Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 16 - ta tema

Belaukdamas balsavimo vėl skaičiau SM paslaugų skyrelį ir linksminausi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Šį kartą nieko čia netrauksiu. Tiek to. Geriau einu prabalsuosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 07 11, 00:03)
Kalbant konkrečiai apie gitarą  rolleyes.gif  Apie fotografiją nebūtinai, apie dailę vėl gal nebūtinai. Bet natas ar solfedžius mokytis nenorės niekas, nes praktiškai iš naujo tektų  biggrin.gif

nebūkite kategoriška tongue.gif kas "užsikabins" - norės. O kam pakaks to ką moka, tas aišku i nesivargins. Žiū kiek tokių pavyzdžiu fotografijos temoje. Pirma aparatas i rankas, bandymai, klaidos, o po to - noras mokytis ax.gif

O aš žinote jau balsuoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 11, 00:16)
nebūkite kategoriška tongue.gif kas "užsikabins" - norės. O kam pakaks to ką moka, tas aišku i nesivargins. Žiū kiek tokių pavyzdžiu fotografijos temoje. Pirma aparatas i rankas, bandymai, klaidos, o po to - noras mokytis  ax.gif

Tai dėl fotografijos ir nesiginčyju, bet muzika nelygu fotografijai rolleyes.gif
aš nežinau kaip įmanoma išįsirinkt penkis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 07 10, 23:22)
Tai dėl fotografijos ir nesiginčyju, bet muzika nelygu fotografijai  rolleyes.gif
aš nežinau kaip įmanoma išįsirinkt penkis  doh.gif

Prabalsavau. Sunkesnio balsavimo dar man nebuvo karsta.gif

Elina, ei Elina, maksimalus balų skaičius 5, ne 10.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 10 liepos 2007 - 23:33
Prabalsavau. Labai gaila, kad daug gerų darbų liks "nepastebėti". Nors persiplėšk doh.gif Bet ką jau padarysi, sėkmės visiems thumbup.gif
Užduokit sunkią užduotį, nėr čia ko su lengvom žaist tongue.gif
Papildyta:
Ir dar neprisistates balsuoja, itariu Elina, nes 6 balus parašė lotuliukas.gif Nieko ten, redaguot galima
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 11, 00:29)
Prabalsavau. Sunkesnio balsavimo dar man nebuvo  karsta.gif

Elina, ei Elina, maksimalus balų skaičius 5, ne 10.

blink.gif sorry. Ką daryt? doh.gif ( taisyt nemoku ir nebeturiu laiko mokytis, ainu gult unsure.gif )

QUOTE(Abo @ 2007 07 11, 00:35)
Ir dar neprisistates balsuoja, itariu Elina, nes 6 balus parašė  lotuliukas.gif  Nieko ten, redaguot galima

Kodėl taip įtari? Nerašau anonimu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 10 liepos 2007 - 23:37
Pastebėjimas iš komentarų ten - O kodėl reikalaujama, kad stiklas atrodytų kaip stiklas? Aš tai mąstau taip - temoje jis turi būti, o kaip jam atrodyti - kitas klausimas. Arba nebūti (apie ką kalbėjot), bet kažkokiu būdu atspindėti stiklo sąvybes. Arba būti ir atrodyti stikliškai...Žodžiu variantų stiklo kiek nori, gal nebūtina to vieno kabintis (nes taisyklėse tai lyg ir nebuvo numatyta? g.gif) Galų gale - įdomiau taip 4u.gif Man pvz. viena nuotrauka atrodo lyg būtų plieninė - viena iš mano favoričių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 10 liepos 2007 - 23:40
Elina eik balsuot.As istryniau buvusius tavo taskus.
lekiu ir as:))
Atsakyti
Pritariu savaržėlei. Rėmų čia mažiausiai reik.

Elina, nu šiaip pagalvojau, šeši balai parašyti doh.gif
kad redaguot, reik prisiregistruot. Dar viena svariantas balsuok is naujo (elina2), o tuos minusuojam, ka manot?
Papildyta:
Jau valanda pasidarbavo thumbup.gif
Atsakyti
einu perbalsuot unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 10 liepos 2007 - 23:44
dar nenuėjau gult, atlikau balsavimo pareigą, pritrūko man vienos nuotraukos, kuriai atiduočiau 1 balą, nebežinau unsure.gif taigi dabar jau tikrai einu gult smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 07 11, 00:22)
Tai dėl fotografijos ir nesiginčyju, bet muzika nelygu fotografijai  rolleyes.gif

Tai jau taip biggrin.gif Fotiką paėmei, knopkę paspaudei ir psio pirmam kartui, o vieną natą paspaudęs kūrinio neišgirsi drinks_cheers.gif Fotografijoje palaipsniui brendi vis gilyn ir gilyn kol maniaku pasidarai ir susergi negrįžtamai lotuliukas.gif

Žavus seilius, pupeliuko berods, nebepamenu nick'o doh.gif Tikrai į akis visas dėmesys krypsta, o tik paskui seilę pastebi. Aš ir turiu vieną su yyylga seile ax.gif Jei jau bus intero albume įdėta - įmesiu.

Abo bigsmile.gif o kaip tas rutulys spindintis? Čia su šviesa sužaidei ar į foto įkliopinai ką?

Sillwio, geras kadras ir pagauk taip thumbup.gif Kiek dublių buvo?
Papildyta:
Nuėjau balsuoti ir padariau tokį atradimą, kad temoje "stiklas" ieškau tų nuotraukų, kurios būtų "švarios" Dabar atsiverčiau taurės foto "siamo dvyniai" ir nusileido lūpų kampučiai verysad.gif Jeigu ten būtų juodas fonas, kaip Dejavu knygos temoje, gal ir stiklas aiškiau spindėtų? g.gif O kaip dėl mėlynos abstrakcijos balsuoti? Labiau patinka be taurės atspindžio, nes matau tą vyno raudonumą (mėlyno vyno gi nebūna - nors čia labiau tiktų biggrin.gif ). Tai jei balsuosiu už mažiau detalių turinčią, anai su atspindžiu liks vienu balu mažiau g.gif Niu kaip nors suksiuos biggrin.gif
Atsakyti