Įkraunama...
Įkraunama...

Tašytės, vaikiškos ir ne tik

pirmoji labai grazi, aciu uz pagalba ir patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juruze @ 2009 05 26, 19:14)
as nemanau kad vienintele su tokia  lotuliukas.gif cia jau baisiai paprastute  mirksiukas.gif

...kaip sakoma paprasta bet ne prasta mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiesa pasakius, sita tasiuke pamaciau parduotuvej vienoj, tai pagalvojau, kad tikrai nusimegziu. Gaila pinigu tokiai paprastybei cool.gif O ir patiko ji man...
Atsakyti
... man su visais dalykais kuriuos galiu pasidaryt pati taip buna biggrin.gif mazdaug "toks krepsiukas 120lt!?! blink.gif " .. tai nusiperki siulu uz 20 lt ir gatava biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(temptress @ 2009 05 26, 15:47)
Sveikos mergytes, as pas jus patarimo ateinu. nusinarpliojau as tasiuka, bet nezinau del rankenu, radau bambukines namie, bet mano manymu jos nelabai tinka. ar geriau nusipirkti apvalias, ar siuo atveju nertas daryti?
ir jeigu nerti rankenas, ka daryt, kad jos netystu?
Tik cia dar labai darbinis variantas tos tasytes, neplauta, ner pamusalo ir tt.
user posted image

o gal galima šito elementaraus kvadratėlio schemutės doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, nusižiūrėjau tašytę, tačiau nenumanau net kaip pradėt ją daryt... http://keep4u.ru/img...a3541b73577.jpg

Gal kas galėtų pamokyt? Nuotrauką radau šitoje temoje, tačiau nebuvo jokio aprašymo smile.gif
Atsakyti
o aš vargstu su rankinės pamušalu doh.gif nunėrus jau turiu, bet jau su siuvimu tai vaje vaje umn.gif namuos kuičiuos ieškodama tinkamos medžiagos blink.gif rodos reiktų tokio tvirtesnio, kad tašelka formą įgautų g.gif
nėriau maždaug pagal šitą schemą, tik didinau. Ėmiau dvigubą MAXI .
Tašiukė gavos kažkas panašaus į šią , bet va kaip tą pamušaliuką tinkamos formos ten "įtupdyti" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 04 birželio 2009 - 22:00
user posted image

http://www.yoshta.co...busink2009.html
Atsakyti
Sveikos, darbstuoles,
prisiziurejau cia jusu tasycius, ir noriu pabandyti nusinerti pati kazka panasaus. Pagelbesit?
Kur galima rasti schemute, kaip tuos kvadraciukus nerti, kur tasyte virsuje, ir kaip juos sunerti, susiuti?
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 06 04, 22:49)
o aš vargstu su rankinės pamušalu  doh.gif  nunėrus jau turiu, bet jau su siuvimu tai vaje vaje  umn.gif namuos kuičiuos ieškodama tinkamos medžiagos  blink.gif  rodos reiktų tokio tvirtesnio, kad tašelka formą įgautų  g.gif 
nėriau maždaug pagal šitą schemą,  tik didinau.  Ėmiau dvigubą MAXI .
Tašiukė gavos kažkas panašaus į šią , bet va kaip tą pamušaliuką tinkamos formos ten "įtupdyti"  g.gif

Sveika,
Aš tai kai nuneriu, iš blogosios pusės rankinės, abi puses flizeliną prilyginu, tuomet tvirta rankinė gaunasi, o pamušalą paprastą klasikinį įsiuvu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(trys gilės @ 2009 06 05, 11:50)
Sveika,
Aš tai kai nuneriu, iš blogosios pusės rankinės, abi puses flizeliną prilyginu, tuomet tvirta rankinė gaunasi, o pamušalą paprastą klasikinį įsiuvu smile.gif

flizelinas man išvis pirmą kart girdimas doh.gif blush2.gif kur jo pirkti ir kiek kainuoja ?
ir dar , kažin ar man eitų prilyginti jį, nes rankinė tokia ....kaip čia pasakyt, garbiniuota, banguota g.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 06 05, 12:00)
flizelinas man išvis pirmą kart girdimas  doh.gif  blush2.gif kur jo pirkti ir kiek kainuoja ?
ir dar , kažin ar man eitų prilyginti jį, nes rankinė tokia ....kaip čia pasakyt, garbiniuota, banguota  g.gif

Flizelinas tai toks plonas medziagiukas, nemoku net paaiškint doh.gif viena jo pusė su trupučiu klijų, kai palygini prilimpa prie audinio. Būna baltas, juodas. Jo dedama siuvime į švarkų atlapus ir pan.jei teko matyt. Na bet jei sudėtingas rankinukas, tai gal ir nepavyks, nemačiau kaip atrodo.
O pirkti tai jo yra audinių pard., arba siūlų-rankdarbių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trys gilės: 05 birželio 2009 - 11:21