Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 16 - ta tema

Sitas dangtelis nuo 58mm objektyvo,canon,tai toki pametei?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 11 liepos 2007 - 23:24
QUOTE(gus @ 2007 07 12, 00:20)
palauk,tai koki tu dangteli pametei?Nuo fotoaparato body ar nuo objektyvo? g.gif

eina sau kokia gėda blink.gif verysad.gif . Nežinau nuo ko unsure.gif
user posted image
vat šito stiklo neturiu kuo uždengti unsure.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 07 12, 00:22)
.. g.gif bet ju irgi buna pirkt g.gif

nėra schmoll.gif . Klaipėdoje nėra
Papildyta:
QUOTE(gus @ 2007 07 12, 00:24)
Sitas dangtelis nuo 58mm objektyvo,canon,tai toki pametei?
user posted image

Nešu mėsas iš čia blush2.gif unsure.gif
Ne visai toks, bet panašus. Plonytis, yra du spaustukai, jais ir prisitvirtina prie....stikliuko rėmo ( jį aš objektyvu vadinau unsure.gif blink.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 11 liepos 2007 - 23:27
QUOTE(Elina @ 2007 07 12, 00:26)
Nešu mėsas iš čia blush2.gif  unsure.gif
( jį aš objektyvu vadinau unsure.gif  blink.gif )

Nu tai tas snapas ir yra objektyvas, nipanikuj. O body (tuoj aš supanikuosiu, kad nežinau biggrin.gif) mano kukliu supratimu yra tai kas lieka nusukus objektyvą iš paparato. Tada dangtelis reikalingas (turbūt biggrin.gif) likusiai "žaizdai" biggrin.gif uždengti .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 11 liepos 2007 - 23:33
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 12, 00:31)
Nu tyai tas snapas ir yra objektyvas, nipanikuj. O body (tuo aš supanikuosiu, kad nežinau biggrin.gif) mano kukliu supratimu yra tai kas lieka nusukus objektyvą iš paparato. tada dangtelis teikalingas (turbūt biggrin.gif) likusiai "žaizdai" biggrin.gif  uždengti .

karsta.gif fuuu, vos dideliausio komplekso neįsivariau biggrin.gif . Neturiu kito objektyvo kol kas ( bet ieškau). Turiu tik standartinį, kuris visai negaudo į tolį verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 07 11, 14:57)

Sea_ - wow, nemaniau, kad ten tavo foto  blush2.gif kažkaip per tavo prastą savijautą seniai tavo foto nemačiau, tai nežinojau, kad taip moki...  4u.gif man dar toli iki tokio švarumo. pradedi įvaldyt savo ferrari  mirksiukas.gif

blush2.gif 4u.gif Aciu Sansara uz pagyras, bet as tikrai ten nieko ypatingo nepadariau, issinesiau i balkona stikliuka padejau ant balto lapo ir pleskinau,zaisdama su nustatymais biggrin.gif Po truputi pradedu perprasti savo zaisliuka 4u.gif
Atsakyti
Silwio, ačiū ačiū ačiū clap.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Sveikinu nugaletoja Uzuolaida clap.gif clap.gif clap.gif ir dejavu su zaviu lasiuku thumbup.gif 4u.gif

mano buvo ne lasas ax.gif ka as galiu pasakyt, truksta ziniu gerokai, nu bet to as cia ir atejau smile.gif

nauja tema idomi, jauciu pasipils vaizdeliu neblogu thumbup.gif pabusim kur nebuvom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 11, 20:23)
Mano buvo 17 ir 18. Buvo prašymų papasakot, kaip padaryta. Fonui naudojau balto
[...]

Ačiū. Man buvo įdomu kaip pagavai patį dūžimo momentą. Juk serijom fotografuojant blykstė nespės pasikraut.
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 07 12, 08:32)
Ačiū. Man buvo įdomu kaip pagavai patį dūžimo momentą. Juk serijom fotografuojant blykstė nespės pasikraut.

Tiesiog pavyko is pirmo karto. Serijom nefotografavau. Pirmiausia ilgokai treniravausi pagaut krentanti rutuliuka, akimirka pries jam pasiekiant grindis. Todel su taure pavyko is pirmo karto.
Atsakyti
Aciu visiems!!

QUOTE(wyshnia @ 2007 07 11, 23:45)
na netiesa 4u.gif pas mus LCD monitorius - sukalibruotas ir puikiai rodo  mirksiukas.gif
sveikinu uzuolaida 4u.gif puiki nuotrauka 4u.gif

O kaip susikalibrvot? Isduok paslapti, prasau smile.gif

Dejavu, papasakok, kaip lasa fotografavai.

Labas rytas. Bemiege naktele, nes suniukas apsisnargliaves.

Cia mano senesne architekturos nuotrauka:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 12, 09:45)
Tiesiog pavyko is pirmo karto. Serijom nefotografavau. Pirmiausia ilgokai treniravausi pagaut krentanti rutuliuka, akimirka pries jam pasiekiant grindis. Todel su taure pavyko is pirmo karto.

kodėl tiek nedaug atpindžių? Aš galvojau kad nuo blykstės taurė švytėti turi...Užklonuota kas nors? Su PS šviesumas - ryškumas reguliuoti?

Užuolaida, su tuo lašu viskas labai paprasta. Pries kelis puslapius įmečiau kitokį variantą su tuo pačiu lašu, tas baltas su ramune.
Tai va, turiu aš tokį nemažą stiklinį lašą, o jo viduje yra šitie išpusti oro burbulai, ar kaip juos pavadinti.
Už jo pastačiau taurę su vyšnių sultimis, nes vynas neužsilaikė lotuliukas.gif , apstačiau jį baltais popieriaus lapais iš visų pusių ir apšvietimą iš taurės pusės.
Su PS uždėjau mėlynos spalvos filtrą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 12 liepos 2007 - 09:15
Elina, musu objektyvu dangteliams irgi nera jokiu raistuku.Buvau pora kartu pametusi, bet radau smile.gif O seip pirkti yra juk. Internete pasiiekok, jeigu parduotuvese nera.

Kas is jusu turite soft- ir lightboxus? Kokius pirkote? Gal turite kokiu patarimu.
Atsakyti