Įkraunama...
Įkraunama...

Tašytės, vaikiškos ir ne tik

O dar jus man pasakykit tas ausytes katinelio atskirai primezget g.gif nes is manes mezgeja doh.gif bet stengtis tai reikia biggrin.gif
Papildyta:
Ir dar kokie siulai geriausi butu? nusipirkau akrilinio kazi nieko bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2009 03 26, 14:36)
O dar jus man pasakykit tas ausytes katinelio atskirai primezget  g.gif nes is manes mezgeja  doh.gif bet stengtis tai reikia  biggrin.gif
Papildyta:
Ir dar kokie siulai geriausi butu? nusipirkau akrilinio kazi nieko bus g.gif

as tai kai numezgiau ta pailga veiduka, po to viena ausyte nenutraukdama siulo, o kita jau veliau primezgiau, nezinau ar aiskiai paaiskinau. O siulai man tai tik medvilniniai patinka mirksiukas.gif
Cia maniskis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Atigiliux @ 2009 03 26, 13:46)
as tai  kai numezgiau ta pailga veiduka, po to viena ausyte nenutraukdama siulo, o kita jau veliau primezgiau, nezinau ar aiskiai paaiskinau. O siulai man tai tik medvilniniai patinka mirksiukas.gif

supratau daug maz biggrin.gif man ir medvilniniai graiau, nes akrilas gali pasivelt doh.gif bet pirmas blynas bus gerai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atigiliux @ 2009 03 26, 14:46)
as tai  kai numezgiau ta pailga veiduka, po to viena ausyte nenutraukdama siulo, o kita jau veliau primezgiau, nezinau ar aiskiai paaiskinau. O siulai man tai tik medvilniniai patinka mirksiukas.gif
Cia maniskis

nu bet kaip grazu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(caulyte @ 2009 03 26, 10:18)
paziurek cia http://club.osinka.ru/topic-46032 turetum rasti ir ideju ir rasteliu  smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atigiliux @ 2009 03 26, 14:46)
Cia maniskis
user posted image

groooozis wub.gif kaip man tie kaciukai patinka wub.gif gaila, kad mano jau panele, jau nelabai nori tokiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabimik @ 2009 03 26, 10:22)
Aš savo dukrytei štai tokį rankinuką nunėriau:

user posted image

Vaje vaje kaip grazu....
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2009 03 26, 22:37)
Vaje vaje kaip grazu....

Ačiū. notworthy.gif
Atsakyti
na va pagaliau pabaigiau
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 03 27, 10:14)
na va pagaliau pabaigiau

WOW bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif fantastika bigsmile.gif jau senokai i sita modeliuka(na, ta,labai panasu, su burbuliuku tokiu rasciuku kaip pas jus ax.gif ) varvinu seile, bet vis nesiryztu pradeti, o jusu isvis nerealiai atrodo thumbup.gif thumbup.gif o koks cia siulas? pamusaliuka dejot koki ar ne? vis man kazkaip atrodo, kad jei didesne rankine megzta ar netra, be pamusalo savo formos taip neislaiko g.gif gal cia tik mano nusistatymas neteisingas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūros akmenėlis: 27 kovo 2009 - 09:22
QUOTE(Jūros akmenėlis @ 2009 03 27, 10:21)
WOW  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  fantastika  bigsmile.gif  jau senokai i sita modeliuka(na, ta,labai panasu, su burbuliuku tokiu rasciuku kaip pas jus ax.gif ) varvinu seile,  bet vis nesiryztu pradeti, o jusu isvis nerealiai atrodo  thumbup.gif  thumbup.gif  o koks cia siulas? pamusaliuka dejot koki ar ne? vis man kazkaip atrodo, kad jei didesne rankine megzta ar netra, be pamusalo savo formos taip neislaiko  g.gif  gal cia tik mano nusistatymas neteisingas  blush2.gif

Pamušaliuką dėjau ir užtrauktuką ir dugną reikejo, nes siulas medvilninis storas sunkus, bet viskas čiki, šiandien siuveja, prisiųs pamušalą ir vasara vaikščiosim thumbup.gif
Atsakyti
Atiduodu Jusu teismui savo pirma rankdarbi ax.gif
user posted image
Atsakyti