Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 16 - ta tema

Sveikinu nugaletoja 4u.gif .... Nuotauka tikrai labai grazi 4u.gif As tik pasiziuriu kol kas i ND grozi....
Dar man labai patiko su vysniomis stiklineje..... ax.gif ax.gif
Atsakyti
Užuolaida, sveikinu thumbup.gif

Lauksim naujos užduoties wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 07 11, 19:50)
tikrai ne. aš neatlikau ND  tongue.gif  blush2.gif

taigi katę į trilitriaką reikėjo... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 11, 20:05)
taigi katę į trilitriaką reikėjo... bigsmile.gif

kičas būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 07 11, 20:14)
kičas būtų  biggrin.gif

nu tai makro nagus per stiklą trilitriako ar akį unsure.gif Arba pro rutuliuką lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 11 liepos 2007 - 19:18
Užuolaida*, sveikinu 4u.gif Darbas tikrai vertas būti tarp geriausių ir ne tik čia.

Mano buvo 17 ir 18. Buvo prašymų papasakot, kaip padaryta. Fonui naudojau balto grubaus audinio (tipo džinsinio) skiautę. Apšvietimas - 2 stalinės lempos iš kairės ir dešinės. Iš priekio įmontuota fotiko blykstė (pritrūko man normalios wireless blykstės). Skystimėlis - marinuotų burokėlių šaltibarščiams birzgalas, atskiestas vandeniu. Nieko daugiau namie nebuvo smile.gif Vynas senai išgertas.
Susiradau stiklinį rutuliuką (jis, beja, 17 nuotraukoj matosi skystyje) ir pradėjau eksperimentuot, ar pavyks jo pagalba sudaužyt taurę. Tuščią pavyko lengvai sudaužyt, paleidžiant jį kristi žemyn. Sunkiausia buvo su pilna taure. Žmona pirmiausia mėtė tiesiog ant grindų (ne į taurę), o aš viena akim žiūrėdamas pro vaizdo ieškiklį, kita į aplinką, bandžiau pagaut. Tiesa, režimas rankinis. Fotikas ant štatyvo. Sufokusuota rankomis. Išlaikymas berods 1/320 ir tai mažai. Maniškis sinchronizuojasi su blykste prie 1/500, bet prie tokio išlaikymo įmontuota blykstė silpnai pašviečia. Toliau gaudžiau tą rutuliuką. Daug kartų jis iš vis nepataikė. Porą kartų pataikė tiesiai į skystį. Iš ten 17 nuotrauka. Vieną kartą pataikė į kraštą ir tas gražiai ištrūko nesudaužydamas taurės (iš čia atrodo lyg peršauta). Paskutinį kartą pataikė tinkamai ir spėjau pagaut. Rezultatas - 18 nuotrauka. Kadangi fonas jau sugadintas, daugiau nebandžiau. Sudaužytos 2 IKEA taurės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 11 liepos 2007 - 19:25
QUOTE(sillwio @ 2007 07 11, 20:23)

Mano buvo 17 ir 18.

nagi negaliu nesižavėti savo įžvalga tongue.gif Iš mano spėjimų 90 proc pasitvirtino
Atsakyti
Geras biggrin.gif Taip ir maniua, kad ne dar vieno žmogaus tikrai reik, tik galvojau, kad antras pylė vandenį į jau pradaužtą taurę ir viršaus, o tą viršų nupjovei lotuliukas.gif
Vnz, bravo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 11, 20:23)
Žmona pirmiausia...

Auksinė žmona smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
O aš nebeabejojau Smilčio fotkėm. Bet tik todėl, kad buvo tuomet kai įdėjo ir, ka dprie jūros lotuliukas.gif
Atsakyti
silwio, saunuole zmona turi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 11 liepos 2007 - 20:09
Auksinę tikrai smile.gif
Atsakyti