Sitas dangtelis nuo 58mm objektyvo,canon,tai toki pametei?
QUOTE(gus @ 2007 07 12, 00:20)
palauk,tai koki tu dangteli pametei?Nuo fotoaparato body ar nuo objektyvo?
eina sau kokia gėda . Nežinau nuo ko
vat šito stiklo neturiu kuo uždengti
QUOTE(wyshnia @ 2007 07 12, 00:22)
.. bet ju irgi buna pirkt
nėra . Klaipėdoje nėra
Papildyta:
QUOTE(gus @ 2007 07 12, 00:24)
Nešu mėsas iš čia
Ne visai toks, bet panašus. Plonytis, yra du spaustukai, jais ir prisitvirtina prie....stikliuko rėmo ( jį aš objektyvu vadinau )
QUOTE(Elina @ 2007 07 12, 00:26)
Nu tai tas snapas ir yra objektyvas, nipanikuj. O body (tuoj aš supanikuosiu, kad nežinau ) mano kukliu supratimu yra tai kas lieka nusukus objektyvą iš paparato. Tada dangtelis reikalingas (turbūt ) likusiai "žaizdai" uždengti .
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 12, 00:31)
Nu tyai tas snapas ir yra objektyvas, nipanikuj. O body (tuo aš supanikuosiu, kad nežinau ) mano kukliu supratimu yra tai kas lieka nusukus objektyvą iš paparato. tada dangtelis teikalingas (turbūt ) likusiai "žaizdai" uždengti .
fuuu, vos dideliausio komplekso neįsivariau . Neturiu kito objektyvo kol kas ( bet ieškau). Turiu tik standartinį, kuris visai negaudo į tolį
QUOTE(Sansara @ 2007 07 11, 14:57)
Sea_ - wow, nemaniau, kad ten tavo foto kažkaip per tavo prastą savijautą seniai tavo foto nemačiau, tai nežinojau, kad taip moki... man dar toli iki tokio švarumo. pradedi įvaldyt savo ferrari
Aciu Sansara uz pagyras, bet as tikrai ten nieko ypatingo nepadariau, issinesiau i balkona stikliuka padejau ant balto lapo ir pleskinau,zaisdama su nustatymais Po truputi pradedu perprasti savo zaisliuka
Labas rytas
Sveikinu nugaletoja Uzuolaida ir dejavu su zaviu lasiuku
mano buvo ne lasas ka as galiu pasakyt, truksta ziniu gerokai, nu bet to as cia ir atejau
nauja tema idomi, jauciu pasipils vaizdeliu neblogu pabusim kur nebuvom
Sveikinu nugaletoja Uzuolaida ir dejavu su zaviu lasiuku
mano buvo ne lasas ka as galiu pasakyt, truksta ziniu gerokai, nu bet to as cia ir atejau
nauja tema idomi, jauciu pasipils vaizdeliu neblogu pabusim kur nebuvom
QUOTE(fotolama @ 2007 07 12, 08:32)
Ačiū. Man buvo įdomu kaip pagavai patį dūžimo momentą. Juk serijom fotografuojant blykstė nespės pasikraut.
Tiesiog pavyko is pirmo karto. Serijom nefotografavau. Pirmiausia ilgokai treniravausi pagaut krentanti rutuliuka, akimirka pries jam pasiekiant grindis. Todel su taure pavyko is pirmo karto.
Aciu visiems!!
O kaip susikalibrvot? Isduok paslapti, prasau
Dejavu, papasakok, kaip lasa fotografavai.
Labas rytas. Bemiege naktele, nes suniukas apsisnargliaves.
Cia mano senesne architekturos nuotrauka:
QUOTE(wyshnia @ 2007 07 11, 23:45)
na netiesa pas mus LCD monitorius - sukalibruotas ir puikiai rodo
sveikinu uzuolaida puiki nuotrauka
sveikinu uzuolaida puiki nuotrauka
O kaip susikalibrvot? Isduok paslapti, prasau
Dejavu, papasakok, kaip lasa fotografavai.
Labas rytas. Bemiege naktele, nes suniukas apsisnargliaves.
Cia mano senesne architekturos nuotrauka:
QUOTE(sillwio @ 2007 07 12, 09:45)
Tiesiog pavyko is pirmo karto. Serijom nefotografavau. Pirmiausia ilgokai treniravausi pagaut krentanti rutuliuka, akimirka pries jam pasiekiant grindis. Todel su taure pavyko is pirmo karto.
kodėl tiek nedaug atpindžių? Aš galvojau kad nuo blykstės taurė švytėti turi...Užklonuota kas nors? Su PS šviesumas - ryškumas reguliuoti?
Užuolaida, su tuo lašu viskas labai paprasta. Pries kelis puslapius įmečiau kitokį variantą su tuo pačiu lašu, tas baltas su ramune.
Tai va, turiu aš tokį nemažą stiklinį lašą, o jo viduje yra šitie išpusti oro burbulai, ar kaip juos pavadinti.
Už jo pastačiau taurę su vyšnių sultimis, nes vynas neužsilaikė , apstačiau jį baltais popieriaus lapais iš visų pusių ir apšvietimą iš taurės pusės.
Su PS uždėjau mėlynos spalvos filtrą.