Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 16 - ta tema

Gal galit primint kaip sudedat , kad fotoaparato modelio nesimatytų (albume)? Žiūriu ne vienas jau taip padaręs, pamenu, kad buvo kalbėta, bet nelabai pamenu kur blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 10, 21:37)
Gal galit primint kaip sudedat , kad fotoaparato modelio nesimatytų (albume)? Žiūriu ne vienas jau taip padaręs, pamenu, kad buvo kalbėta, bet nelabai pamenu kur  blush2.gif

Photoshope spausk "save for web"
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 10, 22:14)
Ką manot apie mano "vėjuotus" namų darbus?

user posted image

Uzuojauta skėčio savininkei smile.gif

smagus kadras
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 10, 22:38)
Photoshope spausk "save for web"

Ačiū radau - buvau įsiseivinus html or image blush2.gif cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Abo @ 2007 07 10, 20:03)
Nežinau, bet ir teatre ir muzikoje svarbiausi- techniniai dalykai, tada kūriniai. Nemoki natų, nemokėsi grot

o dažnam brazdintojui gitara jokių natų nereikia - pakanka akordų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 10, 22:14)
Ką manot apie mano "vėjuotus" namų darbus?

Silwio, gražu. Jaučiu silpnybę tokiems "tamsiems" darbams, plius su skėčiu biggrin.gif

QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 10, 23:23)
o dažnam brazdintojui gitara jokių natų nereikia  - pakanka akordų tongue.gif

Joa. Nier kas. Bet profesionalas toks niekada nebus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 07 10, 23:26)
Bet profesionalas toks niekada nebus  cool.gif

Kodėl nebus, kas jam trukdo tų natų mokytis vėliau, profesionalėjant vadinas? tongue.gif
Atsakyti
Vėl mano seilius smile.gif žiūrisi?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 07 10, 21:53)
Uzuojauta skėčio savininkei smile.gif
smagus kadras

QUOTE(Abo @ 2007 07 10, 22:26)
Silwio, gražu. Jaučiu silpnybę tokiems "tamsiems" darbams, plius su skėčiu biggrin.gif

Ačiū 4u.gif Skėtis mano smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 07 10, 22:39)
Vėl mano seilius smile.gif žiūrisi?

žiūrisi thumbup.gif išraiška super ir kadravimas liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 10, 23:41)
žiūrisi  thumbup.gif išraiška super ir kadravimas liuks  thumbup.gif

Dėkui smile.gif šiaip tamsoka nuotrauka buvo, tai traukiau iš tamsos, stebiuosi kad su triukšmais Neat pakankamai gerai susitvarkė, dar blur.. spalvoto triukšmo buvo nedaug, bet grūdas ant visos nuotraukos buvo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 07 10, 22:49)
Dėkui smile.gif šiaip tamsoka nuotrauka buvo, tai traukiau iš tamsos, stebiuosi kad su triukšmais Neat pakankamai gerai susitvarkė, dar blur.. spalvoto triukšmo buvo nedaug, bet grūdas ant visos nuotraukos buvo sad.gif

Negaliu atsigrožėt smile.gif Pradžioj buvo mintis, kad gal ryškumo kiek trūksta, bet dabar jau nebenoriu nieko keisti.
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 10, 23:33)
Kodėl nebus, kas jam trukdo tų natų mokytis vėliau, profesionalėjant vadinas?  tongue.gif

Nebent teoriškai, bet gyvenime dažniausiai būna kitaip. Kalbant konkrečiai apie gitarą rolleyes.gif Apie fotografiją nebūtinai, apie dailę vėl gal nebūtinai. Bet natas ar solfedžius mokytis nenorės niekas, nes praktiškai iš naujo tektų biggrin.gif Net 'paėmimas' neteisingas pas savamokslius būna.

Bet kiek darbų doh.gif labai daug. O tema sunki, bent man, dirbau daug, o gavos belekas. Bet nepergyvenu, gal aš turėsiu kur nors stiprią vietelę lotuliukas.gif
Tiesa, jaučiu reik parodyt vieną darbą, už kurį netgi babkes uždirbau lotuliukas.gif Nieko ypatingo, bet foto pas lenkų mokslininkę ant knygos viršelio (apie viduramžius). Tai baisiai smagu
Papildyta:
Pupeliuk, tavo seiliaus akys wub.gif wub.gif net seilės per jas nesimato thumbup.gif

Va viena iš tų nuotraukų, sakau nėr niekuom ypatinga, menu to nepavadinsi, oi kiek jos variantų buvo doh.gif Fotografavimo klaidų yra daug, bet jai tiko ir patiko, o kadangi aš retai patenkinta savo darbais esu, nesuprantu kuom ji ją užkabino. Bet dirbau labai daug, šitai neužginčysi doh.gif Ji norėjo mergaitės su knyga. Tokios šviečiančios, nė kiek nesusendintos ir spalvotos, ir kad veidas nebūtų pagrindinis akcentas...

user posted image

Visiška muileškė doh.gif Canon PowerShotA80
Atsakyti
Na ką einu miegot ir vėl dingstu iš eteriaus, išvažiuoju tuom kart iki liepos pabaigos į gūdų kaimą be interneto.. gal atrasiu laiko ir nuotaikos galų gale visas nuotraukas sutvarkyt smile.gif o grįžus jau normaliai kibsiu į fotomokslus su jumis biggrin.gif

Atsakyti