Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 16 - ta tema

QUOTE(sillwio @ 2007 07 04, 23:42)
Pigesnį būdą tau į AŽ papasakosiu.

OK ax.gif

Gal dar kas galetumet pasufleruoti fejerverku fotografavimo nustatymus? Ilgas islaikymas? koks mazdaug? Statyva naudosiu...Siandien pas mus nepriklausomybes diena, tai tikiuosi ka nufotkinti, t.y. jei iseis nes MB tures dirbti iki velumos, o as viena su vaikais saudysiu ir gaudysiu kai saka doh.gif Na gal prie kaimyny prisijungsiu...
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 07 04, 23:47)
OK ax.gif
Gal dar kas galetumet pasufleruoti fejerverku fotografavimo nustatymus? Ilgas islaikymas? koks mazdaug? Statyva naudosiu...Siandien pas mus nepriklausomybes diena, tai tikiuosi ka nufotkinti, t.y. jei iseis nes MB tures dirbti iki velumos, o as viena su vaikais saudysiu ir gaudysiu kai saka doh.gif Na gal prie kaimyny prisijungsiu...

Aš kažkada bandžiau. 10-20 sekundžių išlaikymas (nors galima palikt ir automatikai tą reikalą), iso žemiausias, diafragma apie f/9-f/11 (gali ir kiek daugiau pamėgint), autofokusas išjungtas, fokusas nustatytas ant begalybės (geriau ant hiperfokalo, aišku, jei objektyvo skalė tvarkingai sugraduota).
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 04, 23:52)
fokusas nustatytas ant begalybės (geriau ant hiperfokalo, aišku, jei objektyvo skalė tvarkingai sugraduota).

Dar to niekad nedariau, net nezinau kaip lotuliukas.gif kas yra hiperfokalas blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
JOkie čia ne menai, šiaip naujausi kadrai, labiausiai mėgstu fotografuot šunių savo, todėl pažiūrėjau, nuotraukos vien su juo doh.gif

spausti ir atsidarys didesnė.

Palanga
user posted image

Joninių ežiukas
user posted image
user posted image

Marios
user posted image

Joninių lietus pro langą (trobelė ir medis)
user posted image

Joninių vaikas šoka ir valgo biggrin.gif
user posted image

O čia mano šunius
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 04, 23:42)
Pigesnį būdą tau į AŽ papasakosiu.

eee... sita.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 07 04, 23:54)
Dar to niekad nedariau, net nezinau kaip lotuliukas.gif  kas yra hiperfokalas blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

... the hyperfocal distance setting ... is simply a fancy term that means the distance setting at any aperture that produces the greatest depth of field.
When the lens is focused on the hyperfocal distance, the depth of field extends from half the hyperfocal distance to infinity.

va čia yra skaičiuotuvas
http://www_dofmaster_com/dofjs.html
Papildyta:
QUOTE(Abo @ 2007 07 04, 23:58)
JOkie čia ne menai, šiaip naujausi kadrai, labiausiai mėgstu fotografuot šunių savo, todėl pažiūrėjau, nuotraukos vien su juo  doh.gif

gaila, kad reikia atsidarinėt po vieną. Man patiko 2 su ežiuku smile.gif Daugumoje trūksta ryškumo, t.y. jis ne ten, kur reikia.
Kritiką priimk kaip paskatinimą mirksiukas.gif Greitai išmoksi ryškumą turėt ten, kur tu jį nori turėt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2007 07 05, 00:05)
eee... sita....  ax.gif

Ką? ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 05 liepos 2007 - 00:20
Gal ir nemoku, aš dar tik mokaus drinks_cheers.gif

Čia dar pora senesnių, pasiilgau tokių fotkių, labai laiko ner doh.gif tada dar mano photoshop žinios, buvo pirmoko lygio biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 05 liepos 2007 - 00:25
QUOTE(sillwio @ 2007 07 05, 00:16)

nu ir as noriu... i AZ ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 07 04, 16:47)
Gal dar kas galetumet pasufleruoti fejerverku fotografavimo nustatymus? Ilgas islaikymas? koks mazdaug? Statyva naudosiu...

lygiai del tos pacios priezasties kaip ir tu biggrin.gif ir as pasidomejau fejerverku fotografavimu... 4u.gif paieskojau info internete... radau keleta website'u... mazdaug ta pati ir silwio parase cia 4u.gif bet ten dar daugiau tips'u prirasyta, jei dar uzsuksi kartais cia netycia si vakara..... mirksiukas.gif as ir noreciau pabandyt, smalsumo delei ar gautusi, bet manau, kad mums nelabai teks is arti juos pamatyt.... g.gif

kaip fotografuoti fejerverkus

o as siandien pradejau skaityt pirmaja tema.... rolleyes.gif ipusejau tik, ale taip uzsivedziau, kad gal nenutrauksiu skaitymo.... g.gif vistik geros info ten randu, ko dar nezinojau, ka dar nepilnai zinojau.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 05 liepos 2007 - 02:31
QUOTE(Abo @ 2007 07 04, 16:23)
Gal ir nemoku, aš dar tik mokaus  drinks_cheers.gif

Čia dar pora senesnių, pasiilgau tokių fotkių, labai laiko ner  doh.gif tada dar mano photoshop žinios, buvo pirmoko lygio  biggrin.gif

user posted image

user posted image

Man labai patinka sios tavo foto thumbup.gif
Atsakyti
californiagirl, zinok turiu nuojauta, jog busi padarius neblogu fejerverku nuotrauku, tai trauk ir rodyk jas greitai.... tongue.gif mirksiukas.gif
mes ir buvom isvare ju paziuret, susikroviau fotika, shtatyva, issiruosem is namu per velai siek tiek, kol radom dar kur masina pasiparkinti ir nespejom nueiti iki geros vieciukes... teko fejerverkus stebet ant saligatvio stovint, geriausia vaizda uzstojo medziai, ir geru fotkiu be shtatyvo nepadariau.... blush2.gif net nerodysiu to, ka turiu... hihihi.gif tik supratau tai, kad laikant fotika rankose tikrai nieko gero neisspausi schmoll.gif nors tas ir taip buvo aisku, ale va, tkejausi tipo dar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2007 07 05, 04:06)
Man labai patinka sios tavo foto thumbup.gif

blink.gif antra graziai ziurisi blush2.gif ..

Jai rimtai tai manau per sviesus virsus turetu but uzpildytas nors keliom tamsesnem detalem arba ireminti fotografija i juoda nestora remeli.. nes atrodo kaip visas vaizdas nukrites ant fotografijos dugno ..

O pirmoji foto atvirksciai . Visas vaizdas kaba virsui... Atrodo lyg modelio ugis butu smarkiai per didelis biggrin.gif o kamera buvo jau sureguliuota biggrin.gif
Atsakyti