Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 16 - ta tema

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 07 11, 15:50)
Neverta del grazijos ir liniju sitaip kankintis 8 metus ir prarast visa vaikystes/paauglystes dziaugsma.

Žinai, tą paauglystės džiaugsmą- dar kaip jį suprasi, gal vis tik geriau būti užimtam, negu gatves šlifuoti unsure.gif O juk kiek tokių yra doh.gif Kažką aukoji, kažką atrandi. Taip jau yra. Aš vakar vat nusipirkau naują knygą, o namuose grįžus nepuoliau skaityt (kaip anksčiau būčiau darius), o bėgau atsispausdinti knygą apie kompoziciją hihihi.gif Visada tenka kažką aukoti, kad pasiektum ar atrastum kažko naujo smile.gif
Sorry už off topic poster_offtopic.gif Grįžtam prie temos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 10, 13:26)
Aš naudoju programytę FastStone Image Viewer. Patinka, kad nėra joje krūvos nereikalingų funkcijų, puikiai tinka slideshow, rodo RAW'us ir palaiko paketinį konvertavimą.

Parsisiunčiau, dirba greitai, bet ten aš kol kas mažint temoku irgi tik po vieną mastau.gif hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 07 11, 16:03)
Savarzele, ta nuotrauka daryta pries 10 metu. Toje nuotraukoje esu as pati, todel kaip ir negalciau pati fotografuot ir sedet kadre  biggrin.gif  O nuotrauka daryta su paprasta muilinyte, juostine.

Nu jo, kai nenori matyt klaidų galima prisigalvoti visokių priežasčių... flirt.gif
Atsakyti
kad grįžtume prie foto temos, prašome kritikos nuotraukai, vis dar ta pačia stiklo tema:
user posted image
Atsakyti
sąvaržėle, gi aiškiai pasakė labradoriukė, kad fotikas kaltas lotuliukas.gif kaip tu nesupranti... eilinė muilinė tongue.gif
juokas juokais

mano skola. juodai baltas variantas ir rožinio rožinio eliminamvimas smile.gif (kalambūras)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 11, 15:18)
Nu jo, kai nenori matyt klaidų galima prisigalvoti visokių priežasčių... flirt.gif

Nuotraukoje matau daugiau klaidu nei tu aprasei.

sansara knyga krenta zemyn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 11 liepos 2007 - 15:34
Labiausiai ND dziugina komentaru gausa ir aktyvumas;). sveikinu mus visus, kad esam tokie !
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 07 11, 16:33)
sąvaržėle, gi aiškiai pasakė labradoriukė, kad fotikas kaltas  lotuliukas.gif kaip tu nesupranti... eilinė muilinė  tongue.gif
juokas juokais

mano skola. juodai baltas variantas ir rožinio rožinio eliminamvimas smile.gif (kalambūras)

spalvota geresnė, dabar nesimato tos jaukios saulės šviesos. Karoliukus pakeisti reiktų, ne j/b daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 07 11, 16:33)
sąvaržėle, gi aiškiai pasakė labradoriukė, kad fotikas kaltas  lotuliukas.gif kaip tu nesupranti... eilinė muilinė  tongue.gif

fotografuoja ne fotikas, o žmogus umn.gif
Atsakyti
dėžė makro nuotraukoms. pigiai ir paprastai biggrin.gif

http://www.miestai.n...read.php?t=3187
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 11, 16:43)
fotografuoja ne fotikas, o žmogus  umn.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif savarzele, gi ne labradoriuke fotkino lotuliukas.gif baik kabintis mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 07 11, 15:37)
spalvota geresnė, dabar nesimato tos jaukios saulės šviesos. Karoliukus pakeisti reiktų, ne j/b daryti  mirksiukas.gif

dėkui. tiesiog norėjau pasirodyt su j/b tiems, kurie siūlė tai daryt rolleyes.gif ir pati pasižiūrėt iš šalies norėjau, nes nebuvau apsvarsčius net tokio varianto. schmoll.gif

dejavu, man ta geltona spalva paperkanti smile.gif kažkokie neaiškūs blikai apačioj apie vidurį negražiai žiūrisi, šiaip man labai labai patinka. vien spalva ką reiškia wink.gif išsiskirtų iš kitų, steriliai baltų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 07 11, 16:33)
Nuotraukoje matau daugiau klaidu nei tu aprasei.

Tai aš, kad labai neįžeisčiau pamažinau topsecret.gif

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 07 11, 16:33)
sansara knyga krenta zemyn.

Ta knyga ir turi kristi žemyn, ne veltui vadinama Dievo laišku žmogui topsecret.gif
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 11, 16:45)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif savarzele, gi ne labradoriuke fotkino lotuliukas.gif baik kabintis mirksiukas.gif

tai aš ne jai, o nuotraukai kritiką gi tongue.gif
Atsakyti