Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 16 - ta tema

QUOTE(Smiltis @ 2007 07 11, 18:33)
Tai gal jau sveikinam nugalėtoją  unsure.gif Anąkart panašiu laiku tai ir padarėm  mirksiukas.gif

O aną kartą taip ir nenusprendėm iki kelintos valandos balsuojame unsure.gif Ar aš nepamenu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 07 11, 18:54)
O aną kartą taip ir nenusprendėm iki kelintos valandos balsuojame  unsure.gif  Ar aš nepamenu  mastau.gif

iki 20 val. berods. Bet ir taip jau viskas aišku.
Sveikinimai zebriuko šeimininkui (-ei) 4u.gif , prašome pasirodyti blush2.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Si kart komentaru tikrai nesysktejom nuotraukom, labai saunu thumbup.gif
I prieki zebras issiverzes atrodo bigsmile.gif Labai idomu paspelioti kieno...is foto man jauciasi arba fotolama, arba uzuolaida* ax.gif Ziuresim ar nuojauta neapgavo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 07 11, 18:59)
Sveiki 4u.gif
Si kart komentaru tikrai nesysktejom nuotraukom, labai saunu thumbup.gif
I prieki zebras issiverzes atrodo bigsmile.gif  Labai idomu paspelioti kieno...is foto man jauciasi arba fotolama, arba uzuolaida* ax.gif  Ziuresim ar nuojauta neapgavo rolleyes.gif

kad ne fotolamos ji, manau smile.gif Bet spėliojimų sumažėjo, gal bijo apsigauti. Nors kai kurie ir taip išsidavė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 07 11, 18:03)
kad ne fotolamos ji, manau smile.gif Bet spėliojimų sumažėjo, gal bijo apsigauti. Nors kai kurie ir taip išsidavė smile.gif

Jei sakai, kad ne fotolama, tada uzuolaida rolleyes.gif tiesiog jauciu g.gif Idomu idomu...... blush2.gif
Atsakyti
labradoriuke, o gal tu Čiurlionkėj mokeisi šokti? aš pati ten mokiausi, tik kad grojau....ir žinau, kaip mes žiūrėdavau į baleto skyriaus auklėtinius blink.gif ten tai muštras būdavo......
Atsakyti
Užuolaida, išlysk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 07 11, 19:06)
Jei sakai, kad ne fotolama, tada uzuolaida rolleyes.gif  tiesiog jauciu g.gif  Idomu idomu...... blush2.gif

Tai, kad ne užuolaidos stilius g.gif Man labiau panašu su lęšiais, kur tokia faina ruda į jos stilių. Nors nelabai visas kitų namų darbų apžiūrėjau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 11 liepos 2007 - 18:34
QUOTE(Abo @ 2007 07 11, 19:33)
Tai, kad ne užuolaidos stilius  g.gif  Man labiau panašu su lęšiais, kur tokia faina ruda į jos stilių. Nors nelabai visas kitų namų darbų apžiūrėjau  doh.gif

ta su lesiu, manau kad roolys darbas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 11, 19:35)

būtent, ten aiškiai roolys darbas smile.gif
o dėl zebro nzn net... bite maja dar gal?
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 07 11, 14:26)
1. dėl sukalibravimo turėjau vakar skaitymo netyčią.
yra du variantai:
1) profesionalus sukalibravimas, kai naudojant kolorimetrus ir spektrometrus ir atitinkamą programinę įrangą suderinamos spalvos, reikia dar kažkokios info iš gamintojo man atrodo turėt
2) galima pačiam namuose sukalibruot naudojant atitinkamas programas. mano knygoj kaip pavyzdys buvo naudojama Adobe Gamma. ji kaip supratau kaip default eina su PS instaliacija  g.gif ten pasirinkus wizard'ą galima pačiam pagal atitinkamus žingsnius suderinti. kiek pasitikėčiau savo suderinimu - klausimas  doh.gif

2. kiek žinau pagrindinis klausimas - spalvų koduotės pasirinkimas. jei darysi fotolaboratorijoje - dar formato.

p.s. šiaip galėsiu nuskanuoti iš knygos puslapius apie tai ir persiųst. kad nebalamutinčiau  mirksiukas.gif

ACIU.Prasysiu, kad penktadieni i offica pasiimtu ir su kolegomis fotografais sukalbiruotu.

QUOTE(*Diva* @ 2007 07 11, 18:02)
4u.gif
Uzuolaida, o netycia monitorius ne skystu kristalu(LCD)?

Jo, tas plokscias. smile.gif

Mano zebras smile.gif.Vienintele nuotrauka. Daugiau jokiu nedejau.LABAI aciu visiems uz komentarus ir balsus. Del centravimo. Man kazkaip nelipo. Pati taure gana didele ir sucentruota "uzdusta".

Lesiai tikrai roolio.
O va su lasais apsigavau. Galvojau, kad Californiagirl bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 11, 19:35)

A nu jo, lyg vyriska gimine prisistatinėjo g.gif

Nežinau biggrin.gif tuoj sužinosim lotuliukas.gif Bet kaip nekantru, negaliu
Papildyta:
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 07 11, 19:45)
Mano zebras smile.gif.Vienintele nuotrauka. Daugiau jokiu nedejau.LABAI aciu visiems uz komentarus ir balsus. Del centravimo. Man kazkaip nelipo. Pati taure gana didele ir sucentruota "uzdusta".

jjjėėėėėėė clap.gif drinks_cheers.gif Sveikinimai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti