Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 16 - ta tema

QUOTE(Sansara @ 2007 07 11, 14:46)
Uzuolaida ir visi ką domina ta info. cia tie keli puslapiai. parsisiuskit iš čia

o je, kai parodė kad virš valandos siųsis blink.gif , tai teks namuose bandyt doh.gif

QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 11, 14:57)
aš tai jau seniai žinau kokią skirčiau, ale va tik trūksta, kad daugiausiai balų surinkčiau  hihihi.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 07 11, 15:08)
Mano sriti palietei  g.gif  bigsmile.gif Ar tikrai taip visiem atrodo, jog baletas yra labai paprasta  g.gif

schmoll.gif dėkinga visą gyvenimą tėvams kad neišsiuntė ten manęs (o buvo atrinkę jau blink.gif kaip tinkamą, tai viena mergiotė grįžo po metų) . Vat ten tai kruvinas darbas, tiesiogine prasme unsure.gif O ką, gal balerina būsi mirksiukas.gif
Atsakyti
o manes tėvai atvirkščiai neleido į baletą ir sakė, kad ten sunku bus man, nors aš buvau ir iš kompleksijos tinkama, ir noro turėjau daug.... doh.gif dabar nežinau, pykstu, kad neleido pabandyt net g.gif

o aš buvau irgi temą sugalvojus iš anksčiau, bet kad kai teko būt lydere ir paskelbt,ji man pasirodė ne tiksliai suformuluota, kad negaliu apibrėžti griežtai ką turiu galvoj. be to, neparanki sėdint tik namie. tai laužiau galvą 2 val kol sugalvojau... bet dar turiu vieną atsargoj, o vakar žiūrint į vieną ND foto ir dar viena galvon atėjo doh.gif

oj, tai einu ziurėt kas ten blogai. gal tiff'us sudėjau blink.gif pamažinsiu rezoliuciją. nes ten tik 7 puslapiai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 11 liepos 2007 - 14:29
QUOTE(Smiltis @ 2007 07 11, 14:18)
O ką, gal balerina būsi  mirksiukas.gif

Tikrai neesu tokia jauna lotuliukas.gif
butuoju laiku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 07 11, 15:28)
oj, tai einu ziurėt kas ten blogai. gal tiff'us sudėjau  blink.gif

viskas ten tvarkoj. viso labo 7 mb.
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 07 11, 15:28)
Tikrai neesu tokia jauna  lotuliukas.gif
butuoju laiku  mirksiukas.gif

Nu tada buvai mirksiukas.gif Nu ir kaip, lengva doh.gif

Dar gavau taškų clap.gif
Lašiukas pralaimi manau tik todėl, kad jų buvo 2 vnt. Pasidalino balsai unsure.gif

Sansara, neskubėk, pas mane kompas lievas darbe doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 11 liepos 2007 - 14:33
QUOTE(Sansara @ 2007 07 11, 14:28)
  doh.gif dabar nežinau, pykstu, kad neleido pabandyt net  g.gif

Is patirties galiu pasakyt, kad ten eina arba tie kurie bus sokejais arba nea. O bandyt ten kainuoja labai daug nervu, reikia but psichologiskai stipriai 4u.gif Todel, tikrai gali nesigailet ir nepykt, kad jie ten taves neleido. Nes patikek manim, nera ten taip gerai, kaip atrodo is pirmo zvilgsio, o ir konkurencija yra ziauri, nepakanka vien sokti gerai, reikia sokti SUPER gerai. O tam kartais nepakanka vien noro ir duomenu.
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 07 11, 15:08)
Mano sriti palietei  g.gif  bigsmile.gif Ar tikrai taip visiem atrodo, jog baletas yra labai paprasta  g.gif

tai aišku - zuikio dainos irnesakyk.gif
Atsakyti
Na cia, kad nebutu jog kalbam ne i tema smile.gif
user posted image
tikriausiai pries 10 metu g.gif

smiltis patikek manim, ten neegzistuoja zodis lengva. Ten net gi neegzistuoja zodis "gailestis", "jautrumas" Ir kalbu ne tik apie fizine puse, bet ir apie dvasine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 11 liepos 2007 - 14:45
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 07 11, 15:42)
smiltis patikek manim, ten neegzistuoja zodis lengva. Ten net gi neegzistuoja zodis "gailestis", "jautrumas" Ir kalbu ne tik apie fizine puse, bet ir apie dvasine.

tikiu unsure.gif

Bet už tai kokia gracija, kokios linijos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 07 11, 14:47)
Bet už tai kokia gracija, kokios linijos  wub.gif

Neverta del grazijos ir liniju sitaip kankintis 8 metus ir prarast visa vaikystes/paauglystes dziaugsma. Nes patikek manim uzimtumas nuo 5kl kaip pas suaugusius. Mokykloj prasedavom 6-12 val. doh.gif O be viso to, nuo puantu ant koju iskile nevietoj kauliukai ir nagai trikampio formos, nugaros/koju skausmai. Nera taip ziauru, bet situacija ne is lengvuju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 11 liepos 2007 - 14:51
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 07 11, 15:42)
Na cia, kad nebutu jog kalbam ne i tema smile.gif
user posted image
tikriausiai pries 10 metu  g.gif

Foto labai prasta - visiškai nesufokusuota , aš toje pusėje į kurią pasisukus palikčiau daugiau vietos. Horizonto linija kreiva. WB balansas prastas. Pabandyk dar kartą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 11, 14:53)
Foto labai prasta - visiškai nesufokusuota , aš toje pusėje į kurią pasisukus palikčiau daugiau vietos. Horizonto linija kreiva. WB balansas prastas. Pabandyk dar kartą  bigsmile.gif

Savarzele, ta nuotrauka daryta pries 10 metu. Toje nuotraukoje esu as pati, todel kaip ir negalciau pati fotografuot ir sedet kadre biggrin.gif O nuotrauka daryta su paprasta muilinyte, juostine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 11 liepos 2007 - 15:04