turiu idėją ND temai, ale ar pavyks? kaip tik išvažiuojam, tikiuosi, ką nors parsivešiu jūsų teismui
QUOTE(*Nendria* @ 2007 07 13, 14:21)
jo, pas mane kompe su spalvom bardakas, rodo shviesiau, nei ish tikro, todel sunku nutaikyti.
Padariau varianta be sheshelio, lb nykiai zhiurisi
Padariau varianta be sheshelio, lb nykiai zhiurisi
parodyk
reikėjo tuos zebrus gal labiau į centrą dėt
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 07 13, 08:52)
Nu uzmetykit mane akmeni, bet man sodo baldai nieko bendro su architektura neturi. Su dizainu,-taip. Kad ir tos pacios Arne Jocobsen kedziu dar niekur nebuvau sutikus prie architekturos. Bet cia mano "supratimas".
O daugiabuciai irgi architektura.
Californiagirl, man iki miesto irgi apie 30-40 minuciu. O "avtobusai" musu kaime karta oer valanda vaziuoja Jeigu istruksiu, tai tik savaitgali.
Tiesa, gal zinai Seattle fotoprekiu parduotuviu?
O daugiabuciai irgi architektura.
Californiagirl, man iki miesto irgi apie 30-40 minuciu. O "avtobusai" musu kaime karta oer valanda vaziuoja Jeigu istruksiu, tai tik savaitgali.
Tiesa, gal zinai Seattle fotoprekiu parduotuviu?
Mane irgi galit apmetyti tada ND jau ir ideta nuotrauku, kurio mano manymu, su architektura nelabai ka bendro turi
Na gal atstumas nieko baisaus, bet mano baime su 3-im isdykusiais berniukais i miesto centra vienai vaziuoti Todel paziuresim ar kas iseis, jauciu si savaitgali iki centro nedavaziuosiu Gal tada aplink savo namus papyskinti reikes, nes visgi kokia ji bebutu(kad ir man ne taip idomi), bet visitek architektura
Nezinau Seattle jokiu parduotuviu, nors galiu paziureti...As pati viska internetu perku
Dejavu, tai kad yra ka fotografuoti Siauliuose. Miesto centras grazus, ir senu pastatu yra kiek pamenu Kai vaikas buvau mes ten daznai vaziuodavom...turim artimu giminiu
Kaip jums mano nuotrauka, fotkinta su specifiniu canon 50mm D2.5.
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 13, 21:25)
kažkaip vaikas ne fokuse. ar čia taip turi būt?
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 13, 20:25)
Kaip jums mano nuotrauka,
o tau ryskumo vaikui netruksta
vaiko zaisliukai esantys vos keli cm giliau nei vaiko veidas - ryskus. vaikas- ne
QUOTE(bite maja @ 2007 07 13, 21:47)
kažkaip vaikas ne fokuse. ar čia taip turi būt?
"turi" taip but
QUOTE(Sansara @ 2007 07 13, 21:49)
o tau ryskumo vaikui netruksta
vaiko zaisliukai esantys vos keli cm giliau nei vaiko veidas - ryskus. vaikas- ne
aha
ne ten fokusa nustaciau bandau gi nauja aparacika... ir objektyvus
QUOTE(bite maja @ 2007 07 13, 18:08)
va man kazkodel anie jaukesni
QUOTE(bite maja @ 2007 07 13, 21:21)
lb.... lb lb lb
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 12, 22:12)
Radau ir aš savo senam archyve architektūrinę
Įdomiai, tik aš leidau sau kiek pataisyt perspektyvą. Kuri geriau?
QUOTE(roolys @ 2007 07 13, 06:39)
Sveikinimai nugaletojam
Anglijos vaizdelis (pavasaris)
P.S. I pirma plana nekreipkit demesio, nes nebuvo kaip prieit arciau , cia taip turi but
P.P.S. ten vis dar gyvena zmones
Papildyta:
Siandien tureciau gaut upgrade savo Nikon tai itariu dingsiu kuriam laikui is skaitmenines fotografijos gretu , bo jau taip nieshti isbandyt savo ranka su juosta
Imesiu veliau gal kokiu vaizdeliu jai bus ka rodyti
Anglijos vaizdelis (pavasaris)
P.S. I pirma plana nekreipkit demesio, nes nebuvo kaip prieit arciau , cia taip turi but
P.P.S. ten vis dar gyvena zmones
Papildyta:
Siandien tureciau gaut upgrade savo Nikon tai itariu dingsiu kuriam laikui is skaitmenines fotografijos gretu , bo jau taip nieshti isbandyt savo ranka su juosta
Imesiu veliau gal kokiu vaizdeliu jai bus ka rodyti
Pirmas planas tikrai perkrautas. Gal šitaip?
Būtinai rodyk rezultatus su juosta. Niežti nagai man
QUOTE(bite maja @ 2007 07 13, 20:21)
Architektūros temai senos nuotraukos
Ir tavo pataisiau Prie trečios neturiu ko prikibt. Puikiai.
Ką manai? Man taip geriau. Gali būti, kad tik man
QUOTE(*Nendria* @ 2007 07 13, 22:01)
va man kazkodel anie jaukesni
O man šitie. Anoj šešėlis labai apsunkina. Šitoj nieko nekeisčiau. Net rėmeliai rimuojasi su zebrais
QUOTE(californiagirl @ 2007 07 13, 00:28)
Yra yra to grozio Seatlle, bet as ne centre juk gyvenu...iki pacio downtown'o masina apie 40 min. uztrunka, o be to as viena su 3-im mazais vaikais nevaziuociau.
Lietuvoj ir kitur Europoj gyvenantiems paprasciau manau- soko i troleibusa, autobusa keletas sustojimu ir pyskini i kaire, idesine Amerikej kiti atstumai
Lietuvoj ir kitur Europoj gyvenantiems paprasciau manau- soko i troleibusa, autobusa keletas sustojimu ir pyskini i kaire, idesine Amerikej kiti atstumai
tau tai taip, su kruva bernu nera lengva
ir cia atstumai netrukdo tiems, kuriems gyvena salia downtowno, tokiems kaip as man nera toli as net nuo namu ji matau, bet kad fotografuoti - turiu vaziuot vistik siek tiek nors pas mane ir "vietines meksikos" rajonelis gana neblogas netipiski namai vistiek
QUOTE(Will @ 2007 07 13, 04:15)
Jei su PS- save as for web
o jei ne su PS? as naudoju iPhoto, ir neturiu tokio pasirinkimo, kaip kad save for web....
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 13, 13:25)
kaip jau pasake, truksta ryskumo....
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 13, 20:25)
Nuotrauka neryski...
O kuo tas objektyvas specifinis? Tu jau cia nusipirkai ji, ar tik pasiskolkinai isbandymui? Beje, sveikinu su nauju fotiku
QUOTE(wicked @ 2007 07 14, 04:01)
ir cia atstumai netrukdo tiems, kuriems gyvena salia downtowno, tokiems kaip as man nera toli as net nuo namu ji matau, bet kad fotografuoti - turiu vaziuot vistik siek tiek nors pas mane ir "vietines meksikos" rajonelis gana neblogas netipiski namai vistiek
Tai si kart tikrai laukiam tavo namu darbu
Bite maja , pamirsau pirmai pagirt...Visos 3 tavo nuotraukos puikios Va tokiu vaizdu as lauksiu siuose namu darbuose Greiciausia si kart liksiu stebetoja