Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 16 - ta tema

QUOTE(californiagirl @ 2007 07 13, 21:39)
Tai si kart tikrai laukiam tavo namu darbu mirksiukas.gif

nepazadu blush2.gif labai daug dirbu, jauciuosi nuvargus, tai nezinau, ar bus noro kazkur lekti sekmadieni.... rolleyes.gif paskutines pora dienu nieko daugiau nenoriu, kaip tik ramybes nors valandelei ax.gif

kvieciu geriau tave i svecius 4u.gif paziuresiu tavo bernus... o tu galesi prasinest per miesta biggrin.gif

tiesa, ND pamacius taures is karto zinojau, jog tai tavo darbas 4u.gif pasirodo, mano nuojauta neklydo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 14 liepos 2007 - 04:46
QUOTE(*Nendria* @ 2007 07 13, 23:01)
va unsure.gif man kazkodel anie jaukesni g.gif
lb.... wub.gif  lb lb lb thumbup.gif

man šitas variantas labai gerai atrodo mirksiukas.gif
ačiū 4u.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 07 14, 00:29)
Ir tavo pataisiau smile.gif Prie trečios neturiu ko prikibt. Puikiai.

user posted image

user posted image

Ką manai? Man taip geriau. Gali būti, kad tik man smile.gif

g.gif man durys ir taip, ir taip gražiai atrodo. o ką tu antra nuotrauka padarei? nematau skirtumo mastau.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 07 14, 05:39)
Bite maja , pamirsau pirmai pagirt...Visos 3 tavo nuotraukos puikios thumbup.gif  Va tokiu vaizdu as lauksiu siuose namu darbuose rolleyes.gif  Greiciausia si kart liksiu stebetoja bigsmile.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2007 07 14, 04:44)
tiesa, ND pamacius taures is karto zinojau, jog tai tavo darbas  4u.gif pasirodo, mano nuojauta neklydo  biggrin.gif

biggrin.gif Raudono vyno myletoja atpazinai biggrin.gif

I svecius mielu noru, jei tik arciau butumei ax.gif
Atsakyti
Dar siek tiek graikiskos architekturos;)
Pasenusi naujoji
user posted image
Nesenstanti senoji
user posted image
Jauki atgaivintoji
user posted image

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 07 14, 06:31)
man šitas variantas labai gerai atrodo  mirksiukas.gif
ačiū  4u.gif
g.gif man durys ir taip, ir taip gražiai atrodo. o ką tu antra nuotrauka padarei? nematau skirtumo mastau.gif
ačiū  4u.gif

pastačiau į vietą atgal griūvančią sieną.
Atsakyti
truputi vartotojiskosios aechitekturos..
user posted image
fotografuota Canon EOS 10D... Trakai

user posted image
fotografuota su juostine muiline, skanuota, daugiau nieko nedaryta smile.gif Vilnius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 14 liepos 2007 - 15:10
dėl ND, tai aš planuoju žaisti pastatų detalėmis, o ne pastatus fotografuot. patiko fotolamos paskutinio reportažo iš pilies tos užfisuoti visokie skliautai, kampai ir t.t. kažką panašaus žadu ir aš iškapstyt. aišku jei pavyks blush2.gif

astaxa, kartais ne užupis ten antroj foto ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 07 14, 20:53)
dėl ND, tai aš planuoju žaisti pastatų detalėmis, o ne pastatus fotografuot. patiko fotolamos paskutinio reportažo iš pilies tos užfisuoti visokie skliautai, kampai ir t.t. kažką panašaus žadu ir aš iškapstyt. aišku jei pavyks  blush2.gif

astaxa, kartais ne užupis ten antroj foto ?  g.gif

nuo Rotušės link Barbakano kazkur pakeliui..
Atsakyti
Is siandienines architekturos medziokles smile.gif Oras nekoks buvo, bet si ta is musu miestelio nutraukiau mirksiukas.gif

''Kavines'' doh.gif netycia ir pats papuoliau biggrin.gif ,dabar tik pastebejau kai ikeliau doh.gif
user posted image
# Focal length: 14.2mm
# Exposure time: 0.013 s (1/80)
# Aperture: f/3.5
# ISO equiv.: 80
# Whitebalance: Auto
# Metering Mode: center weight
# Exposure: aperture priority (semi-auto)

''Ola''
user posted image
# Focal length: 12.7mm
# Exposure time: 0.0080 s (1/125)
# Aperture: f/3.2

''Stogai''
user posted image
# Focal length: 28.4mm
# Exposure time: 0.0031 s (1/320)

''Pasto dezute''
user posted image
# Focal length: 11.1mm
# Exposure time: 0.013 s (1/80)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 15 liepos 2007 - 00:45
klausimukas - kaip fotografuoti aukstus pastatus (dangoraizius, baznycias), kad jie "negriutu" atgal? ir kai nera galimybes ji "paimti" is toli (geriausiu atveju per gatve tik)? g.gif ar paskui cia jau Photoshop'o darbas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2007 07 15, 05:40)
klausimukas - kaip fotografuoti aukstus pastatus (dangoraizius, baznycias), kad jie "negriutu" atgal? ir kai nera galimybes ji "paimti" is toli (geriausiu atveju per gatve tik)?  g.gif ar paskui cia jau Photoshop'o darbas?  g.gif

Į juostą žmonės fotografuodavo specialių objektyvų pagalba (kurie taisydavo perspektyvą), o su skaitmena nieko nedaryk. Vėliau photoshop'as. Va taip
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 15, 00:40)
Į juostą žmonės fotografuodavo specialių objektyvų pagalba (kurie taisydavo perspektyvą), o su skaitmena nieko nedaryk. Vėliau photoshop'as. Va taip

aciu 4u.gif reiks kada vyro kompa okupuot tada ir mokytis, bo ziuriu kuo toliau, tuo labiau man nebeuztenka iPhoto.... schmoll.gif
Atsakyti