Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 16 - ta tema

QUOTE(latoya @ 2007 07 10, 12:58)
Vis paskaitineju, labai grazu cia pas jus...
galima nedrasiai jungtis? nzn kaip ideti nuotrauka i namu darbus...tai gal cia?

Sveika prisijungus.
Nuotraukas į namų darbus keliame tiesiai čia
login - bitemaja
slaptažodis - bitemaja

nepamirštame pakomentuoti kitų nuotraukų, pageidautina ne anonimiškai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 07 10, 10:07)
Bet tokia nuotrauka nereiškia, kad jis nenori ax.gif ....

Sutinku, labai sunku kartais nuspręsti pačiam. Aš pasitikrinu save per keletą saitų ir ne tik lietuviškų. Be to, prieš dedant galima gi parodyt aplinkiniams. Pvz. draugams, arba čia.

QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 10, 11:31)
Kaip vienu metu sumažinti daug nuotraukų (visą folderį pvz.)...kompas nebepavež, reikia persirašyt, bet visų toookio dydžio man jų tikrai nereik.

Aš naudoju programytę FastStone Image Viewer. Patinka, kad nėra joje krūvos nereikalingų funkcijų, puikiai tinka slideshow, rodo RAW'us ir palaiko paketinį konvertavimą. Galima rinktis, ką nori daryt. Ar tik mažint, ar dar ir pašarpint, konvertuoti RAW ir panašiai. Dirba labai greitai. Aš naudoju rečiau, o mano žmona pastoviai, jeigu kam nors reikia krūvą nuotraukų pasiųst pvz e-mail'u.

QUOTE(latoya @ 2007 07 10, 11:58)
Vis paskaitineju, labai grazu cia pas jus...
galima nedrasiai jungtis? nzn kaip ideti nuotrauka i namu darbus...tai gal cia?

Junkis drąsiai smile.gif
Dėkinga vieta gerai nuotraukai, bet šitoj nėra ryškumo, o jis bent kažkurioj vietoj turėtų būti. Manau autofokusas bandė susifokusuot ant debesų, galų gale pavargo ir nusispjovė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 10, 13:26)
Sutinku, labai sunku kartais nuspręsti pačiam. Aš pasitikrinu save per keletą saitų ir ne tik lietuviškų. Be to, prieš dedant galima gi parodyt aplinkiniams. Pvz. draugams, arba čia.

sillwio, o kur dar dedi - aš tik kūdrą ir photosig težinau blush2.gif
Mano aplinkiniam viskas gražu smile.gif, o jei prikimbu, kad paieškotų kas vistiek negerai - tada aiškina, kad blogai, jog antras planas išsiliejęs ir pagrindinis objektas ne centre stovi....
Atsakyti
turiu dar vieną foto pasilikus rezerve, tiksliau kai pramečiau savo kičinę monalizą blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vat ir mėtaus tarp dvieju foto doh.gif

Latoya, sveikutė 4u.gif junkis drąsiai mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu kad priimat...

uztat ir nedrasiai kad pirmi bandymai doh.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 07 10, 12:26)
Dėkinga vieta gerai nuotraukai, bet šitoj nėra ryškumo, o jis bent kažkurioj vietoj turėtų būti. Manau autofokusas bandė susifokusuot ant debesų, galų gale pavargo ir nusispjovė smile.gif

aciu uz kritika...cia kaip saule nusviete, lyg ryskiau, bet jau stiklas kosk nesvarus, dar ir antspaudas matosi blush2.gif ... dar ir kreiva
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 07 10, 12:31)
sillwio, o kur dar dedi - aš tik kūdrą ir photosig težinau  blush2.gif
Mano aplinkiniam viskas gražu smile.gif, o jei prikimbu, kad paieškotų kas vistiek negerai - tada aiškina, kad blogai, jog antras planas išsiliejęs ir pagrindinis objektas ne centre stovi....

smile.gif Jau daug zinai. Dedu i kudra, kartais i photosig, dazniau i fotosidan.se (cia svedu saitas). Buvo dar kazkas is rusisku, dabar net nepamenu. fotosidan pagal savo lygi galima pasirinkti, kokios kritikos nori. Kudra irgi gerai, bet pas svedus del vartotoju gausos nera klano, todel nuomones objektyvios. Is tikruju bet kur internete gauti kritikos yra sunku. Tie kas raso, dazniausiai raso gerai. Ypac uzsienyje. Uz tai man patinka cia, nes cia is tikruju galima matyt savo klaidas.
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 07 10, 11:59)
koks vaikas  wub.gif
Pirmam vėl tas pats bajeris su šešėliu, tik ryškiau,
o antram, pažėk, nepastebi, kaip šviesa į šonus eina, nuo kelnių  blink.gif  thumbup.gif 

