QUOTE(Elina @ 2007 07 11, 23:23)
Abo, labai nustebau . Maniau, kad tavo nuotraukos yra stiklo rutuliukai . O mikrobangė- mūsų vyriškio
Kaip yra taip yra. Dar tas amžiais nedabaiktas lūpos gabalas buvo
VilmKa ir Stebukle, irgi ačiū už balus
QUOTE(*Diva* @ 2007 07 11, 18:55)
Na tada aisku. Vyras sako, kad sansu sukalibruoti nedaug..
siaip nuotraukoms tvarkyti ir spalvoms pareguliuoti mes naudojam standartini monitoriu. laptopas stipriai "meluoja"
siaip nuotraukoms tvarkyti ir spalvoms pareguliuoti mes naudojam standartini monitoriu. laptopas stipriai "meluoja"
na netiesa pas mus LCD monitorius - sukalibruotas ir puikiai rodo
sveikinu uzuolaida puiki nuotrauka
Architektura;)
sveikinu užuolaidą
mano foto: veidrodis gatvėje, šviesos žaismas ir stiklinis metro..
šie ND manęs pačios netenkino, tad vėl rezultatas, kad tik viena foto gauna balsus. beje, tas veidrodis gatvėje buvo atsitiktinai sugalvotas nutraukt einant į dainų šventę. bet tik pamačius vaizdą fotiko LCD sušnibždėjau sau "geras kadras" bijojau net į kompą kelt nuotraukas, kad neduok dieve nebūt sujudinta bent kiek o įkėlus į kompą, sienos faktūra mane "užvežė" kaip turi būt
dėkui, kad mano mintys sutapo su jusiškėmis
Sea_ - wow, nemaniau, kad ten tavo foto kažkaip per tavo prastą savijautą seniai tavo foto nemačiau, tai nežinojau, kad taip moki... man dar toli iki tokio švarumo. pradedi įvaldyt savo ferrari
Sillwio, jaučiau, kad ten tavo foto. pasižymi pas mus naikinimo manija neveltui ir termometrą man siūlei sudaužyt
o man pritrūko balsų: antrai ne lašas, aukštyn pro stiklą (spalvotai), užtemimui su kojele, ir padidinamajam stiklui mano pagyrimai ir balionėliai
P.S. elina, mes pametę jau viena dangtelį. tai nusipirkom vilbroj naują. tik ne nikono firminį (kainavo 40 lt), o pentax atitinkamo diametro uz 13 Lt. na ne lygis aisku su pentax dangteliu, bet nesam garantuoti kad taip greit ir sio nepamesim.
mano foto: veidrodis gatvėje, šviesos žaismas ir stiklinis metro..
šie ND manęs pačios netenkino, tad vėl rezultatas, kad tik viena foto gauna balsus. beje, tas veidrodis gatvėje buvo atsitiktinai sugalvotas nutraukt einant į dainų šventę. bet tik pamačius vaizdą fotiko LCD sušnibždėjau sau "geras kadras" bijojau net į kompą kelt nuotraukas, kad neduok dieve nebūt sujudinta bent kiek o įkėlus į kompą, sienos faktūra mane "užvežė" kaip turi būt
dėkui, kad mano mintys sutapo su jusiškėmis
Sea_ - wow, nemaniau, kad ten tavo foto kažkaip per tavo prastą savijautą seniai tavo foto nemačiau, tai nežinojau, kad taip moki... man dar toli iki tokio švarumo. pradedi įvaldyt savo ferrari
Sillwio, jaučiau, kad ten tavo foto. pasižymi pas mus naikinimo manija neveltui ir termometrą man siūlei sudaužyt
o man pritrūko balsų: antrai ne lašas, aukštyn pro stiklą (spalvotai), užtemimui su kojele, ir padidinamajam stiklui mano pagyrimai ir balionėliai
P.S. elina, mes pametę jau viena dangtelį. tai nusipirkom vilbroj naują. tik ne nikono firminį (kainavo 40 lt), o pentax atitinkamo diametro uz 13 Lt. na ne lygis aisku su pentax dangteliu, bet nesam garantuoti kad taip greit ir sio nepamesim.
dar architekturos...
stengiuos,nes kita sav nebusiu.nebusiu ir dar kita.Labai liudziu,kad teks praleisti tokia dekinga tema;) . Tikiuosi visu aktyvumas ir kurybines galios bus aukstumoje;))
stengiuos,nes kita sav nebusiu.nebusiu ir dar kita.Labai liudziu,kad teks praleisti tokia dekinga tema;) . Tikiuosi visu aktyvumas ir kurybines galios bus aukstumoje;))
QUOTE(Elina @ 2007 07 11, 21:32)
Tikrai nebuvo . Labai nepatogu buvo, miške ir pamečiau, tiesiog nukrito ir viskas
Elina tau tokio reikia?
Ju yra pirkt,paziurek gal Maljorkoj rasi kaip tau faina,atostogos,saule
Uzuolaida,didziausi tau sveikinimai o tema,man prie sirdies,tik nezinau kaip su laiku bus,bet stengsiuosi
Valanda,man tavo pirma patinka,gal tas melynas dangus pakerejo tik tas mazas medelis man maiso
QUOTE(gus @ 2007 07 12, 00:17)
Elina tau tokio reikia?
Dabar pažiūrėjau, ne visai toks mano buvo. Nebuvo tų užsukamų detalių. Bet gal visokių tų dangtelių būna, man tik reikia, kad tiktų ant 58 mm objektyvo. Sakai bus ten pirkti? Nu kaip gerai tuomet . Bet o kaip iki ten be dangtelio vežtis|?
QUOTE(Elina @ 2007 07 11, 23:18)
taip, taip, tokio 58 mm. Sakai bus ten pirkti? Nu kaip gerai tuomet . Bet o kaip iki ten be dangtelio vežtis|?
O objektyva turi?uzsidek ji ir visa problema isspresta tikiuosi rasi,nes 100% negarantuoju,kai grysi duok zinot,gelbesim tada tave
palauk,tai koki tu dangteli pametei?Nuo fotoaparato body ar nuo objektyvo?
QUOTE(gus @ 2007 07 12, 00:20)
O objektyva turi?uzsidek ji ir visa problema isspresta tikiuosi rasi,nes 100% negarantuoju,kai grysi duok zinot,gelbesim tada tave
objektyvas yra ant fotiko. Jetau, kaip pasimečiau , tai ar tas snapas- ne objektyvas> Man stiklą reikia apsaugoti .
QUOTE(gus @ 2007 07 11, 23:20)
as tai suprantu, kad tu ta virsutini pametei... bet ju irgi buna pirkt