Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 16 - ta tema

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 07 11, 19:45)
Mano zebras smile.gif.Vienintele nuotrauka. Daugiau jokiu nedejau.

SVEIKINU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Abo @ 2007 07 11, 22:25)
Vuo blyn ohmy.gif ir šniūriuko šalia nebuvo, kad užrišt, kad kabėtų? Nors koks dabar skirtumas  unsure.gif  Gal rasi kur yra jų, o gal padėvėtą rasi

Canon'ai manrods visus gamina be šniūrelių doh.gif Labai nepatogu doh.gif Aš visada tą dangtelį dedu į kišenę, arba į tašiuką, kuriuo fotiką nešiojamės, nes irgi baisu, kad nepasimestų ar nepalikčiau kur doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 12 liepos 2007 - 10:17
QUOTE(dejavu @ 2007 07 12, 09:05)
kodėl tiek nedaug atpindžių? Aš galvojau kad nuo blykstės taurė švytėti turi...Užklonuota kas nors? Su PS šviesumas - ryškumas reguliuoti?

Ne, atspindziai neklonuoti. Klonuotas vienon vietoj seselis ant fono. Blykste vos vos svyti. Fotkinau is toli su tele objektyvu. Del to sviesa jau siek tiek issklaidyta. Lempas pridengiau paprastu balto popieriaus lapu, kad fona pasviest issklaidyta sviesa. Sviesumas ir ryskumas PS reguliuoti.
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 07 12, 09:02)
Aciu visiems!!
O kaip susikalibrvot? Isduok paslapti, prasau smile.gif

sveikateles jums 4u.gif
anokia cia paslaptis, turim mes ta aparaciuka kalibravimui unsure.gif tik MB dar man aiskino, kad priklauso, koks LCD monitorius pas jumi. jei toks visai is pigesniu, tai pas juos spalvu gama siaura ir gali buti, kad net sukalibravus bus netikslumu. fotografijai tikrai labiau apsimoka pirkt tuos didelius lempinius monitorius, nes uz tokia pat kaina gali gauti geresne kokybe. tik panaudotas irg netinka, nes pasedes gali buti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2007 07 11, 18:07)
labradoriuke, o gal tu Čiurlionkėj mokeisi šokti? aš pati ten mokiausi, tik kad grojau....ir žinau, kaip mes žiūrėdavau į baleto skyriaus auklėtinius blink.gif ten tai muštras būdavo......

Taip, ten pat mirksiukas.gif
Atsakyti
o kur kitų foto autoriai namų darbuose g.gif greit prisipažinkit lotuliukas.gif

Užuolaida, man tavo su dangoraižiais foto labai labai faina. tvarkinga ir įdomi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 07 12, 11:16)
Canon'ai manrods visus gamina be šniūrelių  doh.gif 

tai, kad ne visus unsure.gif
Atsakyti
Mano su raišteliu, bet mano ne veidrodinis, bet Canon
Atsakyti
Vyras rado 58 mm dangtelius thumbup.gif . Tris nupirko lotuliukas.gif
Atsakyti
o kodėl niekas neprisipažįsta, kas rutuliukų ir kitokių taurių autorius?
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 07 12, 14:31)

gal išvykę žmonės. vis gi vasara smile.gif

Užuolaida, radau dar dėl paruošimo spausdinimui
esmė, padaryt foto formatą su kraštinių santykiu 2/3 ir rezoliucija apie 300 ppi smile.gif jei nori nuotrauką daryt 10x15, tai turi padaryti foto 10,2 x 15,2 cm. tada neprarasi nieko. jau čia kadravimo reikalas + galima užmesti norimą rėmelį, jei jau labai asimetriška.
jei neši kitokio santykio - gali apkarpyti, arba pridėti baltus rėmelius.
jei reiks kitokio formato, pažiūrėsiu knygoj kokie turi būt parametrai 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

QUOTE(dejavu @ 2007 07 12, 14:31)

Ką tik prisipažinau ax.gif
Pirmą kartą dalyvavau konkurse ir gavau nemažai kritikos blush2.gif Bet labai sveika - supratau savo klaidas stikliniuose darbeliuose thumbup.gif
Ačiū visiems, kurie nedavė balsų biggrin.gif maniškės buvo mėlynosios taurės ir stiklinis namukas tarp betoninių namų.
Jei nesupyksit, tai įdedu spalviškai nekoreguotą nuotrauką. Gal visgi buvo geriau g.gif Kadras tai perkrautas -sutinku.

user posted image

Tiesa, fotkinau tai laikydama taures prieš šviestuvą lubose. Be blykstės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 12 liepos 2007 - 14:56
O man visai nieko sita fotke ax.gif spalvos dera...
Atsakyti