O dar jus man pasakykit tas ausytes katinelio atskirai primezget nes is manes mezgeja bet stengtis tai reikia
Papildyta:
Ir dar kokie siulai geriausi butu? nusipirkau akrilinio kazi nieko bus
QUOTE(Užmirstuole @ 2009 03 26, 14:36)
O dar jus man pasakykit tas ausytes katinelio atskirai primezget nes is manes mezgeja bet stengtis tai reikia
Papildyta:
Papildyta:
as tai kai numezgiau ta pailga veiduka, po to viena ausyte nenutraukdama siulo, o kita jau veliau primezgiau, nezinau ar aiskiai paaiskinau. O siulai man tai tik medvilniniai patinka
Cia maniskis
QUOTE(Atigiliux @ 2009 03 26, 13:46)
as tai kai numezgiau ta pailga veiduka, po to viena ausyte nenutraukdama siulo, o kita jau veliau primezgiau, nezinau ar aiskiai paaiskinau. O siulai man tai tik medvilniniai patinka
supratau daug maz man ir medvilniniai graiau, nes akrilas gali pasivelt bet pirmas blynas bus gerai
QUOTE(Atigiliux @ 2009 03 26, 14:46)
Cia maniskis
Cia maniskis
nu bet kaip grazu
QUOTE(caulyte @ 2009 03 26, 10:18)
Aciu
QUOTE(Atigiliux @ 2009 03 26, 14:46)
Cia maniskis
Cia maniskis
groooozis kaip man tie kaciukai patinka gaila, kad mano jau panele, jau nelabai nori tokiu
QUOTE(Gabimik @ 2009 03 26, 10:22)
Vaje vaje kaip grazu....
na va pagaliau pabaigiau
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 03 27, 10:14)
WOW fantastika jau senokai i sita modeliuka(na, ta,labai panasu, su burbuliuku tokiu rasciuku kaip pas jus ) varvinu seile, bet vis nesiryztu pradeti, o jusu isvis nerealiai atrodo o koks cia siulas? pamusaliuka dejot koki ar ne? vis man kazkaip atrodo, kad jei didesne rankine megzta ar netra, be pamusalo savo formos taip neislaiko gal cia tik mano nusistatymas neteisingas
QUOTE(Jūros akmenėlis @ 2009 03 27, 10:21)
WOW fantastika jau senokai i sita modeliuka(na, ta,labai panasu, su burbuliuku tokiu rasciuku kaip pas jus ) varvinu seile, bet vis nesiryztu pradeti, o jusu isvis nerealiai atrodo o koks cia siulas? pamusaliuka dejot koki ar ne? vis man kazkaip atrodo, kad jei didesne rankine megzta ar netra, be pamusalo savo formos taip neislaiko gal cia tik mano nusistatymas neteisingas
Pamušaliuką dėjau ir užtrauktuką ir dugną reikejo, nes siulas medvilninis storas sunkus, bet viskas čiki, šiandien siuveja, prisiųs pamušalą ir vasara vaikščiosim
Atiduodu Jusu teismui savo pirma rankdarbi