Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 16 - ta tema

Sillwio, zmona tavo tikrai auksine. Beveik jau fotografo asistente smile.gif Daug balionu jai perduok 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir IKEA taures atpazinau lotuliukas.gif Vaziavai ten valgyklon knygu ieskoti ar pusryciauti? smile.gif

Ar tikrai jau galiu nauja tema skelbti?
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 07 11, 21:31)
Sillwio,  zmona tavo tikrai auksine. Beveik jau fotografo asistente smile.gif Daug balionu jai perduok 4u.gif  4u.gif  4u.gif Ir IKEA taures atpazinau lotuliukas.gif Vaziavai ten valgyklon knygu ieskoti ar pusryciauti? smile.gif

Ar tikrai jau galiu nauja tema skelbti?

o aš norėjau paklausti kiek ilgai tos temos dar teks laukti biggrin.gif
Atsakyti
Nauja tema - architektura.
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 07 11, 21:38)

na va, o mūsų provincijoj be pilkų dėžučių nieko daugiau nėra.... verysad.gif
Atsakyti

O, vargeli biggrin.gif

dekou, jau mąstom biggrin.gif
Papildyta:
Kadangi ieškojau visokių mįslių, tai čia kažkurią dieną radau šitą fotkę, čia jau tikrai vynas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 11 liepos 2007 - 20:48
Balionus žmonai perduosiu. Jinai labai stengiasi. Ačiū 4u.gif

Paaiškink, ką turi omeny, skelbdama temą architektūra. Be to, aš nelabai ir žinau, kas telpa į apibrėžimą architektūra. Tai pastatai, ar gali būti ir jų detalės? Tik eksterjeras ar ir interjeras? Interjero detalės?
Papildyta:
QUOTE(Abo @ 2007 07 11, 20:51)
Kadangi ieškojau visokių mįslių, tai čia kažkurią dieną radau šitą fotkę, čia jau tikrai vynas  smile.gif

kelias paprastesnis smile.gif

P.S. va šį tą radau Architecture is the art and science of designing buildings and structures. A wider definition often includes the design of the total built environment: from the macrolevel of town planning, urban design, and landscape architecture to the microlevel of construction details and furniture.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 11 liepos 2007 - 20:55
blink.gif oho temelė unsure.gif

Likusių mistinių nuotraukų savininkus labai prašom pakomentuoti stiklo darbus wub.gif
Atsakyti
Mielieji mano, architektūra gali būt, net mano parodytoji taurė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 11, 20:16)
nu tai makro nagus per stiklą trilitriako ar akį  unsure.gif Arba pro rutuliuką  lotuliukas.gif

ale kaip man anksčiau nešovė galvon tokia mintis lotuliukas.gif

sveikinu clap_1.gif
Atsakyti
Užuolaida sveikinu 4u.gif
Aš sekmadienį išskrendu į Maljorką smile.gif . Mokysiuos fotkinti ax.gif
Turiu bėdą, pamečiau savo Canon objektyvo dangtelį ( nu kaip nervina, jis nėra niekaip pritvirtinamas). Lėkiau į parduotuvę ieškoti, tai jie neturi ohmy.gif mad.gif . Paprašiau užsakyti, sako- nebus blink.gif . Tai norėjau pirkti vietoj dangtelio UV filtrą g.gif . Bent juo uždengčiau objektyvą, tai ir to neturi 58 mm g.gif . Ką daryt? Kaip fotiką vežtis? Ir šiaip negerai. Nepatinka man be dangtelio verysad.gif
Atsakyti
Vuo blyn ohmy.gif ir šniūriuko šalia nebuvo, kad užrišt, kad kabėtų? Nors koks dabar skirtumas unsure.gif Gal rasi kur yra jų, o gal padėvėtą rasi
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 11, 21:54)
Balionus žmonai perduosiu. Jinai labai stengiasi. Ačiū  4u.gif

Paaiškink, ką turi omeny, skelbdama temą architektūra. Be to, aš nelabai ir žinau, kas telpa į apibrėžimą architektūra. Tai pastatai, ar gali būti ir jų detalės? Tik eksterjeras ar ir interjeras? Interjero detalės?
Papildyta:
kelias paprastesnis smile.gif

P.S. va šį tą radau Architecture is the art and science of designing buildings and structures. A wider definition often includes the design of the total built environment: from the macrolevel of town planning, urban design, and landscape architecture to the microlevel of construction details and furniture.

Pats ir atsakei smile.gif Gal Californiagirl padetu 4u.gif .
As turejau omenyje statinius, ju deetales, spalvas, vidu (bet ne interjero dizaina,- ty.y. sofas, fotelius ir bliudus su zvakem).

Elina, Maljorkoje gali sauniu architekturos nuotrauku padaryti.

Aciu visiems ir visoms!

Labai noriu suzinoti lasiuko autoriu/autore ir nuotraukos istorija.
Atsakyti