Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 16 - ta tema

QUOTE(Sansara @ 2007 07 11, 12:21)
biški emocijos užplūdusios perskaičius šį postą ir lyrinis nukrypimas įtampai nuimti:

thumbup.gif wub.gif

Man abi labai patinka, nors aišku labiau už zebrą wub.gif

Beje Sansara ačiū už taškelius mirksiukas.gif Aš su savo namų darbais juokinu biškį žmones- anąkart kaimynai žvengė kai po žolę raičiojaus ten, o dabar net ir vaikus (ne savo) teko nuo akmens nuvyti, ir taurę į jų vietą pastatyt. Už tai gal padariau mažiau kadrų negu būčiau norėjus, nes jie vis tykino atgal lotuliukas.gif

Bet tai čia visi mes tokie mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 11, 11:05)
Tada man su fotografija turėtų būt lengva, nes dailės pakankamai ilgai mokiaus ir nevisai nesėkmingai. Deja.

Nu ir suskėlei tongue.gif Čia gi nelygintini dalykai, ar tas sekės ar anas, ne nuo to priklauso. Akį gali turėt, gali kantrybės neturėt, kas dailėj svarbu, ir atvirkščiai, čia kaip saulė ir mėnulis, nereik taip įsirėmint. Kam prieštaraut vardan prieštaravimo, ir pati tai supranti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Smiltis @ 2007 07 11, 11:46)
Jau sakiau nesikišiu  doh.gif , bet jei vertinti pagal tai kiek laiko fotografija kaipo tokia aplamai egzistuoja ir kiek laiko egzistuoja kiti vaizduojamieji menai- tai sakyčiau kad ji netgi labai pažengusi į priekį  g.gif

Be abejo, nematau kodėl turėčiau nesutikt smile.gif Aš to ir neprieštaravau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 07 11, 13:19)
Nu ir suskėlei tongue.gif Čia gi nelygintini dalykai, ar tas sekės ar anas, ne nuo to priklauso. Akį gali turėt, gali kantrybės neturėt, kas dailėj svarbu, ir atvirkščiai, čia kaip saulė ir mėnulis, nereik taip įsirėmint. Kam prieštaraut vardan prieštaravimo, ir pati tai supranti  4u.gif

a tau dar neatsibodo apie tą patį doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Vaikai, gyvenkim draugiskai smile.gif.

Einu i ND prabalsuoti.
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 07 11, 13:37)
:Einu i ND prabalsuoti.

Balsuok už zebrą mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Rimtai dar reikia dieną prieš totalizatorių kas laimės padaryti bigsmile.gif
Atsakyti
:
QUOTE(Smiltis @ 2007 07 11, 13:45)
Balsuok už zebrą  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Rimtai dar reikia dieną prieš totalizatorių kas laimės padaryti  bigsmile.gif

biggrin.gif

Turiu pora techniniu klausimu:
1. Kaip sukalibruoti monitoriu. Nupirko vyras nauja monstra (24 coliu). Spalvos nesutvarkytos.
2.Apkarpytu nuotrauku paruosimas spausdinimui. Rasykit viska, ka apie tai zinot.
4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 07 11, 13:17)
Turiu pora techniniu klausimu:
1. Kaip sukalibruoti monitoriu. Nupirko vyras nauja monstra (24 coliu). Spalvos nesutvarkytos.
2.Apkarpytu nuotrauku paruosimas spausdinimui. Rasykit viska, ka apie tai zinot.
4u.gif

1. dėl sukalibravimo turėjau vakar skaitymo netyčią.
yra du variantai:
1) profesionalus sukalibravimas, kai naudojant kolorimetrus ir spektrometrus ir atitinkamą programinę įrangą suderinamos spalvos, reikia dar kažkokios info iš gamintojo man atrodo turėt
2) galima pačiam namuose sukalibruot naudojant atitinkamas programas. mano knygoj kaip pavyzdys buvo naudojama Adobe Gamma. ji kaip supratau kaip default eina su PS instaliacija g.gif ten pasirinkus wizard'ą galima pačiam pagal atitinkamus žingsnius suderinti. kiek pasitikėčiau savo suderinimu - klausimas doh.gif

2. kiek žinau pagrindinis klausimas - spalvų koduotės pasirinkimas. jei darysi fotolaboratorijoje - dar formato.

p.s. šiaip galėsiu nuskanuoti iš knygos puslapius apie tai ir persiųst. kad nebalamutinčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 07 11, 13:45)
Balsuok už zebrą  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Rimtai dar reikia dieną prieš totalizatorių kas laimės padaryti  bigsmile.gif

zebriukas zebriukas mirksiukas.gif , tegu suka dabar galvą, kokią užduotį namų darbams sugalvoti. O čia, kiek pastebėjau, kur kas sunkiau, nei ND atlikti blush2.gif
Atsakyti
Uzuolaida ir visi ką domina ta info. cia tie keli puslapiai. parsisiuskit iš čia
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 07 11, 13:19)
Kam prieštaraut vardan prieštaravimo, ir pati tai supranti  4u.gif

peradresuoju klausimą atgal - geras klausimas liezuvis.gif

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 07 11, 13:37)
Vaikai, gyvenkim draugiskai smile.gif.

Ramiakas, viskas čia dėl draugystės. tongue.gif Neprivalo gi visi požiūriai gyvenime sutapt.
Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2007 07 11, 14:43)
O čia, kiek pastebėjau, kur kas sunkiau, nei ND atlikti  blush2.gif

aš tai jau seniai žinau kokią skirčiau, ale va tik trūksta, kad daugiausiai balų surinkčiau hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 11 liepos 2007 - 13:55
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 11, 14:57)
aš tai jau seniai žinau kokią skirčiau, ale va tik trūksta, kad daugiausiai balų surinkčiau  hihihi.gif

tai pasufleruok kam nors mirksiukas.gif

o man sunku buvo, sugalvojau temą "iš lubų", o paskuj spjaudžiaus pati ir teko pasukti galvą ką čia ir kaip nufotografavus (idėjų eilinį kartą pilna, o įgyvendint neišeina..)
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 07 11, 10:16)
4u.gif
chi- gera diskusija.as irgi pridesiu..  jei fotografuoti butu taip paprasta,kaip paspausti mygtuka- visi mes butume fotografais. O tai,kuo neuzsiimi- visad atrodopaprasta.. va ziurekit- kaip balete lengvai visos strykcioja- gi turbut labai paprasta.paprasta,kol neisigilini... o tada- kuo toliau i miska- tuo daugiau partizanu  lotuliukas.gif

Mano sriti palietei g.gif bigsmile.gif Ar tikrai taip visiem atrodo, jog baletas yra labai paprasta g.gif
Atsakyti