Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 16 - ta tema

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 07 11, 19:45)
Mano zebras smile.gif.Vienintele nuotrauka. Daugiau jokiu nedejau.LABAI aciu visiems uz komentarus ir balsus. Del centravimo. Man kazkaip nelipo. Pati taure gana didele ir sucentruota "uzdusta".

Šaunuolė užuolaida, sveikinu. Tik vistiek atrodė nelabai tavo stilius man kažko... Labai įdomu būtų sužinoti kaip pavyko atpindžių išvengti.
Atsakyti
O kieno Netrapi srele 2, prispažinkit biggrin.gif man super duper wub.gif
Atsakyti
Dar syki del nuotrauku spausdinimo fotolabej. Kokius ismatavimus reikia pateikti, ad ja padoriai atspausdintu. Reikia vaiko nuotraukos i darzeli. Padariau pora neblogu, bet nezinau, kaip man jas paruosti spausdinimui blush2.gif Fotografe didzioji doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 07 11, 19:45)

Mano zebras smile.gif.

Uzuodziau sioje fotkej Tave. Malacius. Nepriekaistinga. Sveikinu!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 07 11, 19:48)
O kieno Netrapi srele 2, prispažinkit biggrin.gif man super duper  wub.gif

Nugi Valandos. Soloadas, kiausiniai, kabancios knygos... smile.gif
Atsakyti

Taigi valandos strėlės, ir ta su lazdelėm jos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 07 11, 19:38)
būtent, ten aiškiai roolys darbas smile.gif
o dėl zebro nzn net... bite maja dar gal?

tikrai ne. aš neatlikau ND tongue.gif blush2.gif
Atsakyti

Paklausk musu interpolo dejavu:)))

Aciu. Man labai malonu:))
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 07 11, 19:51)
Paklausk musu interpolo dejavu:)))

Aciu. Man labai malonu:))

prastai interpolas dirba, zebriuko šeimininkės nepatspėjo...
Prasom prisipažinti kieno veidrodis ir visos kitos foto - nes numirsiu iš smalsumo
Atsakyti
Mat kaip bigsmile.gif Valanda, gražus darbas bigsmile.gif drinks_cheers.gif O vat su lazdelėm nebetoks kokybiškas, bet idėja irgi gera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 07 11, 18:45)
ACIU.Prasysiu, kad penktadieni i offica pasiimtu ir su kolegomis fotografais sukalbiruotu.
Jo, tas plokscias. smile.gif

Na tada aisku. Vyras sako, kad sansu sukalibruoti nedaug.. mirksiukas.gif
siaip nuotraukoms tvarkyti ir spalvoms pareguliuoti mes naudojam standartini monitoriu. laptopas stipriai "meluoja"

Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 07 11, 19:48)
Šaunuolė užuolaida, sveikinu. Tik vistiek atrodė nelabai tavo stilius man kažko... Labai įdomu būtų sužinoti kaip pavyko atpindžių išvengti.

Tai vaziuposiu rytoj Starbuckso fotografuoti lotuliukas.gif

Labai paprastai padaryta. Taure laikiau vienoje rankoje pries zaliuzes, o kita fotografavau. Tame kambarelyje tai ir tebuvo vienintelis langas, o pries ji tik baltos durys, kurias uzdariau. "Lovkost ruk i nekokogo masenstva" lotuliukas.gif

Valanda, labai saunios nuotraukos. Idomu, kieno lasai? Man su taure nepatiko, bet be thumbup.gif

Einu vaiko liuliuoti.
Papildyta:
QUOTE(*Diva* @ 2007 07 11, 19:55)
Na tada aisku. Vyras sako, kad sansu sukalibruoti nedaug.. mirksiukas.gif
siaip nuotraukoms tvarkyti ir spalvoms pareguliuoti mes naudojam standartini monitoriu. laptopas stipriai "meluoja"

Neturim nieko kito. Tik notebookas mano ir prie jo dar dideli monitoriu nupirko. O ka daryti? Ieskotis sendaikciu parduotuveje seno? g.gif
Atsakyti