Įkraunama...
Įkraunama...

Tašytės, vaikiškos ir ne tik

QUOTE(Atigiliux @ 2009 03 03, 13:10)
Čia mano naujas darbelis-AVILIUKAS lotuliukas.gif

ar dejote kazka i vidu, kad jis toks standus gavosi, ar cia taip nuo siulu storio?
Atsakyti
Del to aviliuko...
Pirmiausia nuneriau dugna, paprasta apskritima. Tada kasele aplink apskritima-tokio ilgio, ja sujungiau ir ratu mezgiau, palaipsniui mazindama pries gala.Veliau prijungiau prie dugno pagrinda.
Siulai nelabai stori, tiesiog standziai mezgiau ir kadangi ratu megzesi tai ir rastas toks standus. Cia panasiai kaip karoliukus apnertukus mezga. Po to ta dugna dar flizelinu paklijavau, kad neislystu labai, idejus ka nors, siaip stengiuosi visus savo rankinukus paklijuot, na ir paskui pamusalas.. biggrin.gif Kai jau baigiau pamaciau, kad labai i aviliuka panasu, taip ir kilo mintis del bitutciu.
Atsakyti
Rodomes ir mes blush2.gif ,koki dukrytei rankinuka nuneriau ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ggudrute @ 2009 03 08, 21:41)
Rodomes ir mes  blush2.gif ,koki dukrytei rankinuka nuneriau ax.gif
user posted image

thumbup.gif Labai grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ggudrute @ 2009 03 08, 22:41)
user posted image

Liux thumbup.gif
Atsakyti

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif rankinukas, vis ziuriu i ta kaciuka ir nesiryztu nerti 4u.gif , bet teks isbandyti (kriksto dukte pamate, labai patiko)
Atsakyti
QUOTE(era27 @ 2009 03 08, 23:09)
thumbup.gif  Labai grazu mirksiukas.gif

QUOTE(simoselis @ 2009 03 09, 09:09)

QUOTE(anny @ 2009 03 09, 11:06)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  rankinukas, vis ziuriu i ta kaciuka ir nesiryztu nerti  4u.gif , bet teks isbandyti (kriksto dukte pamate, labai patiko)

Aciu 4u.gif , as irgi vis paziuredavau ir patingedavau pradet ji nert blush2.gif , bet dukryte vis prase ir prase tokio rankinuko,o kai pamate dukterecia tai ir ji tokio uzsimane biggrin.gif , dabar teks dar viena nert ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2008 12 02, 12:33)
Tokių gražių tašių, rankinių čia prisižiūrėjau, kad pati užsimaniau nusinerti.Aš esu tik pradedanti "nerėja" tai va kas gavos... blush2.gif

user posted image

O jau kokia graži tašytė wub.gif Ir paprasta, bet kartu labai graži.

Gal kas turi schemučių kuprinytei? Pavasaris, taip noriu pati nusinerti ax.gif
Atsakyti
user posted image

tuoj visos su panasiom tasytem lakstysim lotuliukas.gif as saviskei irgi tokia neriu biggrin.gif
Atsakyti
Na aš jau senokai rodžiau ką padariau, bet pagaliau baigiau ir parodysiu ax.gif

user posted image
Atsakyti
Papildyta:
Na ir dar vienas-boružiukas smile.gif
user posted image
[/quote]

labai grazi ta boruzele, mano mergicka panasaus amziaus, noriu jai nunerti...ar numegzti? gal gali kokia schemele ideti? aciu 4u.gif
Atsakyti
Mano smulkmenėlė mažytei panelytei .Nėriau į komplektą prie kepurytės

user posted image
Papildyta:
Sakykit , o kaip reikia nerti tuos apvalius rankinukus ? Ar atskirai tuos du blynukus ir poto apnerti sonus , ar kazkaip iskarto abu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Herma: 15 kovo 2009 - 17:22