Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 16 - ta tema

QUOTE(Stebukle @ 2007 07 06, 10:37)
unsure.gif  unsure.gif ***** unsure.gif  unsure.gif kas cia per aparacikas g.gif man nuorodos neatidaro unsure.gif o leidzia rinktis ar sitas ar xti unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Tai kad nieko ir aš apie jį neradau apart nuotraukos ir pernykščių klausimų prie jos - ar jis bus Canon naujovė. Daugiau kaip ir nieko konkretesnio, na kad kažkur turi būti pristatytas (jau pernai), bet kad buvo pristatytas ir kad jis apskritai gaminamas neradau nieko. Va ir viskas.
Va dar panašios nuorodos
http://www.dphotojou.../canon-eos-35d/

http://www.engadget....-canon-eos-35d/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 06 liepos 2007 - 11:24
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 07 06, 12:16)

Cia ne veidrodinio +, bet objektyvo + smile.gif Jei neturesi objektyvo teleskopinio, tai apie joki pritraukima ir nebus ne kalbos  doh.gif

Mestelkit, please, teleskopinio objektyvo nuorodėlę. Normalaus kokio, ne per krūčiausio 4u.gif
Atsakyti
sveiki, labai malonu, kad mane prisimenat blush2.gif
buvau labai atitrūkus nuo mokymosi fotografuoti, rašiau magistrinį, darbus keičiau ir t.t.

pasistengsiu pasitaisyti pioneer.gif

biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 06, 09:37)
unsure.gif  unsure.gif ***** unsure.gif  unsure.gif kas cia per aparacikas g.gif man nuorodos neatidaro unsure.gif o leidzia rinktis ar sitas ar xti unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Jeigu manes nepaveda atmintis, tai pries iseinant 30d po interneta vaiksciojo gandai, kad greit pasirodys 20d ipedinis. Vieni saltiniai kalbejo apie 30d, kiti apie 35d. Laikausi savo nuomones, kad cia klaida. Be to, juk internete nera jokios informacijos apie 35d. As suabejociau pardavejo kompetencija g.gif

QUOTE(Elina @ 2007 07 06, 09:55)
Pirmas bandymas stiklo tema blush2.gif . "Atsipindžiai stikle"
user posted image

Neblogai, tik man apacios truksta.

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 07 06, 11:16)

Pasitikrinau.
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2007 07 06, 11:22)
Mestelkit, please, teleskopinio objektyvo nuorodėlę. Normalaus kokio, ne per krūčiausio 4u.gif

Nesu canon objektyvu zinovas, bet ziureciau Canon EF 70-300/4-5,6 IS USM
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 06, 13:50)
Nesu canon objektyvu zinovas, bet ziureciau Canon EF 70-300/4-5,6 IS USM

verysad.gif objektyvas brangesnis nei fotikas unsure.gif . O kur jūs perkat? Rimtai galvoju keisti objektyvą 4u.gif . Va kai vyras nupirko mano norėtą Canon, tik tada sužinojau, kad gerokai permokėjo doh.gif . Būčiau jam pasufleravusi, kad galėjo pigiau nupirkt
Papildyta:
Neblogai, tik man apacios truksta.

Apačioj aš su fotiku doh.gif . Patekau į kadrą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 06 liepos 2007 - 13:54
QUOTE(Elina @ 2007 07 06, 13:54)
verysad.gif  objektyvas brangesnis nei fotikas unsure.gif .

Cia ir prasideda veidrodiniu fotoaparatu dziaugsmai smile.gif Jei rimtai, tai ziurejau vidutines klases sitkla, ne profesionalu dar. Aisku, visada yra alternatyva, pvz. sigma ar koks tamron, bet pries perkant alternatyvas patariu pagalvot. As turejau sigma ir dziaugiuosi sekmingai atsikrates.
Atsakyti
Jeigu manes nepaveda atmintis, tai pries iseinant 30d po interneta vaiksciojo gandai, kad greit pasirodys 20d ipedinis. Vieni saltiniai kalbejo apie 30d, kiti apie 35d. Laikausi savo nuomones, kad cia klaida. Be to, juk internete nera jokios informacijos apie 35d. As suabejociau pardavejo kompetencija  g.gif

tai va, kad fotikai muitinej strige... sake kad 35, kad tikrai geresnis uz 400, tikrai ne 350. Net paciai smalsu.. ja jie si karta parveze unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 06, 15:10)
Jei rimtai, tai ziurejau vidutines klases sitkla, ne profesionalu dar. Aisku, visada yra alternatyva, pvz. sigma ar koks tamron, bet pries perkant alternatyvas patariu pagalvot. As turejau sigma ir dziaugiuosi sekmingai atsikrates.

