QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 16, 14:20)
A kadziel namų darbuos dingsta kai kurie komentarai? Nuo lesyklėlės pvz., apšviesto gelsvai dvaro pastato?
o todėl kad visus savo komentarus ištryniau...
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 16, 14:27)
Dabar komentuosi atvirkščiai?
mat jį bala, vis nueinu paskaityt ar nėra naujų ir žiūriu, kad ne daugėja, o mažėja
mat jį bala, vis nueinu paskaityt ar nėra naujų ir žiūriu, kad ne daugėja, o mažėja
nei komentuosiu, nei balsuosiu
QUOTE(dejavu @ 2007 07 16, 14:29)
musėt kažką praleidau
QUOTE(dejavu @ 2007 07 16, 14:29)
A, nu nepyk.. Nepyksti? nu tai ok.. gerai jau gerai nekomentuok..
nors įdomu paskaityt..
Tiesa, kodel kiti nekomentuojat?
QUOTE(astaxa @ 2007 07 16, 13:57)
Tiesa, kodel kiti nekomentuojat?
tingiu
kaupiuos, be to pajutau toki negera dalyka, kad jei isnagrineju kai kurias foto per kelias dienas, vis laiks nuo laiko pasiziuriu, pamastau ties jomis, as su jomis susidraugauju... o tos kurios imestos paskutine diena, lieka ant ledo be balsu mano, nes as ju nespeju pamilt... o ypac imestos paskutine sekunde... as balsavimo diena, jau bunu susideliojus daugmaz kas patinka, ateini, o ten dar +5-7 naujos foto... na nebent jau meile is pirmo zvilgsnio pasitaikytu todel kazkaip stengiuosi neprisiristi is anksto
reik patarimo
kaip ištraukt tik veidą iš okio gilaus šešėlio.. noretūsi šiek tiek..
zaidimai su leveliais netinka
kaip ištraukt tik veidą iš okio gilaus šešėlio.. noretūsi šiek tiek..
zaidimai su leveliais netinka
QUOTE(fotolama @ 2007 07 16, 20:51)
kazkas naujo, rezultatas Šaunus, išbandysiu.. tik šioj nuotraukoj man toks kontrastinis fonas buvo prie širdies, o veduko noris ciut labiau istraukto.
nerandu sios funkcijos..
astaxa tas kontrastas ir man geriau atrodo...o kaip panaikinti seseli man irgi labai idomu, laukiu ats...