Įkraunama...
Įkraunama...

Tašytės, vaikiškos ir ne tik

QUOTE(Jolancike @ 2007 07 05, 21:22)
Man labai patiko idėja, schemos nėra, bet manau kad labai paprasta tokią nunerti  wub.gif

user posted image

Ar niekas nebandet tokios?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Neradau tinkamesnės temos nei ši užduoti savo klausimą. Norėčiau nusinerti tokį kaip ir įdėklą telefonui (ar maišelį) nežinau kaip tiksliai pavadinti. Ar būtų įmanoma tai padaryti? Ir jei atsakymas teigiamas, tai kaip? Su kokiais siūlais ir kokiu vašeliu? Ir aš taip suprantu, kad neriant paprasčiausia naudoti tik tą patį siūlą, kitų spalvų neįpinant? Pamokinkit, nes aš visiškai nenusimanau apie tokius dalykus. Ir gal scxhemų pametėtumėt? Būčiau dėkinga mirksiukas.gif 4u.gif

O kažin, mezgimo ir nėrimo siūlai skiriasi? Kokie būtų tinkamiausi mano pasirinktam daiktui nusinerti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 06 lapkričio 2007 - 14:01
QUOTE(Mona187 @ 2007 11 06, 14:57)
Sveikos 4u.gif
Neradau tinkamesnės temos nei ši užduoti savo klausimą. Norėčiau nusinerti tokį kaip ir įdėklą telefonui (ar maišelį) nežinau kaip tiksliai pavadinti. Ar būtų įmanoma tai padaryti? Ir jei atsakymas teigiamas, tai kaip? Su kokiais siūlais ir kokiu vašeliu? Ir aš taip suprantu, kad neriant paprasčiausia naudoti tik tą patį siūlą, kitų spalvų neįpinant? Pamokinkit, nes aš visiškai nenusimanau apie tokius dalykus. Ir gal scxhemų pametėtumėt? Būčiau dėkinga mirksiukas.gif  4u.gif

O kažin, mezgimo ir nėrimo siūlai skiriasi? Kokie būtų tinkamiausi mano pasirinktam daiktui nusinerti?

na tokį daiktelį gali iš bet kokių siūlų nert..ar megsti rolleyes.gif reikia ik toki staciakampiuka numegzsti telefono dydzio ir po to susiusti..cia pats paprasciausias rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 11 06, 14:57)
Sveikos 4u.gif
Neradau tinkamesnės temos nei ši užduoti savo klausimą. Norėčiau nusinerti tokį kaip ir įdėklą telefonui (ar maišelį) nežinau kaip tiksliai pavadinti. Ar būtų įmanoma tai padaryti? Ir jei atsakymas teigiamas, tai kaip? Su kokiais siūlais ir kokiu vašeliu? Ir aš taip suprantu, kad neriant paprasčiausia naudoti tik tą patį siūlą, kitų spalvų neįpinant? Pamokinkit, nes aš visiškai nenusimanau apie tokius dalykus. Ir gal scxhemų pametėtumėt? Būčiau dėkinga mirksiukas.gif  4u.gif

aš siūlyčiau nerti iš plonų siūlų apvaliai, tada nereiks siųti ir dailiau atrodys. Siūliukai gali būti Maxi ar Iris, labai įvairių spalvų būna.
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2007 11 06, 16:00)
aš siūlyčiau nerti iš plonų siūlų apvaliai, tada nereiks siųti ir dailiau atrodys. Siūliukai gali būti Maxi ar Iris, labai įvairių spalvų būna.

Nelabai suprantu, kaip apvaliai nerti?
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 11 06, 17:30)

ta prasme aplink telefoną, nežinau, kaip aiškiau išsireikšti, nu kaip "rankovę", o po to užlenkimą, ar ką pagal norą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringata: 07 lapkričio 2007 - 09:31
QUOTE(neringata @ 2007 11 06, 16:00)

Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(neringata @ 2007 11 07, 10:29)
ta prasme aplink telefoną, nežinau, kaip aiškiau išsireikšti, nu kaip "rankovę", o po to užlenkimą, ar ką pagal norą

Nežinaau ar tinkamus siūliukus pasirinkau, bet kitokių neradau, o kažkur toliau važiuoti ieškoti nesinorėjo. blush2.gif Ploni siūlai, skirti nėrimui, ant pakuotės buvo parašyta linas, 25 gr. Ar bus gerai? g.gif
Beje, jau po truputį "neriuosi" svetimomis rankomis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 09 lapkričio 2007 - 09:30
QUOTE(Mona187 @ 2007 11 09, 10:28)
Papildyta:
Papildyta:

Nežinaau ar tinkamus siūliukus pasirinkau, bet kitokių neradau, o kažkur toliau važiuoti ieškoti nesinorėjo. blush2.gif Ploni siūlai, skirti nėrimui, ant pakuotės buvo parašyta linas, 25 gr. Ar bus gerai?  g.gif
Beje, jau po truputį "neriuosi" svetimomis rankomis lotuliukas.gif

jei rezultatas tenkina - siūlai tinkami tongue.gif
Atsakyti
kokių čia grožybių
Vaikiški rankinukai
Atsakyti
aš dabar vat tokį gaminu:
http://www.benetton....sories/07.shtml
parduotuvej 180 lt kaštuoja biggrin.gif
Atsakyti
labai paprasta ir grazi (bent jau man, del skonio nesiginciajama)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(everesta @ 2007 11 23, 17:03)
labai paprasta ir grazi (bent jau man, del skonio nesiginciajama)
user posted image

tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 23 lapkričio 2007 - 19:19