Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 16 - ta tema

QUOTE(Abo @ 2007 07 11, 22:25)
Vuo blyn ohmy.gif ir šniūriuko šalia nebuvo, kad užrišt, kad kabėtų? Nors koks dabar skirtumas  unsure.gif  Gal rasi kur yra jų, o gal padėvėtą rasi

Tikrai nebuvo schmoll.gif . Labai nepatogu buvo, miške ir pamečiau, tiesiog nukrito ir viskas doh.gif
Atsakyti
Elina, vaje, kaip nesmagu verysad.gif verysad.gif

Temos kuo toliau, tuo sunkesnes... Ir vel, matyt, nesudalyvausiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 07 11, 22:05)
Mielieji mano, architektūra gali būt, net mano parodytoji taurė  biggrin.gif

O kuo ji tokia ypatinga? smile.gif Nelabai man i architekturos tema. I dizaino,-taip.
Bet cia jau laisves kiekvieno fantazijai.
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 07 11, 22:31)
Elina, Maljorkoje gali sauniu architekturos nuotrauku padaryti.

4u.gif
Atsakyti
turiu klausimeli.

Karta fotografavau zmones kurie buvo apsviesti, tai veidai gavosi per daug nusviesti saules, kitaip tarian isbale. toj pacioj vietoj dare su kitu fotoaparatu, ir jiems maziau. Su kitu gavosi ryskesni. Nesuprantu ar buvo pasirinktas ne tas rezimas ar fotoaparata reikia paderinti? g.gif

niekaip neikeliu nuotraukos doh.gif susipainiojau su kodais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Christin: 11 liepos 2007 - 21:39
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 07 11, 22:33)

Temos kuo toliau, tuo sunkesnes... Ir vel, matyt, nesudalyvausiu  verysad.gif

aš irgi džiaugiuosi, kad praleisiu temą blush2.gif . Sudėtinga labai unsure.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 07 11, 22:33)
O kuo ji tokia ypatinga? smile.gif  Nelabai man i architekturos tema. I dizaino,-taip.
Bet cia jau laisves kiekvieno fantazijai.

Neypatinga schmoll.gif Tiesiog statinys smile.gif Kaip ir skruzdėlynas, pavyzdžiui bigsmile.gif /

Elina, eik įsipaišyk savo vardą prie nuotraukų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 07 11, 22:35)
aš irgi džiaugiuosi, kad praleisiu temą blush2.gif . Sudėtinga labai unsure.gif  ax.gif

As tai nesidziaugiu, net yra kaip yra ....
Atsakyti
QUOTE(Christin @ 2007 07 11, 22:35)
turiu klausimeli.
Karta fotografavau zmones kurie buvo apsviesti, tai veidai gavosi per daug nusviesti saules, kitaip tarian isbale. toj pacioj vietoj dare su kitu fotoaparatu, ir jiems maziau. Su kitu gavosi ryskesni.

man tokiam reikalui tuos filtrus siūlė
Papildyta:
QUOTE(Abo @ 2007 07 11, 22:37)

Elina, eik įsipaišyk savo vardą prie nuotraukų  mirksiukas.gif

jau įsirašiau blush2.gif
Atsakyti
Patarkit man ko trūksta, kai nuotraukos būna su pageltusiu fonu? (fonas baltas). Ypač kai fotografuoji be blico, su makro, super makro.
Labai daug fotkinau, o įkėlus nuotraukas pasišlykštėjau, ryt nebenoriu tokių klaidų daryt verysad.gif Gal manoji lempa netinkama, gal reik įsukt dienos šviesos lempa, nebežinau net
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2007 07 11, 22:41)
man tokiam reikalui tuos filtrus siūlė
Papildyta:

jau įsirašiau blush2.gif

Nesimato, tik nuėjus į albumą, reik būtinai paspaust, tai pataisiau, dvi kol kas radau?
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 07 11, 21:45)
na va, o mūsų provincijoj be pilkų dėžučių nieko daugiau nėra....  verysad.gif

aš skruzdėlyną bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 07 11, 21:43)
Patarkit man ko trūksta, kai nuotraukos būna su pageltusiu fonu? (fonas baltas). Ypač kai fotografuoji be blico, su makro, super makro.
Labai daug fotkinau, o įkėlus nuotraukas pasišlykštėjau, ryt nebenoriu tokių klaidų daryt  verysad.gif  Gal manoji lempa netinkama, gal reik įsukt dienos šviesos lempa, nebežinau net
Papildyta:
Nesimato, tik nuėjus į albumą, reik būtinai paspaust, tai pataisiau, dvi kol kas radau?

baltos spalvos balansa reik reguliuot
Atsakyti