Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 16 - ta tema

QUOTE(dejavu @ 2007 07 16, 09:51)
pirmiausia gal nereiktų taip apkapoti, ypač rankyčių... Išdegimai  ne kaip atrodo... Geriausia fotografuoti anksti ryte arba vakare, kai saulė ne tokia aktyvi būna.
krenta į dešinę

ten ner sutampancu nei vertikaliu, nei horizontaliu liniju, kaip bevartysi, kazkas vistiek virs smile.gif

ok... 4u.gif
Atsakyti
Labukas. noriu parodyt vieną nuotrauką arch. temai, man ji graži, bet kažkas dar ne taip. Gal jūs padėsit? labai laukiu kritikos, patarimų, nes aš dar tik mokausi. blush2.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2007 07 16, 11:34)
Labukas.  noriu parodyt vieną nuotrauką arch. temai, man ji graži,

grazi, bet kiek supranu pagrindinis objektas joje Sv Vito katedra, o ji labai neryski, o sienos-kurios turetu buti tik fonas labai ryskios ir issaukiancios.
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 07 16, 09:18)
va čia kai nesimato mėlynos langinės, dingsta kažkas.. nelieka įkvėpimo

nu taip, kažkas ne taip g.gif

Labukas.  noriu parodyt vieną nuotrauką arch. temai, man ji graži, bet kažkas dar ne taip. Gal jūs padėsit? labai laukiu kritikos, patarimų, nes aš dar tik mokausi. blush2.gif  blush2.gif

galėjai paeit iki tos tvoros. man tos sienos ir žibintas maišo.
Atsakyti
4u.gif ačiū už nuomonę. Turiu ir be sienų ir žibintų....., bet tos man visai nelabai..... Nežinau, buvo jau vėlokas vakaras, o aš gal per daug nušviesinau? g.gif g.gif

user posted image

user posted image

Sorry už eterio teršimą..... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2007 07 16, 12:15)

Sita mano nuomone labai sauni, viskas ok tiek kompoziciškai tiek spalviskai, tik ryškumo truksta
Atsakyti
QUOTE(Mergina_ @ 2007 07 15, 14:47)
Sveiki smile.gif Kadangi pas mus si savaitgali vyksta pilies dziazo festivalis, tai keletas foto is vakarykscio koncreto smile.gif

thumbup.gif Labas drauge, man patiko ši wub.gif

user posted image

O čia operatorius biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=Abo,2007 07 16, 11:41]
thumbup.gif Labas drauge, man patiko ši wub.gif

maciau mergina fotografuojancia is tos puses biggrin.gif gal ten tu ir buvai? g.gif su vaikais smile.gif bet labai jau is toli... prie agenturos stovejo... bet ten zoomo reikejo ogo kokio...

aga, ji man ir labai patiko, bet as niekaip negalejau prieiti arciau ar kokio suoliuko neradau, nes pati matei kas daresi blink.gif doh.gif
bet pripazinkim, abu gerai padainavo ir grojo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2007 07 16, 12:15)
4u.gif ačiū už nuomonę. Turiu ir be sienų ir žibintų....., bet tos man visai nelabai..... Nežinau, buvo jau vėlokas vakaras, o aš gal per daug nušviesinau? g.gif  g.gif

o man pirmoji labiau. bet vis tiek trūksta ryškumo. ir dar tas mėlynumas schmoll.gif

QUOTE(Abo @ 2007 07 16, 12:41)
O čia operatorius  biggrin.gif

geras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergina_ @ 2007 07 16, 13:10)
maciau mergina fotografuojancia is tos puses biggrin.gif gal ten tu ir buvai? g.gif  su vaikais smile.gif bet labai jau is toli... prie agenturos stovejo... bet ten zoomo reikejo ogo kokio...
aga, ji man ir labai patiko, bet as niekaip negalejau prieiti arciau ar kokio suoliuko neradau, nes pati matei kas daresi  blink.gif  doh.gif
bet pripazinkim, abu gerai padainavo ir grojo thumbup.gif  thumbup.gif

Nu jo, aš ten buvau, bet vaikai turbūt ne mano biggrin.gif

Jau tamsu buvo, nemoku gerai fotkint, blykstės liepė gi nenaudot, nes jie taip pageidavo, tai fotkinau kaip papuolė, jėgelė, man jie thumbup.gif

O operatorius išvis atsipūtęs buvo, filmuoja, pasižiūri karts nuo karto kas ten vyksta, neįdomu jam ten buvo lotuliukas.gif Gaila, kad užlipt niekur negalėjau, per galvas vos ne doh.gif
Tačiau radau gerų vietų architektūros kadrams, gaila, bet nepavykusios nuotraukos, abejoju ar dėsiu verysad.gif Nes praktiškai viską labai jau pritraukinėt iki galo reikėjo ir apšvietimas lievas...
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 07 13, 21:21)
Architektūros temai senos nuotraukos  ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Pirmos dvi man perdaug simetriškos, neužkabino. Silvio pataisytas variantas (kalbu apie pirmąją foto) man įdomesnis.

Trečia nuotrauka labai thumbup.gif Kur čia fotografuota?

QUOTE(roolys @ 2007 07 15, 01:33)
Is siandienines architekturos medziokles  smile.gif Oras nekoks buvo, bet si ta is musu miestelio nutraukiau  mirksiukas.gif
''Kavines''  doh.gif netycia ir pats papuoliau  biggrin.gif ,dabar tik pastebejau kai ikeliau  doh.gif
user posted image
# Focal length: 14.2mm
# Exposure time: 0.013 s (1/80)
# Aperture: f/3.5
# ISO equiv.: 80
# Whitebalance: Auto
# Metering Mode: center weight
# Exposure: aperture priority (semi-auto)
''Ola''
user posted image
# Focal length: 12.7mm
# Exposure time: 0.0080 s (1/125)
# Aperture: f/3.2
''Stogai''
user posted image
# Focal length: 28.4mm
# Exposure time: 0.0031 s (1/320)
''Pasto dezute''
user posted image
# Focal length: 11.1mm
# Exposure time: 0.013 s (1/80)

Nustebinai. Tu gali ir geriau. Ta ola dar, dar, bet kitose tai krūva detalių ir nebeaišku į ką bežiūrėt.

QUOTE(Sapokliaka @ 2007 07 16, 09:43)
O as vakar lauke bandziau portreta padaryti... Ar labai blogai ?  ax.gif

user posted image

Užduok sau klausimą: ar šita nuotrauka bus kam nors, išskyrus tėvelius, įdomi? smile.gif Buteliukas, uždengiantis pusę veido tikrai nepadeda, fone irgi bardakas.

Labukas.  noriu parodyt vieną nuotrauką arch. temai, man ji graži, bet kažkas dar ne taip. Gal jūs padėsit? labai laukiu kritikos, patarimų, nes aš dar tik mokausi. blush2.gif  blush2.gif

user posted image

fokusas ne į katedrą, o į stulpus, be to stulpas pernelyg centre ir nebesupranti ar tu nori parodyti bažnyčią tolumoje ar stulpą...
Ir dar įdomu: negi to manai, kad tavo aparato blykstė tokia galinga, kad apšvies už kelių šimtų (o gal ir kokų poros km) esančią bažnyčią? smile.gif
Jei jau atėjai pas besimokančius fotografuoti, tai gal perjunk savo fotoaparatą is automatinio režimo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fotolama: 16 liepos 2007 - 13:15
QUOTE(fotolama @ 2007 07 16, 14:10)
Trečia nuotrauka labai  thumbup.gif  Kur čia fotografuota?

Stokholme.
Atsakyti