Sillwio, zmona tavo tikrai auksine. Beveik jau fotografo asistente Daug balionu jai perduok Ir IKEA taures atpazinau Vaziavai ten valgyklon knygu ieskoti ar pusryciauti?
Ar tikrai jau galiu nauja tema skelbti?
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 07 11, 21:31)
Sillwio, zmona tavo tikrai auksine. Beveik jau fotografo asistente Daug balionu jai perduok Ir IKEA taures atpazinau Vaziavai ten valgyklon knygu ieskoti ar pusryciauti?
o aš norėjau paklausti kiek ilgai tos temos dar teks laukti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 07 11, 21:38)
Nauja tema - architektura.
na va, o mūsų provincijoj be pilkų dėžučių nieko daugiau nėra....
O, vargeli
dekou, jau mąstom
Papildyta:
Kadangi ieškojau visokių mįslių, tai čia kažkurią dieną radau šitą fotkę, čia jau tikrai vynas
Balionus žmonai perduosiu. Jinai labai stengiasi. Ačiū
Paaiškink, ką turi omeny, skelbdama temą architektūra. Be to, aš nelabai ir žinau, kas telpa į apibrėžimą architektūra. Tai pastatai, ar gali būti ir jų detalės? Tik eksterjeras ar ir interjeras? Interjero detalės?
Papildyta:
kelias paprastesnis
P.S. va šį tą radau Architecture is the art and science of designing buildings and structures. A wider definition often includes the design of the total built environment: from the macrolevel of town planning, urban design, and landscape architecture to the microlevel of construction details and furniture.
Paaiškink, ką turi omeny, skelbdama temą architektūra. Be to, aš nelabai ir žinau, kas telpa į apibrėžimą architektūra. Tai pastatai, ar gali būti ir jų detalės? Tik eksterjeras ar ir interjeras? Interjero detalės?
Papildyta:
QUOTE(Abo @ 2007 07 11, 20:51)
Kadangi ieškojau visokių mįslių, tai čia kažkurią dieną radau šitą fotkę, čia jau tikrai vynas
kelias paprastesnis
P.S. va šį tą radau Architecture is the art and science of designing buildings and structures. A wider definition often includes the design of the total built environment: from the macrolevel of town planning, urban design, and landscape architecture to the microlevel of construction details and furniture.
oho temelė
Likusių mistinių nuotraukų savininkus labai prašom pakomentuoti stiklo darbus
Likusių mistinių nuotraukų savininkus labai prašom pakomentuoti stiklo darbus
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 11, 20:16)
nu tai makro nagus per stiklą trilitriako ar akį Arba pro rutuliuką
ale kaip man anksčiau nešovė galvon tokia mintis
sveikinu
Užuolaida sveikinu
Aš sekmadienį išskrendu į Maljorką . Mokysiuos fotkinti
Turiu bėdą, pamečiau savo Canon objektyvo dangtelį ( nu kaip nervina, jis nėra niekaip pritvirtinamas). Lėkiau į parduotuvę ieškoti, tai jie neturi . Paprašiau užsakyti, sako- nebus . Tai norėjau pirkti vietoj dangtelio UV filtrą . Bent juo uždengčiau objektyvą, tai ir to neturi 58 mm . Ką daryt? Kaip fotiką vežtis? Ir šiaip negerai. Nepatinka man be dangtelio
Aš sekmadienį išskrendu į Maljorką . Mokysiuos fotkinti
Turiu bėdą, pamečiau savo Canon objektyvo dangtelį ( nu kaip nervina, jis nėra niekaip pritvirtinamas). Lėkiau į parduotuvę ieškoti, tai jie neturi . Paprašiau užsakyti, sako- nebus . Tai norėjau pirkti vietoj dangtelio UV filtrą . Bent juo uždengčiau objektyvą, tai ir to neturi 58 mm . Ką daryt? Kaip fotiką vežtis? Ir šiaip negerai. Nepatinka man be dangtelio
QUOTE(sillwio @ 2007 07 11, 21:54)
Balionus žmonai perduosiu. Jinai labai stengiasi. Ačiū
Papildyta:
kelias paprastesnis
Papildyta:
kelias paprastesnis
Pats ir atsakei Gal Californiagirl padetu .
As turejau omenyje statinius, ju deetales, spalvas, vidu (bet ne interjero dizaina,- ty.y. sofas, fotelius ir bliudus su zvakem).
Elina, Maljorkoje gali sauniu architekturos nuotrauku padaryti.
Aciu visiems ir visoms!
Labai noriu suzinoti lasiuko autoriu/autore ir nuotraukos istorija.