Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 16 - ta tema

QUOTE(Abo @ 2007 07 05, 00:23)
Gal ir nemoku, aš dar tik mokaus   drinks_cheers.gif

Čia dar pora senesnių, pasiilgau tokių fotkių, labai laiko ner  doh.gif tada dar mano photoshop žinios, buvo pirmoko lygio  biggrin.gif

Šitos man labai patinka thumbup.gif Prie smulkmenų nesikabinsiu. Dėk dar

QUOTE(wyshnia @ 2007 07 05, 00:29)
nu ir as noriu... i AZ ax.gif  bigsmile.gif

OK
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 05 liepos 2007 - 07:25
QUOTE(wyshnia @ 2007 07 04, 23:30)

Stebukle, nu man kazkaip sarpo truksta... bet modeliuke - grazuoliuke wink.gif

4u.gif del sarpo... nebesuprantu g.gif ant didesnes nuotraukos viskas thumbup.gif bet tik sumazinu ir pravalas, ryskumas dingau padaro unsure.gif gali taip but g.gif
QUOTE(sillwio @ 2007 07 05, 00:31)
30 dienų trial'ą iš adobe saito galima va čia. o ne trial'o reik ieškot smile.gif

taigi galima nulaust, kaip ir visas kitas tongue.gif tik kompe reik turet gera antivirusine... nes su nulausta versija ir virusiuku nemazai pareina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 07 05, 00:27)
Gal kas zinot is kur lightroom parsisiusti blush2.gif  Turiu as tik adobe photoshop elements, bet su juo negaliu raw failu apdirbti, o turima programa raw'ui man nelabai patinka... blush2.gif

aš vakar parsisiunčiau tokią programikę raw apdorojimui Bible Pro v4.9 su emule blush2.gif kiek vakar pabandžiau,tai labai patiko.

Sveikinimai nugalėtojai thumbup.gif darbas tikrai labai šaunus thumbup.gif . Pastebėjau, kad šį kartą ND buvo labai neblogų darbų.

Stebukle , man nuotrauka labai patiko thumbup.gif ką ten tavo stebukliukas taip pamatė, kad tokia miną nutaisė? lotuliukas.gif
dėl šarpo - pabandyk jau sumažintą variantą pašarpinti.
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 07 04, 22:15)
IKEA valgykla su knyginiais tapetais ir praeinancia stalu valytoja lotuliukas.gif
P.S. Kokybes neieskokit, nes jos nera.

blink.gif blink.gif
aš turėjau tokią mintį, kai parašei, kad butaforiją, tai varčiau įvariai tą foto, žiūrinėjau, niu idealios tikros lentynos su knygomis ir atitinkamais šešėliais doh.gif todėl apakus jaučiuosi bigsmile.gif

Dejavu, dėkui už temą 4u.gif vėl reiks jungti mano smegeninę ir galvot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 07 05, 08:41)

Stebukle , man nuotrauka labai patiko  thumbup.gif ką ten tavo stebukliukas taip pamatė, kad tokia miną nutaisė?  lotuliukas.gif
dėl šarpo - pabandyk jau sumažintą variantą pašarpinti.

4u.gif Stebukliuke mirksiukas.gif pamate katina lotuliukas.gif
4u.gif bet tai gosikai mastant... ir anr atspausdinto varianto sarpo turi trukt g.gif
Papildyta:
Ir as sveikinu nugaletojus 4u.gif Ir dekoju uz nauja tema thumbup.gif kuo tolyn, tuo temos "lengvyn" bigsmile.gif
Einu i ND ispazinti atlikt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 07 05, 08:24)

hihihi.gif atsiprasau
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2007 07 05, 03:29)

Labai teisingi patarimai.Aš, kadangi neturiu fotiko distancinio valdymo, paprastai fejerverkus fotografuoju su ~5 sekundžių išlaikymu. Aišku geriausia su „Bulb“ fotografuoti, tada galima labai tiksliai pagauti fejerverko pradžią ir pabaigą, bet jei ranka spaudysime mygtuką, tai labai tikėtina, kad kadras bus neryškus...

Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 05, 08:25)
taigi galima nulaust, kaip ir visas kitas tongue.gif tik kompe reik turet gera antivirusine... nes su nulausta versija ir virusiuku nemazai pareina unsure.gif

Lightroom'ui yra tvarkingas raktų generatorius smile.gif
Atsakyti
na va neatsirado tik pelytės namelio iš knygos savininko ir senų sąsiuvinių autoriaus 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 07 05, 00:27)
Gal kas zinot is kur lightroom parsisiusti blush2.gif  Turiu as tik adobe photoshop elements, bet su juo negaliu raw failu apdirbti, o turima programa raw'ui man nelabai patinka... blush2.gif

Bet žinok, kad Laitrumui reikia dviejų dalykų:
1) galingo kompo su daug atminties (pageidautina Intel Core 2 duo ir 2GB)
2) plačiaekranio monitoriaus.

Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 07 05, 09:18)

g.gif tada reiks pas bendradarbi dizaineri issimust sita programa smile.gif
QUOTE(Sansara @ 2007 07 05, 09:19)
na va neatsirado tik pelytės namelio iš knygos savininko ir senų sąsiuvinių autoriaus  4u.gif

jauciu Labradoriukes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 05 liepos 2007 - 08:33
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 04, 23:43)
o manęs išvis nėra tongue.gif Pora temų dar priminiau, o paskui susitaikiau  biggrin.gif

Jau esi 4u.gif Tik dabar prisipažink kuo fotografuoji, kad galėčiau papildyti ax.gif

Abo, drinks_cheers.gif sveika prisijungusi. Man patinka antra merginos foto thumbup.gif
Kuo fotografuoji? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 07 04, 23:27)
Gal kas zinot is kur lightroom parsisiusti blush2.gif

parsisiuntus nemokama programele Emule galima parsipumpuoti nukrekinta Lightroom mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 05 liepos 2007 - 09:03
QUOTE(fotolama @ 2007 07 05, 08:18)

QUOTE(peppi @ 2007 07 05, 09:02)
parsisiuntus programele Emule galima parsipumpuoti nukrekinta Lightroom mirksiukas.gif

Kolegos, gal viesai nepasakokim, ka ir is kur parsipumpuot. Manau, kad tai nebus toleruojama.
Atsakyti