Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 16 - ta tema

QUOTE(fotolama @ 2007 07 10, 10:39)
Ne paslaptis, kad beveik visiems čia fotografuojantiems labai dažnai prastas techninės fotografijos pusės išmanymas trukdo realizuoti kilusias kūrybines mintis wink.gif

Sutinkame ir plojam rankom drinks_cheers.gif Minčių dafiga. tris dienas kasdien bandziau kazka išgaut, po to nusispjoviau, kaip yra taip.
Atsakyti
Sveiki,
O priminkit man, kaip vyksta balsavimas už ND g.gif
Papildyta:
Dejavu, man tavo žalioji nuotrauka fantastiška thumbup.gif Tiek kompoziciniu, tiek spalvos perteikimu.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 10, 09:05)
Nezinau, as kartais galvoju, kad ne visi nori. Pvz stikliniu roziu ant geltono fono nuotrauka namu daruose.

Bet tokia nuotrauka nereiškia, kad jis nenori ax.gif ....
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 07 10, 09:57)
atrodo kaip tapyba  4u.gif. Čia kiek  suprantu upelis, ar ežeras su savo flora pro stiklą?

Atsiprašau blush2.gif , čia išvis stiklo nėra ax.gif , upelis, man patiko, kai pamačiau tą vaizdą, tik gaila nebuvo daugiau bandymų, nes vyras greičiau kvietė lipt į kitą pusę supuvusiu rąstigaliu, o ir baterija išsikraudinėjo, tai ir nedelsiau...
Man kas pasakytų, kad čia apie stiklą - patikėčiau biggrin.gif
Atsakyti
Ikeliu savo pora nuotrauku ir labai lauksiu pastabu.....

user posted image

Sita nuotrauka bloga, zinau pati.. Bet niekaip nesuprantu kas negerai : ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 10 liepos 2007 - 10:57
koks vaikas wub.gif
Pirmam vėl tas pats bajeris su šešėliu, tik ryškiau,
o antram, pažėk, nepastebi, kaip šviesa į šonus eina, nuo kelnių blink.gif thumbup.gif

Papildyta:
Nuotrauką pakeitei, ir šitoj fainuolis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 07 10, 11:53)
Ikeliu savo pora nuotrauku ir labai lauksiu  pastabu.....

user posted image

Sita nuotrauka bloga, zinau pati.. Bet niekaip nesuprantu kas negerai :  ax.gif

user posted image

Aš tik vieną nuotrauką matau: lelia su kapišonu. Nu koks fainulka smile.gif . Nedrįstu pastebėti klaidų, nes darau, ko gero, daugiau. Tik akis man kliūva- saulutė spigina į veiduką, todėl veidukas paplaukęs, mėlyna balta spalva ( man irgi kartais taip gaunasi, čia, muset, nustatymai kalti), na ir kiek per daug apkirpta nuotrauka arba per mažai vaikiukas tilpęs- žandelis nukirptas.
O pamačiau ir ir antrą nuotrauką. Man atrodo, vėl saulutė koją pakišo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 10 liepos 2007 - 11:16
QUOTE(Abo @ 2007 07 10, 10:46)
Sutinkame ir plojam rankom  drinks_cheers.gif  Minčių dafiga. tris dienas kasdien bandziau kazka išgaut, po to nusispjoviau, kaip yra taip.

Tai gal fotikas kaltas hihihi.gif mirksiukas.gif

Kažkaip pagalvojau dėl tos kokybės- aš vis tiek fotkinčiau tai kas man miela, kad ir darant bandymus kokius, o ne bile ką. Tuo labiau kad pvz mokintis su PS tai tuo labiau gali atsirinkti nuotraukas kurios yra artimesnės ir mielesnės g.gif Ir vis tiek juk bandai įgyvendinti kažkokią savo idėją. Čia kažkaip man viskas eina lygiagrečiai- tik techninė , tik meninė pusė unsure.gif
Atsakyti
Kaip vienu metu sumažinti daug nuotraukų (visą folderį pvz.)...kompas nebepavež, reikia persirašyt, bet visų toookio dydžio man jų tikrai nereik.
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 10, 12:31)
Kaip vienu metu sumažinti daug nuotraukų (visą folderį pvz.)...kompas nebepavež, reikia persirašyt, bet visų toookio dydžio man jų tikrai nereik.

Aš irgi prisikroviau papkes su "knyga", "stiklu" biggrin.gif , sūnus pažiūrėjo apimtis, sako: trink lauk savo "meną", kompą užlauši biggrin.gif
Atsakyti
Vis paskaitineju, labai grazu cia pas jus...
galima nedrasiai jungtis? nzn kaip ideti nuotrauka i namu darbus...tai gal cia?

broliai
user posted image
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
cia man siaip i stikla labai panasu
user posted image

man patinka jusu komentarai ir kritika...taip mokytis lengviau...nes dar tik pradedu blush2.gif
Atsakyti