Ne ne, tai ir klausiu jūsų patarimo. Nenoriu kas mėnesį keisti. Jau geriau brangiau sumokėsiu, t.y. vyrui užsiminsiu, kad labai labai reikia ax.gif smile.gif . Bet, pvz. vakar dviejose fotikų parduotuvėse visai nemačiau Canon objektyvų. Vienintelis stovi 18-55 ( toks pat kaip mano doh.gif ). Kur ieškot? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 06 liepos 2007 - 14:16
Sveiki,

svarstau galimybę prie jūsų prisijungti, kaip tai yra daroma? blush2.gif ar tiesiog iškart iki antradienio ką nors duoti ND (ir kur tai siunčiama/dedama?) ar kaip?
Dėkui už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2007 07 06, 14:29)
Sveiki,

svarstau galimybę prie jūsų prisijungti, kaip tai yra daroma? blush2.gif ar tiesiog iškart iki antradienio ką nors duoti ND (ir kur tai siunčiama/dedama?) ar kaip?
Dėkui už info 4u.gif

sveika prisijungus.
gali dėt čia nuotraukas kurios tau patinka, kurios tau atrodo kažko vertos ar gražios mūsų kritikai, gali (ir sveikintina) iš karto jungtis prie naujos ND temos ir fotografuoti į temą. galima ir čia ir ten biggrin.gif
įdedama į namų darbų galeriją http://public.fotki.com/Bitemaja/
prisijungimo vardas: bitemaja
passw: bitemaja

o šiandien buvom dainų šventėj. kaip man reikėjo teleobjektyvo verysad.gif visi su didžiausiais pritaukia ir šokančių išraiškas ir dainuojančių. o man tik ansamblio nuotraukos gaunas... bandžiau kažką skaityt apie objektyvus, bet kolkas man ten paukščių kalba tie sutrumpinimai doh.gif tai vyro darbe yra fotografas, tai liepiau išsiklausinėt kainos/kokybės santykiu iki kokių 200 mm objektyvą... jau jaučiu - trūksta...
o emocijų, reportažinių nuotraukų pro akis prabėgo turbūt milijonas thumbup.gif labiausiai patiko bobutės lietuvės tautiniais rūbais ant suoliuko gal 5 sėdėjo ir krimto bananus lotuliukas.gif taip ir stovi kadras prieš akis... dėja objektyvo "bejėgiškumas" neleido juo su jumis pasidalint lotuliukas.gif

Papildyta:
tiesa, apie RAW ėmiau galvoti, tai ar prie visų Nikon būna pridėta tik trial versiją g.gif pas mane Nikon Capture 4.2 bet tik trial įdėtas prie fotiko doh.gif "pagydyt" moku, tik įdomu ar čia pas visus tai, ar tiesiog lemia tai, kad pirktas čekijoj mūsiškis g.gif
Atsakyti
sillwio, o kokį tu konkrečiai turėjai Sigma objektyvą? g.gif ir kuo nepatiko tau asmeniškai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 07 06, 15:33)
tiesa, apie RAW ėmiau galvoti, tai ar prie visų Nikon būna pridėta tik trial versiją  g.gif pas mane Nikon Capture 4.2 bet tik trial įdėtas prie fotiko  doh.gif "pagydyt" moku, tik įdomu ar čia pas visus tai, ar tiesiog lemia tai, kad pirktas čekijoj mūsiškis  g.gif

Pas mane buvo tas pats. Manau, kad ir su kitais modeliais taip pat. Tiesa, kai kurie pardavėjai dabar siūlo pvz Nikon d200 su nemokama capture nx.

QUOTE(Sansara @ 2007 07 06, 18:09)
sillwio, o kokį tu konkrečiai turėjai Sigma objektyvą? g.gif ir kuo nepatiko tau asmeniškai?  g.gif

Sigma 70-300 APO DG Macro. Pradžioj džiaugiausi ir jis mane tenkino. Vėliau man pradėjo trūkti šviesos ir ryškumo. Prie 300 milimetrų fotografuoti be štatyvo galima drąsiai tik saulėtą dieną. Macro funkcija naudojausi keletą kartų (nes ji nėra tikra makro). Pradžiai buvo neblogas objektyvas, bet dabar suprantu, kad geriau būčiau iš karto įsigijęs rimtesnį. Skirtumą pajutau, kai dar turėjau abu (sigma 70-300 ir nikkor 70-300). Turiu pasakyti, kad už savo kainą sigma (butent APO versija) atiduoda viską, už ką sumokėta ir netgi lenkia nikkor analogus (G ir ED versijas).
Atsakyti