Įkraunama...
Įkraunama...

Tašytės, vaikiškos ir ne tik

Juodos greičiausiai viršų apneriant nunertos, o baltos išnertos iš kvadratų pagal raštą. Pabaigus tą kvadratuką, kuris turi būti viršuje, siūlo nenukirpti, o nerti aukštyn, padarant tą kampuką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panelė Prym: 11 gegužės 2009 - 17:31
QUOTE(panelė Prym @ 2009 05 11, 18:30)
Juodos greičiausiai viršų apneriant nunertos, o baltos išnertos iš kvadratų pagal raštą. Pabaigus tą kvadratuką, kuris turi būti viršuje, siūlo nenukirpti, o nerti aukštyn, padarant tą kampuką.

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Puikumėlis čia pas jus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Susigundžiau parodyti savo darbus blush2.gif... Gal kam bus įdomūs ir mano gamybos tašiukai ax.gif
Susirgau jų siuvimo, mezgimo, rišimo liga lotuliukas.gif ...ką jau padarysi...mėgstu rankines thumbup.gif

http://public.fotki....selen/rankines/

Kai kurios tašytės darytos pažįstamų mergaičių prašymu cool.gif , keles pasidariu sau biggrin.gif , na o kitos lauks dar savo šeimininkių smile.gif smile.gif smile.gif
Šiuo metu dar vieną mezgu smile.gif ...
Atsakyti
Tokio pobūdžio žinutės turėtų būti skelbimų skyrelyje.
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 05 17, 13:25)
Tokio pobūdžio žinutės turėtų būti skelbimų skyrelyje.

Ne taip supratai schmoll.gif Aš gi nesiūlau pirkti....O tik parodyti noriu, jei kada sumąstysiu pardavinėti- skelbimuose ir rašysiu...
Gal kas norės ir tokio tipo rankines pasisiūti smile.gif smile.gif
O jei nepatinka - jūsų reikalas cool.gif
Atsakyti
sūnaus draugei

user posted image
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 05 17, 21:15)
sūnaus draugei

oi fainumas ir gražumas koks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Akinomra @ 2009 05 17, 22:04)
oi fainumas ir gražumas koks  wub.gif

ačiū blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 05 17, 20:15)
sūnaus draugei

gražu 4u.gif bet..... jūsų foto labai didelės, tad iš tikro sunku įžiūrėt, nes akys visų pirma "pasibaido" stambaus vaizdo blush2.gif gal tik man taip unsure.gif
Atsakyti
user posted image

Schema

user posted image

Schema

O šita tai taip susižavėjau, kad net seilė nutįso:
user posted image

Aprašymas: 1, 2, 3, 4 ir 5.
Atsakyti
user posted image

Aprašymas
Atsakyti