Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 16 - ta tema

QUOTE(Stebukle @ 2007 07 05, 19:32)
Klausykit, o canon 35, tai tas pats kas canon350? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Nemanau g.gif Neteko tokio girdėt. Matyt kažkur įsivėlė klaida.
Papildyta:
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 07 05, 21:09)
sveiki brangieji. Siandien turejau ir streso ir vargo. Och ... kokia sunki diena buvo  doh.gif
Is ryto vaziavau fotografuot vestuviu... Na tiesiog paprase pazistama... Kazkada rasiau. Tai va... Ryte vaikas atsikele baisuaisi istines - nepatikesit, bet jam ten ikando uodas uzvakar  doh.gif (jam alergija uodu ikandimui, bet negalvojau, kad gali sitaip ziauriai istinti, kai vaitus geriam)  Vaziavom i ligonine, tada i Trakus lekiau.... belekiant (vyras vairavo) sustabde policija  doh.gif  gerokai greiti virsijo... Juk i vestuves skubejom  doh.gif  Taigi taigi.
Tai va ... dienele ne kaip visos  blink.gif

Joooo, dienelė tau nuskilo.
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 07 05, 22:09)
sveiki brangieji. Siandien turejau ir streso ir vargo. Och ... kokia sunki diena buvo  doh.gif
Is ryto vaziavau fotografuot vestuviu... Na tiesiog paprase pazistama... Kazkada rasiau. Tai va... Ryte vaikas atsikele baisuaisi istines - nepatikesit, bet jam ten ikando uodas uzvakar  doh.gif (jam alergija uodu ikandimui, bet negalvojau, kad gali sitaip ziauriai istinti, kai vaitus geriam)  Vaziavom i ligonine, tada i Trakus lekiau.... belekiant (vyras vairavo) sustabde policija  doh.gif  gerokai greiti virsijo... Juk i vestuves skubejom  doh.gif  Taigi taigi.
Tai va ... dienele ne kaip visos  blink.gif

oho unsure.gif girdejau kad dabar uodai kazkokie doh.gif kad ziaurios reakcijos i ju sukandimus....
Kaip pasiseke fotografuot? Ir ketvirtadieni vestuves g.gif unsure.gif
QUOTE(sillwio @ 2007 07 05, 22:14)
Nemanau  g.gif Neteko tokio girdėt. Matyt kažkur įsivėlė klaida.

4u.gif jasninka... o as galvoju, ar man kazko nedasake, ar naujas modelis doh.gif
Atsakyti
Beja, ar aš aklas, ar 19 nuotraukoje autorius dar nepasirašė?
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 05, 22:44)
Beja, ar aš aklas, ar 19 nuotraukoje autorius dar nepasirašė?

aklas, nes ir 14 nepasirase hihihi.gif bet kaip ir sakiau, manau kad cia Labradoriukes darbas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 05, 21:53)
aklas, nes ir 14 nepasirase hihihi.gif bet kaip ir sakiau, manau kad cia Labradoriukes darbas tongue.gif

Gerai, kad nors aš ne vienas aklas hihihi.gif 14 pasirašė VilmKa. 19 nerandu autoriaus
Atsakyti
Bet kažkaip man tas nepasirašymas net patinka smile.gif Tuomet balsuoji už nuotrauka, ir komentuoja nuotrauka, nepaisant simpatijų (juk jų būna visur )
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 05, 22:58)
Gerai, kad nors aš ne vienas aklas hihihi.gif 14 pasirašė VilmKa. 19 nerandu autoriaus

ohmy.gif ohmy.gif koks pazoras blush2.gif blush2.gif blush2.gif doh.gif doh.gif doh.gif
QUOTE(Abo @ 2007 07 05, 23:08)
Bet kažkaip man tas nepasirašymas net patinka smile.gif Tuomet balsuoji už nuotrauka, ir komentuoja nuotrauka, nepaisant simpatijų (juk jų būna visur )

pasirasom tik po visko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 05, 23:09)
ohmy.gif ohmy.gif koks pazoras blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

pasirasom tik po visko rolleyes.gif

Tai as ir pagalvojau, kad kalbat apie buvusią temą, nes nuejau ir ziuriu dar nė vienos foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 07 05, 23:11)
Tai as ir pagalvojau, kad kalbat apie buvusią temą, nes nuejau ir ziuriu dar nė vienos foto smile.gif

startuok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 05, 23:17)

Kol kas tik idėjos biggrin.gif dabar reiks įgyvendint smile.gif
Atsakyti
Atostogauja zuvialia...

kas baisiausia,kad visi geri kadrai pro mane bega tuomet,kai fotoaparaciukas keliauja motokrosuose..deja..ne su manim.

E klausykit.As su jumis jau nepaspeju.Malaciai tai malaciai,alia,vejuosi kliudama,springdama ir nespedama sukramtyt sviezio lietuvisko agurko.Lietus Lietuvoj...Velniava. Vejuotai temai,kiek daug kadruuuu.....ojaj.vajaj....ale,jau daba kaip supratau Stiklo tema?oo,dar buvo ir knyga?Atrodo,kad menesi jau cia nebuvus...Boooze,o dar balsavimas pasikeites..O dar menines fotografijos klube,kiek uzduociu praleidau...uztat apie kompozicija knygute ysigijau ploja.gif

Labai noriu padekoti Sansarai apie statyvu info.Niconiuk'a jau uzuodziu..kad tik niekas nepakistu kojos..
Wyshnia tavo mazius koks grazutis... wub.gif
Labradoriukes suniukas su ta gelyte labai graziai ziuris bites antru variantu apkarpytas.
Bites katinai...nu nerealiai nerealus ...nuoriu vieno is ju.Arba nia.abieju va lygiai tokiu 4u.gif
fotolamos reportaziukas labai labai siltas akims..Ypac tos arkos laugh.gif 4u.gif

Pasirodysiu kitoj savaitej.

Tiesa,"Knygos" temoje visus savo aukstus balsus atiduociau californijos mergaites 2 ft, 4u.gif ir Sansaros 8ft. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 05 liepos 2007 - 23:29
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 05, 22:25)
4u.gif jasninka... o as galvoju, ar man kazko nedasake, ar naujas modelis doh.gif

aš tokį radau
user posted image

o aprašmai kiek radau - tik gandų lygio
http://www.totalgadgets.com/page/2/
Atsakyti