Įkraunama...
Įkraunama...

Tašytės, vaikiškos ir ne tik

QUOTE(panelė Prym @ 2009 05 26, 07:46)
Labai graži ax.gif

4u.gif

QUOTE(Siga* @ 2009 05 26, 07:54)
4u.gif
kokia faina bigsmile.gif labai labai grazi 4u.gif

Aciu 4u.gif

Vaitkute, jei nori tokios trapecines formos, tai galima nerti is tokiu kvadraciuku, kaip manoji, tik, nuo apacios ziurint, ta eilute kur zali kvadratukai, tai juos ne perlenkt ties krastu, o tiesiog toj eilej krastuose dar po viena kvadraciuka sunert, zodziu kad jie atlenkti butu. Tada kitoj eilej taip pat, tik jau po 2 papildomus is krastu reikes. Nu nezinau ar aiskiai paaiskinau, bet as tai taip daryciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaitkute @ 2009 05 26, 09:58)
... sveikos  blush2.gif  .. noreciau vasarai nusinerti dideli pliazini krepsi lekimui prie juros ..  ax.gif  tik va beda kad noriu to tokio apvalainu dungnu (niu ne paprasto kvadratinio) ... o nei schemciu nei idojos tam neturiu  doh.gif tai gal kuri turetumet kokiu schemuciu ???  blush2.gif

Kažką panašaus į šitą?
user posted image
Atsakyti
o kaip ineriat tas rankenas? pvz apvalios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciukaslt@: 26 gegužės 2009 - 13:32
Šitoj tai čia šone akys surinktos ir numegzta tiesiai.
Atsakyti
Sveikos mergytes, as pas jus patarimo ateinu. nusinarpliojau as tasiuka, bet nezinau del rankenu, radau bambukines namie, bet mano manymu jos nelabai tinka. ar geriau nusipirkti apvalias, ar siuo atveju nertas daryti?
ir jeigu nerti rankenas, ka daryt, kad jos netystu?
Tik cia dar labai darbinis variantas tos tasytes, neplauta, ner pamusalo ir tt.
user posted image
Atsakyti
Aš nerčiau ax.gif
Arba pirkčiau apvalias metalines sidabro spalvos.
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 05 26, 15:58)
Aš nerčiau ax.gif
Arba pirkčiau apvalias metalines sidabro spalvos.

4u.gif
o gal turit kokiu pavyzdziu su tokiom rankenom, kad neduletu jos man ?
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 05 26, 11:47)
Kažką panašaus į šitą?
user posted image

... aha .. vat formos tokios noriu ... bet kad butu is tu tokiu nertu geliu ax.gif ... niekad nebandziau to daryti tai nezinau ar eitu tas tokias atskiras gelytes i tokia forma sujungt ax.gif

o juruze, tavo rankine man atrodo maciau (maciau kad grazi bet nepaskaiciau kieno blush2.gif) tai jei nesugalvosiu kokio kiauro varianto tai nesupyk bet nersiu kaip tavo biggrin.gif ... bebebusi tokia vienintele biggrin.gif
Atsakyti
as nemanau kad vienintele su tokia lotuliukas.gif cia jau baisiai paprastute mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(temptress @ 2009 05 26, 16:34)
4u.gif
o gal turit kokiu pavyzdziu su tokiom rankenom, kad neduletu jos man ?

Įsvaizduoju kažką panašaus į tokias, tik iš balto metalo, a la "sidabras":
user posted image

QUOTE(vaitkute @ 2009 05 26, 17:41)
... aha .. vat formos tokios noriu ... bet kad butu is tu tokiu nertu geliu  ax.gif  ... niekad nebandziau to daryti tai nezinau ar eitu tas tokias atskiras gelytes i tokia forma sujungt  ax.gif

Aš kai jungiu iš atskirų dalių, tai nusipiešiu ant kokios sulankstytos paklodės reikiamą formą, išsidėstau detales, prismaigstau ir tada jungiu pynele. Dabar kaip tik vaikišką suknelę tokio tipo baiginėju.
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 05 26, 21:26)
Įsvaizduoju kažką panašaus į tokias, tik iš balto metalo, a la "sidabras":

as turejau omeny tom, su kuriom fotografavau, nes dabar nei kur det man ju, is pradziu galvojau, kad tiks, o netinka. norisi ir jas panaudot
Atsakyti
Hm g.gif
Gal tokią?
user posted image

Arba tokią:
user posted image
Atsakyti