Įkraunama...
Įkraunama...

Tašytės, vaikiškos ir ne tik

tai va, kad tuos blynus ir bandau nerti, bet man kazkaip rieciasi, dedu akis, viena jau baigiau, bet man atrodo yra kazkokia kita- geresne- metodika. as neriu tiesio apvaliai, paskui nunersiu tokia platesne juosta ir sunersiu abu blynus.
Atsakyti
Sis tas telefonui mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurgita_b @ 2009 03 14, 23:18)

labai grazi ta boruzele, mano mergicka panasaus amziaus, noriu jai nunerti...ar numegzti? gal gali kokia schemele ideti? aciu 4u.gif

Neturiu schemutės, tiesiog taip mezgiau...Reikėjo boružėlės, pasivarčiau vaikiškas knygeles kaip jos ten piešiamos ir nunėriau.
Čia labai paprastai nuneri skritulius du, sujungi juostele atskirai numegzta, tada taškiukai ir juodi skrituliukai-prisiuvi, iš šonų kojeles "pakabini".
Bandykit, jei nesigaus, galiu nunert mirksiukas.gif

Papildyta:
Dėl tų telefono dėklų, tai man irgi patinka juos nerti biggrin.gif
Čia tokį užsakymą turėjau, nertas dėkliukas, o gyvūnėlis-veltinukas. Tik va koks tai gyvūnėlis su kolegėm taip ir nenusprendėm lotuliukas.gif lotuliukas.gif Užsakė meškiuką, bet lyg ir katinas gavosi.. doh.gif lotuliukas.gif
user posted image

Čia kita pusė

user posted image
Atsakyti
aciu atigiliux, as tuos blynus nuneriau, bet nezinau, kaip ta kisene daryti, jei juostele sujungsiu...tu siuvai uztrauktuka ar palikai kaip nors tarpa?...
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurgita_b @ 2009 03 23, 17:26)
aciu atigiliux, as tuos blynus nuneriau, bet nezinau, kaip ta kisene daryti, jei juostele sujungsiu...tu siuvai uztrauktuka ar palikai kaip nors tarpa?...

Knopkytes tris įsiuvau, užtrauktukas nebūtų gerai, iškraipytų formą. Na ir ta juostytė neturi būt plati, nes negražiai užsisegs. mirksiukas.gif
Parodysi kai pabaigsi????
Atsakyti
QUOTE(Atigiliux @ 2009 03 21, 18:31)
Neturiu schemutės, tiesiog taip mezgiau...Reikėjo boružėlės, pasivarčiau vaikiškas knygeles kaip jos ten piešiamos ir nunėriau.
Čia labai paprastai nuneri skritulius du, sujungi juostele atskirai numegzta, tada taškiukai ir juodi skrituliukai-prisiuvi, iš šonų kojeles "pakabini".
Bandykit, jei nesigaus, galiu nunert mirksiukas.gif
Papildyta:
Dėl tų telefono dėklų, tai man irgi patinka juos nerti biggrin.gif
Čia tokį užsakymą turėjau, nertas dėkliukas, o gyvūnėlis-veltinukas. Tik va koks tai gyvūnėlis su kolegėm taip ir nenusprendėm lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Užsakė meškiuką, bet lyg ir katinas gavosi.. doh.gif  lotuliukas.gif
[

QUOTE(rimulia12 @ 2009 03 23, 18:22)

Nu bet koks grozis thumbup.gif
Atsakyti
kiek daug gražių dalykų atsirado
Atsakyti
Sveikos mamytės, prisižiūrėjau gražių darbelių ir gerų idėjų, rodau savo darbelį.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rerama @ 2009 03 24, 15:46)
Sveikos mamytės, prisižiūrėjau gražių darbelių ir gerų idėjų, rodau savo darbelį.

user posted image

Labai grazu wub.gif Gal schemute? 4u.gif
Atsakyti

user posted image

nerealiai grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o dar ta zalia spalva wub.gif
Atsakyti

user posted image

liuks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti