Įkraunama...
Įkraunama...

Tašytės, vaikiškos ir ne tik

QUOTE(Ristina @ 2008 11 17, 15:45)
Ilgai ruošiausi nert rankinuką. Ir rodausi rezultatą  ax.gif

Labai gražus Ristina thumbup.gif gal išduosi paslaptį kaip tokį nunėrei??? blush2.gif
Atsakyti

Galiu, išduot paslaptį kaip nunert tokį bigsmile.gif
va, įdedu schemą, pagal kurią nėriau. Tik aš dariau kiek didesnę. Rankenas prisiuvau iš šonų. Jos ir suformavo galutinai rankinuką.
user posted image
Atsakyti
Ristina labai grazus ir matos kruopsciai padarytas. Is kokiu siulu nerei?
Atsakyti
Na, tiksliai negaliu pasakyt, kokie siulai, nes gana seniai pirkti. Zinau tik, kad akrilas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2008 11 17, 14:45)
user posted image

labai gražu.Turiu ir aš tokias rankenas,reiks ir man pabandyti.Ačiu už schemas
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2008 11 17, 14:45)
user posted image

Zavu thumbup.gif o cia gelytes gyvos? smile.gif
Atsakyti
O iš kur imat rankenas????
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2008 11 18, 23:00)
O iš kur imat rankenas????

man tai irgi aktualu g.gif ar yra kur jų pirkt? ar naudojat iš senų rankinių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 11 19, 11:03)
man tai irgi aktualu  g.gif ar yra kur jų pirkt? ar naudojat iš senų rankinių  g.gif

Siūlų ir medžiagų parduotuvėse buna pirkti. Taip pat galima paieškoti rankinių su tokiom rankenom dėvėtų rūbų parduotuvėse. Vieną karta nusipirkau rankinuką su įdomiom rankenom tik už 10lt, kai parduotuvėje už tokias būčiau paklojus 40.
Atsakyti
QUOTE(--rita @ 2008 11 19, 13:05)
Siūlų ir medžiagų parduotuvėse buna pirkti. Taip pat galima paieškoti rankinių su tokiom rankenom dėvėtų rūbų parduotuvėse. Vieną karta nusipirkau rankinuką su įdomiom rankenom tik už 10lt, kai parduotuvėje už tokias būčiau paklojus 40.

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 11 25, 11:49)

4u.gif Visada prašom, juk tam čia ir esame, kad padėtume-patartume viena kitai mirksiukas.gif
Atsakyti
Vat atsitiko didelė bėda. Nunėriau jau beveik visą tašytę tik pabaiga liko ir pristigau kūrybinių idėjų. Pačią tašyte nėriau iš savo galvos ir net nebežinau kaip užbaigti reikėtu. doh.gif Gal kuri turi idėjų kaip gražiai užbaigti tokią būtų galima? g.gif Būčiau labai dėkinga už idėjas 4u.gif
user posted image
Atsakyti