Įkraunama...
Įkraunama...

Tašytės, vaikiškos ir ne tik

QUOTE(Aderaa @ 2009 01 25, 20:14)
Atigiliux
labai labai šaunios rankinės , super !

Ačiū labai
aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Cia naujausia 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Atigiliux @ 2009 01 29, 19:11)
Cia naujausia 4u.gif
user posted image

Koks fainumas sitos thumbup.gif thumbup.gif mirksiukas.gif Labai mielas tasiukas
Atsakyti
QUOTE(Akinomra @ 2009 01 29, 22:16)
Koks fainumas sitos  thumbup.gif  thumbup.gif  mirksiukas.gif Labai mielas tasiukas

Ačiū tau
aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2007 07 05, 21:22)
Man labai patiko idėja, schemos nėra, bet manau kad labai paprasta tokią nunerti  wub.gif
user posted image

čia mano kopija smile.gif vieno vakaro darbas ax.gif neatsispyriau nepabandžius ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mime: 31 sausio 2009 - 17:51
My Webpage
Mano kurinys .Dabar reikia tik vasaros sulaukti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo "Ramune": 01 vasario 2009 - 11:03
visos labai mielos;]
Atsakyti
QUOTE(mime @ 2009 01 31, 18:49)
čia mano kopija smile.gif vieno vakaro darbas ax.gif neatsispyriau nepabandžius ax.gif
user posted image

ant panelės smile.gif

user posted image
Atsakyti
Labi grazus modeliukas 4u.gif Kada nors ir kam laikas ateis, tik berods ne visa info radau apie ji 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai graziu darbeliu prisiziurejau. Man dar toli iki tokiu sedevru... blush2.gif
Ikeliu savo darba, daryta pries kelis metus savo mazei.
Cia pele is kazkokio rankdarbiu zurnalo. blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mime @ 2009 02 01, 22:36)
ant panelės smile.gif

user posted image

Atrodo identiskai. Net neatskirsi smile.gif O kaip toki rankinuka reiktu nunerti? Jau simta metu vaselio rankoj nelaikioj, tai nuo ko cia pradeti reiktu? Kokio storumo siuliukai? Nunerciau ir as savo merginai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aquilatel @ 2009 02 04, 15:06)
Atrodo identiskai. Net neatskirsi smile.gif O kaip toki rankinuka reiktu nunerti? Jau simta metu vaselio rankoj nelaikioj, tai nuo ko cia pradeti reiktu? Kokio storumo siuliukai? Nunerciau ir as savo merginai smile.gif

oi ačiū labai 4u.gif
žiūrint kokio storio nori nunert tašytę, aš kaip žiema dabar, tai nėriau iš storesnių, vasarą nerčiau iš plonesnių 4u.gif o pradėti tai reikia nuo viduriuko, nuneri,kokio nori ilgio juostelę, o daugiau aplink neri tai visai paprastą,pabandyk, aš irgi iš pavyzdėlio nunėriau smile.gif
Atsakyti