Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 16 - ta tema

QUOTE(Puriena6 @ 2007 07 12, 14:49)
Sveiki 4u.gif
Ką tik prisipažinau  ax.gif

man šita foto irgi tikrai nebloga. tik tiek, kad buvo daug geresnių mirksiukas.gif čia taip jau yra. kol neturi su kuo lyginti - idealu, kai atsiranda su kuo, tada ir smunka požiūris. blush2.gif
Atsakyti
Na va, ir lengviau pasidarė, kai sulaukiau pripažinimo biggrin.gif

architektūros temai smile.gif :

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 12 liepos 2007 - 15:47
gerai jau gerai ir aš į eteryje pasirodysiu blush2.gif ax.gif

prisiprašiau aš pas jus praitą savaitę pabandymui, bet žiūriu ne taip jau man blogai ir baigės su tais namų darbais.
nors, kad jūs žinotumėt kaip man kinkos drebėjo atiduodant jūsų kritikai savo darbelius. galvojau tuoj tuoj mane čia kiaušiniais užmėtysit bigsmile.gif
aš mat jokio supratimo apie fotografavimą neturiu, o tądien buvo mano pirmi bandymai žaisti su fotiku...
bet žiūriu, kad jau net per nepilną savaitę mano supratimas apie fotografiją vis geresnis ir geresnis, o už tai aš esu jums visiems labai dėkinga 4u.gif 4u.gif

beje, mano buvo 14, 29, 30

ir dar dideli dideli sveikinimai " zebriukui" 4u.gif
man jis taip pat buvo pats pats "galingiausias" drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 07 12, 15:46)

user posted image

Sveiki, siandien ikisiu ir as savo liezuvi blush2.gif ir pakomentuosiu foto...

Pirmas vaizdas ir noras, pamacius sia foto, nutrinti ar nuimti tas zoles smile.gif Man jos trukdo... Ir labiau noretusi, kadruoti, taip, kad antras planas butu medziai tik... nes dabar tas kelias, pieva ir dar zmogus tolumoje stovintis... Tiesiog man pries akis stovi uz to namelio ant kelmo augantis miskas mirksiukas.gif O siaip man patinka, mazas namelis, kuriame gyvena koks pasaku personazas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergina_: 12 liepos 2007 - 16:19
QUOTE(Puriena6 @ 2007 07 12, 15:46)

nesupyk, bet man nepatinka ne pro kur blush2.gif
Atsakyti
o jūs man draugiškai atsakykit, ar tokio tipo tinka prie architektūros temos smile.gif,

user posted image

kiek iš savo studijų dar pamenu, čia galima priskirti prie mažosios architektūros...
Atsakyti
Uzuolaida sveikinu thumbup.gif 4u.gif Nuotrauka tikrai thumbup.gif Taip ir nujauciau, kad tavo mirksiukas.gif
Dekui uz nauja tema 4u.gif Na jums Europoj gyvenantiems si kart labiau nuskilo biggrin.gif As tipiskam JAV "suburbe" gyvenu, tai visa architektura- nauju statybu gyvenamieji namai.....niekooooooooooo idomaus unsure.gif Niu paziuresim g.gif

As jau irgi prisipazinau prie nuotrauku blush2.gif
Atsakyti
Brangiosios ir brangieji, jaučiu pareigą padėkoti visiems už pagalbą dėl kortelės wub.gif pasirodo, buvo bloga pati kortelė blink.gif nuvežėm į BMS'ą, patikrino, kitos neturėjo, tai išsirinkom kitą - dabar jau San Disck 2GB tongue.gif kol kas viskas veikia ir laimingi ruošiamės į kelionę blush2.gif o jums už pagalbą ir patarimus parvešim nuotraukyčių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 07 11, 23:45)
na netiesa 4u.gif pas mus LCD monitorius - sukalibruotas ir puikiai rodo  mirksiukas.gif
sveikinu uzuolaida 4u.gif puiki nuotrauka 4u.gif

Taip, rodymui galima sukalibruoti ir reklama sako,kad yra patobulinti lcd su back light, kurie perduoda iki 95 proc rgb spalvu. Tiesiog neteko tokio matyt- gal pas Jus kaip tik toks.
O siaip- spalvu rodymo ekrane atzvilgiu galima kalibruoti, bet spausdinant foto- spalvos bus greiciausiai kitokios- kad jos maksimaliai atitiktu esancias ekrane- visgi reiktu crt monitoriaus. Beje,tiesa wyshnia sake-"pagyvene" jie seda- musiskis pvz "neskiria" juodos- juoda spalva pasitikriname laptopo monitoriuje.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 07 12, 17:58)
Taip, rodymui galima sukalibruoti ir reklama sako,kad yra patobulinti lcd su back light, kurie perduoda iki 95 proc rgb spalvu. Tiesiog neteko tokio matyt- gal pas Jus kaip tik toks.
O siaip- spalvu rodymo ekrane atzvilgiu galima kalibruoti, bet spausdinant foto- spalvos bus greiciausiai kitokios- kad jos maksimaliai atitiktu esancias ekrane- visgi reiktu crt monitoriaus. Beje,tiesa wyshnia sake-"pagyvene" jie seda- musiskis pvz "neskiria" juodos- juoda spalva pasitikriname laptopo monitoriuje.. doh.gif

pas mus spausdinant gaunasi labai panasios spalvos - as bent skirtumo nematau, tik reikia siek tiek daugiau patamsinti nuotraukas, nes siek tiek sviesesnes gaunasi, nei matom monitoriui unsure.gif nezinau, ar pas mus tas patobulintas, bet zinau, kad MB perskaite daug informacijos, kol issirinko g.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 07 12, 18:47)
o jūs man draugiškai atsakykit, ar tokio tipo tinka prie architektūros temos smile.gif,

aš tau draugiškai atsakau biggrin.gif .... nežinau. nors gal ir tiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 07 12, 18:58)

Na, nuklydai truputį į pievas smile.gif

Tam, kad spausdintų tokiomis pačiomis spalvomis, reikia ir printerį sukalibruoti smile.gif

Jei neklystu, tai pas Vyšnią printeris irgi sukalibruotas, užtat ir gauna aspausdinę labai panašias spalvas kaip kad mato monitoriuje.
Atsakyti