Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 16 - ta tema

turiu idėją ND temai, ale ar pavyks? g.gif kaip tik išvažiuojam, tikiuosi, ką nors parsivešiu jūsų teismui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 07 13, 14:21)
jo, pas mane kompe su spalvom bardakas, rodo shviesiau, nei ish tikro, todel sunku nutaikyti.
Padariau varianta be sheshelio, lb nykiai zhiurisi unsure.gif

parodyk mirksiukas.gif
reikėjo tuos zebrus gal labiau į centrą dėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 07 13, 08:52)
Nu uzmetykit mane akmeni, bet man sodo baldai nieko bendro su architektura neturi. Su dizainu,-taip. Kad ir tos pacios Arne Jocobsen kedziu dar niekur nebuvau sutikus prie architekturos. Bet cia mano "supratimas".
O daugiabuciai irgi architektura.
Californiagirl, man iki miesto irgi apie 30-40 minuciu. O "avtobusai" musu kaime karta oer valanda vaziuoja lotuliukas.gif  Jeigu istruksiu, tai tik savaitgali.
Tiesa, gal zinai Seattle fotoprekiu parduotuviu?

Mane irgi galit apmetyti tada biggrin.gif ND jau ir ideta nuotrauku, kurio mano manymu, su architektura nelabai ka bendro turi schmoll.gif

Na gal atstumas nieko baisaus, bet mano baime su 3-im isdykusiais berniukais i miesto centra vienai vaziuoti biggrin.gif Todel paziuresim ar kas iseis, jauciu si savaitgali iki centro nedavaziuosiu schmoll.gif Gal tada aplink savo namus papyskinti reikes, nes visgi kokia ji bebutu(kad ir man ne taip idomi), bet visitek architektura bigsmile.gif

Nezinau Seattle jokiu parduotuviu, nors galiu paziureti...As pati viska internetu perku mirksiukas.gif

Dejavu, tai kad yra ka fotografuoti Siauliuose. Miesto centras grazus, ir senu pastatu yra kiek pamenu g.gif Kai vaikas buvau mes ten daznai vaziuodavom...turim artimu giminiu ax.gif
Atsakyti
Architektūros temai senos nuotraukos ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kaip jums mano nuotrauka, fotkinta su specifiniu smile.gif canon 50mm D2.5.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 13, 21:25)

kažkaip vaikas ne fokuse. ar čia taip turi būt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 13, 20:25)
Kaip jums mano nuotrauka,

o tau ryskumo vaikui netruksta g.gif
vaiko zaisliukai esantys vos keli cm giliau nei vaiko veidas - ryskus. vaikas- ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 07 13, 21:47)
kažkaip vaikas ne fokuse. ar čia taip turi būt?  g.gif

4u.gif
"turi" taip but smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 07 13, 21:49)
o tau ryskumo vaikui netruksta  g.gif
vaiko zaisliukai esantys vos keli cm giliau nei vaiko veidas - ryskus. vaikas- ne  unsure.gif

aha bigsmile.gif
ne ten fokusa nustaciau doh.gif bandau gi nauja aparacika... ir objektyvus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 07 13, 18:08)
parodyk  mirksiukas.gif
reikėjo tuos zebrus gal labiau į centrą dėt  g.gif

va unsure.gif man kazkodel anie jaukesni g.gif
user posted image

QUOTE(bite maja @ 2007 07 13, 21:21)
Architektūros temai senos nuotraukos  ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

lb.... wub.gif lb lb lb thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 13 liepos 2007 - 22:01
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 12, 22:12)
Radau ir aš savo senam archyve architektūrinę  biggrin.gif

Įdomiai, tik aš leidau sau kiek pataisyt perspektyvą. Kuri geriau?
user posted image

QUOTE(roolys @ 2007 07 13, 06:39)
Sveikinimai nugaletojam  mirksiukas.gif
Anglijos vaizdelis (pavasaris)
P.S. I pirma plana nekreipkit demesio, nes nebuvo kaip prieit arciau  mirksiukas.gif , cia taip turi but  biggrin.gif

P.P.S. ten vis dar gyvena zmones  blink.gif
Papildyta:
Siandien tureciau gaut upgrade savo Nikon tai itariu dingsiu kuriam laikui is skaitmenines fotografijos gretu  lotuliukas.gif , bo jau taip nieshti isbandyt savo ranka su juosta  smile.gif
Imesiu veliau gal kokiu vaizdeliu  mirksiukas.gif jai bus ka rodyti  lotuliukas.gif

Pirmas planas tikrai perkrautas. Gal šitaip?

user posted image

Būtinai rodyk rezultatus su juosta. Niežti nagai man smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 07 13, 20:21)
Architektūros temai senos nuotraukos  ax.gif

Ir tavo pataisiau smile.gif Prie trečios neturiu ko prikibt. Puikiai.

user posted image

user posted image

Ką manai? Man taip geriau. Gali būti, kad tik man smile.gif

QUOTE(*Nendria* @ 2007 07 13, 22:01)
va unsure.gif man kazkodel anie jaukesni g.gif

O man šitie. Anoj šešėlis labai apsunkina. Šitoj nieko nekeisčiau. Net rėmeliai rimuojasi su zebrais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 07 13, 00:28)
Yra yra to grozio Seatlle, bet as ne centre juk gyvenu...iki pacio downtown'o masina apie 40 min. uztrunka, o be to as viena su 3-im mazais vaikais nevaziuociau.
Lietuvoj ir kitur Europoj gyvenantiems paprasciau manau- soko i troleibusa, autobusa keletas sustojimu ir pyskini i kaire, idesine bigsmile.gif  Amerikej kiti atstumai doh.gif

tau tai taip, su kruva bernu biggrin.gif nera lengva doh.gif
ir cia atstumai netrukdo tiems, kuriems gyvena salia downtowno, tokiems kaip as biggrin.gif man nera toli schmoll.gif as net nuo namu ji matau, bet kad fotografuoti - turiu vaziuot vistik siek tiek bigsmile.gif nors pas mane ir "vietines meksikos" rajonelis gana neblogas thumbup.gif netipiski namai vistiek

QUOTE(Will @ 2007 07 13, 04:15)
Jei su PS- save as for web  4u.gif

o jei ne su PS? g.gif as naudoju iPhoto, ir neturiu tokio pasirinkimo, kaip kad save for web....

QUOTE(Stebukle @ 2007 07 13, 13:25)

kaip jau pasake, truksta ryskumo.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 13, 20:25)
user posted image

Nuotrauka neryski...
O kuo tas objektyvas specifinis? Tu jau cia nusipirkai ji, ar tik pasiskolkinai isbandymui? Beje, sveikinu su nauju fotiku mirksiukas.gif

QUOTE(wicked @ 2007 07 14, 04:01)
ir cia atstumai netrukdo tiems, kuriems gyvena salia downtowno, tokiems kaip as  biggrin.gif man nera toli  schmoll.gif as net nuo namu ji matau, bet kad fotografuoti - turiu vaziuot vistik siek tiek  bigsmile.gif nors pas mane ir "vietines meksikos" rajonelis gana neblogas  thumbup.gif netipiski namai vistiek

Tai si kart tikrai laukiam tavo namu darbu mirksiukas.gif

Bite maja , pamirsau pirmai pagirt...Visos 3 tavo nuotraukos puikios thumbup.gif Va tokiu vaizdu as lauksiu siuose namu darbuose rolleyes.gif Greiciausia si kart liksiu stebetoja bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 14 liepos 2007 - 04:40