Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 16 - ta tema

QUOTE(Abo @ 2007 07 11, 10:51)
O LT, jei pasakai, kad tu aktorius, tai vos ne tas, kuris nieko nemoka  biggrin.gif 

Čia kur taip LT? g.gif Negirdėjau, nors giminėje yra aktorius.

mano nuomone, fotografijai iki senųjų menų dar toli  4u.gif

Tada man su fotografija turėtų būt lengva, nes dailės pakankamai ilgai mokiaus ir nevisai nesėkmingai. Deja.

QUOTE(Sapokliaka @ 2007 07 11, 11:01)
Cia jau gamtos dovana....

Ir tos dovanos gamta nepagaili nė vienam (tą kalba ir savo gebėjimų neperreikšminę muzikai) , daugiau jau rašiau (mačiau laikytų "be dovanos" žmonių užsispyrimo dėka sugebėjusių tapti stipriaisiais toje srityje ir padėjusiems "atkasti" klausą kitiems "beklausiams") .

Kažkaip reiktų baigti šitą diskusiją, kad ir nepriėjus bendros nuomonės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 11 liepos 2007 - 10:07
Diskusija panaši į:
nusprendžiau viena dieną būti muzike, pagrojau, natas pasimokiau... nieko neišėjo - mečiau, nusprendžiau - fotografija lengviau, paspaudi mygtuką ir turi šedevrą, bet kodėl tie šedevrai patinka tik mano namiškiams... nusprendžiau, kad aplinkiniai nieko apie meną nesupranta - mečiau...nusprendžiau, gal geriau tapyti - vis dėlto tapyba aukščiau visko... ir t.t.
Širdimi reikia jausti - va šita sritis man artima, man patinka tai, ką aš darau, man patinka pats fotografavimo procesas. Tai nėra - atėjau pamačiau, paspaudžiau mygtuką. Reikia įvertinti kompoziciją, šviesą. kad ir baltos spalvos balansą ir pan., ir dirbti reikia daug kad tas rezultatas būtų kuo panašesnis į tą, ką matai savo vizijose.
Turiu giminaičių, kurie fotografuoja jau 40 metų, o nuotraukos nuo to nei kiek ne geresnės doh.gif
Atsakyti
Ai tiek to. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 11 liepos 2007 - 10:11
4u.gif
chi- gera diskusija.as irgi pridesiu.. jei fotografuoti butu taip paprasta,kaip paspausti mygtuka- visi mes butume fotografais. O tai,kuo neuzsiimi- visad atrodopaprasta.. va ziurekit- kaip balete lengvai visos strykcioja- gi turbut labai paprasta.paprasta,kol neisigilini... o tada- kuo toliau i miska- tuo daugiau partizanu lotuliukas.gif
Atsakyti
Vnz, sorry, jei kokį fotografą įžeidžiau, bet, mano nuomone, fotografijai iki senųjų menų dar toli  4u.gif

Jau sakiau nesikišiu doh.gif , bet jei vertinti pagal tai kiek laiko fotografija kaipo tokia aplamai egzistuoja ir kiek laiko egzistuoja kiti vaizduojamieji menai- tai sakyčiau kad ji netgi labai pažengusi į priekį g.gif
Atsakyti
ND kol kas atsiplėšę konkuruoja zebras su stiklo lašu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 07 11, 12:02)
ND kol kas atsiplėšę konkuruoja zebras su stiklo lašu  thumbup.gif
Palaikau zebra:))
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 07 11, 11:02)
ND kol kas atsiplėšę konkuruoja zebras su stiklo lašu  thumbup.gif

biški emocijos užplūdusios perskaičius šį postą ir lyrinis nukrypimas įtampai nuimti:

Kolega 1:ir taip šiuo metu stebime dviejų lyderių kovą. kurie atsiplėšė gerokai palikę už nugarų konkurentus. vat vat žiūrėkit, į priekį puse korpuso išsiveržė zebras, tačiau lašas neatsilieka. vat stebėkite, kaip lašas pasistūmė į priekį ir zebras liko šlapia nosimi. tokios įtemptos kovos žiūrovai seniai nematė. dar yra laiko statymams. kolega, už kurį jūs sergate?
Kolega 2: dėkui už suteiktą žodį. šiaip manau, kad abu priešininkai turi savų privalumų. Zebras -gyvybingumą, lašas -stabilumą... sunku pasakyt kas šiuo atveju nugalės: energija ar protas. aš asmeniškai laikausi proto pusėje, bet jūs, kolega, kaip jaunosios kartos atstovas, turbūt palaikote energingąjį zebrą...
Kolega 1: būtent taip. mane žavi zebro energija, pusiausvyra tarp balto ir juodo. Tačiau visai nenuliūsčiau jei laimėtų ir lašas (be to taip džiūsta burna, tos taurės taip norisi...).
Kolega 2: taigi gerb žiūrovai, nesitraukite nuo ekranų ir stebėkite kas gi laimės mūsų maratoną. o gal netikėtai šią lyderių grupelę prisivis kitas koks dalyvis, gal zebras nuvargs išeikvojęs visą energiją startui, o gal lašas išdžius nepakėlęs karštos kovos. likite su mumis ir iki kitos transliacijos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 11 liepos 2007 - 11:22
QUOTE(Sansara @ 2007 07 11, 12:21)
biški emocijos užplūdusios perskaičius šį postą ir lyrinis nukrypimas įtampai nuimti:

kadangi abiem atidaviau aukščiausius balus- jaudulio nejaučiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif na gal aš už kokybiškąjį - aptakų laša labiau... bet Dryžius taipogi artimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 07 11, 12:21)
....

lotuliukas.gif

O geriausia komentatore be konkrurencijos išrinkta Sansara!
Atsakyti
O balsuoti gali tik tie, kurie dalyvauja su savo nuotrauka, ar visiems galima? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 07 11, 12:57)
O balsuoti gali tik tie, kurie dalyvauja  su savo nuotrauka, ar visiems galima?  ax.gif

visi gali, kurie komentuoja mirksiukas.gif
Atsakyti