Gal kas galėtų pamokyt? Nuotrauką radau šitoje temoje, tačiau nebuvo jokio aprašymo
o aš vargstu su rankinės pamušalu nunėrus jau turiu, bet jau su siuvimu tai vaje vaje namuos kuičiuos ieškodama tinkamos medžiagos rodos reiktų tokio tvirtesnio, kad tašelka formą įgautų
nėriau maždaug pagal šitą schemą, tik didinau. Ėmiau dvigubą MAXI .
Tašiukė gavos kažkas panašaus į šią , bet va kaip tą pamušaliuką tinkamos formos ten "įtupdyti"
Tašiukė gavos kažkas panašaus į šią , bet va kaip tą pamušaliuką tinkamos formos ten "įtupdyti"
Sveikos, darbstuoles,
prisiziurejau cia jusu tasycius, ir noriu pabandyti nusinerti pati kazka panasaus. Pagelbesit?
Kur galima rasti schemute, kaip tuos kvadraciukus nerti, kur tasyte virsuje, ir kaip juos sunerti, susiuti?
prisiziurejau cia jusu tasycius, ir noriu pabandyti nusinerti pati kazka panasaus. Pagelbesit?
Kur galima rasti schemute, kaip tuos kvadraciukus nerti, kur tasyte virsuje, ir kaip juos sunerti, susiuti?
QUOTE(fishke @ 2009 06 04, 22:49)
o aš vargstu su rankinės pamušalu nunėrus jau turiu, bet jau su siuvimu tai vaje vaje namuos kuičiuos ieškodama tinkamos medžiagos rodos reiktų tokio tvirtesnio, kad tašelka formą įgautų
Sveika,
Aš tai kai nuneriu, iš blogosios pusės rankinės, abi puses flizeliną prilyginu, tuomet tvirta rankinė gaunasi, o pamušalą paprastą klasikinį įsiuvu
QUOTE(trys gilės @ 2009 06 05, 11:50)
Sveika,
Aš tai kai nuneriu, iš blogosios pusės rankinės, abi puses flizeliną prilyginu, tuomet tvirta rankinė gaunasi, o pamušalą paprastą klasikinį įsiuvu
flizelinas man išvis pirmą kart girdimas kur jo pirkti ir kiek kainuoja ?
ir dar , kažin ar man eitų prilyginti jį, nes rankinė tokia ....kaip čia pasakyt, garbiniuota, banguota
QUOTE(fishke @ 2009 06 05, 12:00)
flizelinas man išvis pirmą kart girdimas kur jo pirkti ir kiek kainuoja ?
ir dar , kažin ar man eitų prilyginti jį, nes rankinė tokia ....kaip čia pasakyt, garbiniuota, banguota
Flizelinas tai toks plonas medziagiukas, nemoku net paaiškint viena jo pusė su trupučiu klijų, kai palygini prilimpa prie audinio. Būna baltas, juodas. Jo dedama siuvime į švarkų atlapus ir pan.jei teko matyt. Na bet jei sudėtingas rankinukas, tai gal ir nepavyks, nemačiau kaip atrodo.
O pirkti tai jo yra audinių pard., arba siūlų-rankdarbių