Papildyta:
Nuotrauką pakeitei, ir šitoj fainuolis  thumbup.gif

Pakeiciau, nes anoj ir pati matau, kad akies nesimato nuo seselio.. ax.gif
Elina, dekui uz komentara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 10, 13:44)
smile.gif Jau daug zinai. Dedu i kudra, kartais i photosig , dazniau i fotosidan.se (cia svedu saitas). Buvo dar kazkas is rusisku, dabar net nepamenu. fotosidan pagal savo lygi galima pasirinkti, kokios kritikos nori. Kudra irgi gerai, bet pas svedus del vartotoju gausos nera klano, todel nuomones objektyvios. Is tikruju bet kur internete gauti kritikos yra sunku. Tie kas raso, dazniausiai raso gerai. Ypac uzsienyje. Uz tai man patinka cia, nes cia is tikruju galima matyt savo klaidas.

melagis, kartais dedu tongue.gif , ten tik viena tavo foto stovi smile.gif.
Tam fotosidan.se man nesuprantama paukščių kalba...
Kūdroj vertinimai praktiškai pagal patinka - nepatinka.. (reikia kokią gražesnę profilio nuotrauką įsimesti, gal patikt pradės...)Vieninteliam photosige dar kažkas kokį patarimą imeta, bet irgi šykščiai.
Gausiausia komentarų namų darbuose smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 10, 13:44)
smile.gif Jau daug zinai. Dedu i kudra, kartais i photosig, dazniau i fotosidan.se (cia svedu saitas). Buvo dar kazkas is rusisku, dabar net nepamenu. fotosidan pagal savo lygi galima pasirinkti, kokios kritikos nori. Kudra irgi gerai, bet pas svedus del vartotoju gausos nera klano, todel nuomones objektyvios. Is tikruju bet kur internete gauti kritikos yra sunku. Tie kas raso, dazniausiai raso gerai. Ypac uzsienyje. Uz tai man patinka cia, nes cia is tikruju galima matyt savo klaidas.

Užtat pas lietuvius dažniausiai būna aiškūs, kaip tu pasakei, klanai ir dažniausiai net ir neblogos klanui nepriklausančio nario fotkės sudirbamos, o klano nariai kartais deda atvirai silpnas foto, bet visi jaučia pareiga ta foto išgirti smile.gif

Dėl užsieniečių tu esi labai teisus: pas juos forumuose visai kitas bendravimo etikos lygis, nei pas homo-sovieticus ir ten jie vengia būti netaktiškais kito atžvilgiu, tuo pačiu paprastai smarkiai nekritikuoja atvirai silpnų foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fotolama: 10 liepos 2007 - 13:08
anksčiau, kai rimčiau fotkinau ir tam turėjau laiko, dėdavau į photosig'ą, omnitel binarus, photosight.ru.
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 07 10, 13:05)
melagis, kartais dedu  tongue.gif , ten tik viena tavo foto stovi smile.gif.
Tam fotosidan.se man nesuprantama paukščių kalba...
Kūdroj vertinimai praktiškai pagal patinka - nepatinka.. (reikia kokią gražesnę profilio nuotrauką įsimesti, gal patikt pradės...)Vieninteliam photosige dar kažkas kokį patarimą imeta, bet irgi šykščiai.
Gausiausia komentarų namų darbuose smile.gif.

Kairtais idedu biggrin.gif Susimasciau, kodel tik viena. Matyt pratryniau.
Nepades nuotrauka manau, nebent kam nors is klubiniu eilerascius pradesi rasyt smile.gif
Photosige patarimu duoda, bet skystai. As is uzsienio saitu jau ismokau atsirinkt kas yra kritika, o kas ne. Ten daznai (bent jau fotosidan) jau perziurejimu skaicius parodo, kad tavo nuotrauka tokioje maseje pastebejo.

QUOTE(fotolama @ 2007 07 10, 13:07)
Užtat pas lietuvius dažniausiai būna aiškūs, kaip tu pasakei, klanai ir dažniausiai net ir neblogos klanui nepriklausančio nario fotkės sudirbamos, o klano nariai kartais deda atvirai silpnas foto, bet visi jaučia pareiga ta foto išgirti smile.gif

Dėl užsieniečių tu esi labai teisus: pas juos forumuose visai kitas bendravimo etikos lygis, nei pas homo-sovieticus ir ten jie vengia būti netaktiškais kito atžvilgiu, tuo pačiu paprastai smarkiai nekritikuoja atvirai silpnų foto.

Tu teisus 100%. Mane vienu metu eme pyktis del tyliu karu balsavimo forma, vykstanciu tarp klubiniu klano ir visu kitu likusiu. Ypac smagu buna, kai perziuri balsavimo reultatus uz paskutine para. Visi balsuoja kaip zmones, kam patinka, kam nelabai, bet balsuoja ir kazkaip reiskia bendra nuomone. Pasiziuri i klubiniu eilute, stovi 3 trejetai. Nei kas, nei uz ka neaisku.
Atsakyti
na ir vienas dar mano "šedevras". taip norėjau išspausti kokybę, ale kai originalas šuds, tai šuds ir gavos. apsitriukšmavo kaip turi būt doh.gif
todėl vien dėl kokybės nededu į ND. doh.gif

user posted image
Atsakyti