Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 16 - ta tema

Abo, labai nustebau smile.gif . Maniau, kad tavo nuotraukos yra stiklo rutuliukai doh.gif . O mikrobangė- mūsų vyriškio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 07 11, 23:23)
Abo, labai nustebau smile.gif . Maniau, kad tavo nuotraukos yra stiklo rutuliukai doh.gif . O mikrobangė- mūsų vyriškio unsure.gif

biggrin.gif Kaip yra taip yra. Dar tas amžiais nedabaiktas lūpos gabalas buvo biggrin.gif

VilmKa ir Stebukle, irgi ačiū už balus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 11 liepos 2007 - 22:29
QUOTE(*Diva* @ 2007 07 11, 18:55)
Na tada aisku. Vyras sako, kad sansu sukalibruoti nedaug.. mirksiukas.gif
siaip nuotraukoms tvarkyti ir spalvoms pareguliuoti mes naudojam standartini monitoriu. laptopas stipriai "meluoja"

na netiesa 4u.gif pas mus LCD monitorius - sukalibruotas ir puikiai rodo mirksiukas.gif

sveikinu uzuolaida 4u.gif puiki nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
Architektura;)
user posted image
Atsakyti
sveikinu užuolaidą 4u.gif
mano foto: veidrodis gatvėje, šviesos žaismas ir stiklinis metro.. blush2.gif
šie ND manęs pačios netenkino, tad vėl rezultatas, kad tik viena foto gauna balsus. beje, tas veidrodis gatvėje buvo atsitiktinai sugalvotas nutraukt einant į dainų šventę. bet tik pamačius vaizdą fotiko LCD sušnibždėjau sau "geras kadras" cool.gif bijojau net į kompą kelt nuotraukas, kad neduok dieve nebūt sujudinta bent kiek blush2.gif o įkėlus į kompą, sienos faktūra mane "užvežė" kaip turi būt rolleyes.gif
dėkui, kad mano mintys sutapo su jusiškėmis 4u.gif

Sea_ - wow, nemaniau, kad ten tavo foto blush2.gif kažkaip per tavo prastą savijautą seniai tavo foto nemačiau, tai nežinojau, kad taip moki... 4u.gif man dar toli iki tokio švarumo. pradedi įvaldyt savo ferrari mirksiukas.gif

Sillwio, jaučiau, kad ten tavo foto. pasižymi pas mus naikinimo manija tongue.gif neveltui ir termometrą man siūlei sudaužyt lotuliukas.gif

o man pritrūko balsų: antrai ne lašas, aukštyn pro stiklą (spalvotai), užtemimui su kojele, ir padidinamajam stiklui 4u.gif mano pagyrimai ir balionėliai 4u.gif

P.S. elina, mes pametę jau viena dangtelį. tai nusipirkom vilbroj naują. tik ne nikono firminį (kainavo 40 lt), o pentax atitinkamo diametro uz 13 Lt. na ne lygis aisku su pentax dangteliu, bet nesam garantuoti kad taip greit ir sio nepamesim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 11 liepos 2007 - 23:00
dar architekturos...
user posted image
stengiuos,nes kita sav nebusiu.nebusiu ir dar kita.Labai liudziu,kad teks praleisti tokia dekinga tema;) . Tikiuosi visu aktyvumas ir kurybines galios bus aukstumoje;))
Atsakyti
Aš radau keletą a la architektūrų smile.gif iš Maldyvų. Su Nikon kamera tuomet fotkinau. Leidžiu sau įkelt nuotraukytes, nes dvi savaites jūsų nebekamuosiu su savo "mianais" biggrin.gif

user posted image

kapinės
user posted image

cunamio nusiaubtas kaimelis

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 11 liepos 2007 - 23:17
QUOTE(Elina @ 2007 07 11, 21:32)
Tikrai nebuvo schmoll.gif . Labai nepatogu buvo, miške ir pamečiau, tiesiog nukrito ir viskas doh.gif

Elina tau tokio reikia?
user posted image
Ju yra pirkt,paziurek gal Maljorkoj rasi mirksiukas.gif kaip tau faina,atostogos,saule wub.gif

Uzuolaida,didziausi tau sveikinimai 4u.gif 4u.gif o tema,man prie sirdies,tik nezinau kaip su laiku bus,bet stengsiuosi rolleyes.gif
Valanda,man tavo pirma patinka,gal tas melynas dangus pakerejo biggrin.gif tik tas mazas medelis man maiso ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 11 liepos 2007 - 23:19
QUOTE(gus @ 2007 07 12, 00:17)
Elina tau tokio reikia?
user posted image
Ju yra pirkt,paziurek gal Maljorkoj rasi mirksiukas.gif kaip tau faina,atostogos,saule wub.gif

Dabar pažiūrėjau, ne visai toks mano buvo. Nebuvo tų užsukamų detalių. Bet gal visokių tų dangtelių būna, man tik reikia, kad tiktų ant 58 mm objektyvo. Sakai bus ten pirkti? Nu kaip gerai tuomet thumbup.gif . Bet o kaip iki ten be dangtelio vežtis|? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 11 liepos 2007 - 23:20
QUOTE(Elina @ 2007 07 11, 23:18)
taip, taip, tokio 58 mm. Sakai bus ten pirkti? Nu kaip gerai tuomet thumbup.gif . Bet o kaip iki ten be dangtelio vežtis|? unsure.gif

O objektyva turi?uzsidek ji ir visa problema isspresta biggrin.gif tikiuosi rasi,nes 100% negarantuoju,kai grysi duok zinot,gelbesim tada tave mirksiukas.gif
palauk,tai koki tu dangteli pametei?Nuo fotoaparato body ar nuo objektyvo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 11 liepos 2007 - 23:22
QUOTE(gus @ 2007 07 12, 00:20)
O objektyva turi?uzsidek ji ir visa problema isspresta biggrin.gif tikiuosi rasi,nes 100% negarantuoju,kai grysi duok zinot,gelbesim tada tave mirksiukas.gif

blink.gif objektyvas yra ant fotiko. Jetau, kaip pasimečiau blink.gif , tai ar tas snapas- ne objektyvas> unsure.gif Man stiklą reikia apsaugoti unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 07 11, 23:20)

as tai suprantu, kad tu ta virsutini pametei... g.gif bet ju irgi buna pirkt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 11 liepos 2007 - 23:28