Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 16 - ta tema

QUOTE(Stebukle @ 2007 07 05, 00:25)
4u.gif del sarpo... nebesuprantu g.gif ant didesnes nuotraukos viskas thumbup.gif bet tik sumazinu ir pravalas, ryskumas dingau padaro unsure.gif gali taip but g.gif

turbtu kad gali, nes ir as lygiai ta pati pas save pastebejau.... siaip retai kada nuotraukas apkarpau, ale va, cia dedant, ar i namu darbus, tenka... ir ryskumo nebelieka unsure.gif as dar nenaudoju Photoshop, kol kas nedaaugau iki jo blush2.gif naudoju tik iPhoto programele... man jos kaip ir gana pradziai.... g.gif bet su ja ryskumo gero neisgaunu.... schmoll.gif gal ir nemoku prie viso to.....

o as tai kazkokia sugedus pasidariau blush2.gif hihihi.gif vaziuoju siandien su vaiku i downtowna ir bile kur bile kada ieskau ideju namu darbams... g.gif toks jausmas, kad kaip apsesta esu, ir daugiau niekas galvoje nesisuka... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 07 05, 23:24)
Tiesa,"Knygos" temoje visus savo aukstus balsus atiduociau californijos mergaites 2 ft, 4u.gif  ir Sansaros 8ft. 4u.gif

Ot tai ACIU 4u.gif Labai malonu tai zinoti ax.gif

QUOTE(wicked @ 2007 07 06, 03:35)
toks jausmas, kad kaip apsesta esu, ir daugiau niekas galvoje nesisuka...  unsure.gif

Welcome to my world biggrin.gif doh.gif

Tiesa, Wicked sh... man su fejerverkais gavosi, nes kaip sakiau viena buvau su vaikais(MB turejo dirbti)...Nu gavosi kazkas, bet geda cia deti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 07 05, 23:42)
Welcome to my world biggrin.gif  doh.gif

Tiesa, Wicked sh... man su fejerverkais gavosi, nes kaip sakiau viena buvau su vaikais(MB turejo dirbti)...Nu gavosi kazkas, bet geda cia deti blush2.gif

bet man tai laikinai cia, itariu... blush2.gif zinai, gavau pora balsu uz ND, taip skubiai be jokiu pastangu atliktus.... blush2.gif hihihi.gif apsidziaugiau ir va..... biggrin.gif hihihi.gif bet nezinau, sakau, siandien varom su Marku mieste, ir ziuriu i visus langus, stiklus ir taip toliau ir mastau, koki cia mena islauzus... ale ideju ryskus nulis biggrin.gif nors dar ir laiko sociai....

gavosi kazkas ir man.... rolleyes.gif kai reiks kam nors nuotaika pakelt is cia esanciu, galesiu imest.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2007 07 06, 06:54)
gavosi kazkas ir man....  rolleyes.gif kai reiks kam nors nuotaika pakelt is cia esanciu, galesiu imest....  rolleyes.gif

Imesk tu pirma, paskui gal ir as isdrysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 06, 01:56)
aš tokį radau
user posted image

o aprašmai kiek radau - tik gandų lygio
http://www.totalgadgets.com/page/2/

unsure.gif unsure.gif ***** unsure.gif unsure.gif kas cia per aparacikas g.gif man nuorodos neatidaro unsure.gif o leidzia rinktis ar sitas ar xti unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 06 liepos 2007 - 09:50
Pirmas bandymas stiklo tema blush2.gif . "Atsipindžiai stikle"
user posted image
Atsakyti
Cia sakyciau kazkokios nesvekai mazos kainos blink.gif
http://www.digicombo...CFTJbQgodAxtFpg
Atsakyti
Mano Canon labai mažai priartina unsure.gif . Vakar keletą kartų norėjau nufotkinti vaikus iš toliau- nieko gero nesigauna. Jei turėčiau kitą objektyvą ar ta problema išsispręstų? g.gif P.S. man toks jausmas, kad dabartinis objektyvas tik fotkinimui iš labai arti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 06 liepos 2007 - 10:07
QUOTE(Elina @ 2007 07 06, 11:06)
Mano Canon labai mažai priartina unsure.gif . Vakar keletą kartų norėjau nufotkinti vaikus iš toliau- nieko gero nesigauna.  Jei turėčiau kitą objektyvą ar ta problema išsispręstų? g.gif P.S. man toks jausmas, kad dabartinis objektyvas tik fotkinimui iš labai arti cool.gif

jei tavo objektyvas 18-55, tai priartinimas tik su kojom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 06, 11:13)
tai priartinimas tik su kojom smile.gif

Taigi wink.gif . Norėjau paparacinti, keletą gerų momentukų buvau radusi, bet arčiau nedrįstu eiti, o pritraukti kokybiškai negaliu. Susinervinau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 07 06, 11:32)
Taigi wink.gif . Norėjau paparacinti, keletą gerų momentukų buvau radusi, bet arčiau nedrįstu eiti, o pritraukti kokybiškai negaliu. Susinervinau verysad.gif

reik kito... va cia ir prasideda veidrodiniu aparatu pliusas user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 06 liepos 2007 - 11:03
Mano 19, nebespejau vakar doh.gif Reikejo eit pamiegot ir atsigaut ax.gif

P.S. silwio, pasitikrink e-maila mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 06, 10:47)
reik kito... va cia ir prasideda veidrodiniu aparatu pliusas user posted image

Cia ne veidrodinio +, bet objektyvo + smile.gif Jei neturesi objektyvo teleskopinio, tai apie joki pritraukima ir nebus ne kalbos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 06 liepos 2007 - 11:15