Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 16 - ta tema

Mano nuotrauką ir taip, manau, visi pažinot. Ta knygelė pelkėje. Nemoku albume įrašyt savęs
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 07 04, 22:45)
na manau cia reikia tureti ir nuotrauka fonui. tada su PS 2 nuotraukas blendinti. negaleciau, taip, kaip sillwio paaiskinti (turiu galvoj iliustruotai, nors noreciau zinot, kaip jis taip padare, kad ismokti), bet principa, jei ka galiu parasyt veliau, jei idomu.

tiesiog spaudi printscreen mygtuką ir meti į kokią nors programą kaip paveiksliukus, kuriuos sukeli į netą, o linkus čia.
Atsakyti
Tiesa, aš irgi nedalyvavau ir nežinau kaip bus su kita tema, - išvis sunku ką apie vasarą prognozuoti - kada galėsiu - dalyvausiu. Tiesa, šiandien atgavau fotoaparatą bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 04 liepos 2007 - 23:14
Gal kas zinot is kur lightroom parsisiusti blush2.gif Turiu as tik adobe photoshop elements, bet su juo negaliu raw failu apdirbti, o turima programa raw'ui man nelabai patinka... blush2.gif

Kodel tiek daug nuotrauku autoriu neprisipazista? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 07 04, 23:27)
Gal kas zinot is kur lightroom parsisiusti blush2.gif  Turiu as tik adobe photoshop elements, bet su juo negaliu raw failu apdirbti, o turima programa raw'ui man nelabai patinka... blush2.gif
Kodel tiek daug nuotrauku autoriu neprisipazista? ax.gif

30 dienų trial'ą iš adobe saito galima va čia. o ne trial'o reik ieškot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 04, 23:31)
30 dienų trial'ą iš adobe saito galima va čia. o ne trial'o reik ieškot smile.gif

arba pirkt mirksiukas.gif

as be namu darbu buvau ax.gif
Atsakyti
Sveikinu nugalėtoją, gal ir aš galiu naujam dalyvaut blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 07 04, 23:37)

Tik tai ir turiu omeny mirksiukas.gif biggrin.gif

QUOTE(Abo @ 2007 07 04, 23:37)
Sveikinu nugalėtoją, gal ir aš galiu naujam dalyvaut  blush2.gif

Žinoma gali. Gali ir čia įdėt ką nors.
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 07 04, 23:37)

Niu jo...kazkaip nenorciau uz programa $300 sumoketi blush2.gif As jau geriau dametu dar tiek ir telephoto objektyva perku blush2.gif biggrin.gif Noreciau kazkur pigiau gauti g.gif

Sillwio, dekui isbandysim 30 dienu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 07 04, 23:41)
Niu jo...kazkaip nenorciau uz programa $300 sumoketi blush2.gif  As jau geriau dametu dar tiek ir telephoto objektyva perku blush2.gif  biggrin.gif Noreciau kazkur pigiau gauti g.gif

Sillwio, dekui isbandysim 30 dienu thumbup.gif

Pigesnį būdą tau į AŽ papasakosiu.
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 07 04, 23:37)
Sveikinu nugalėtoją, gal ir aš galiu naujam dalyvaut  blush2.gif

Sveika prisijungus 4u.gif Pasirodyk truputi, ka turi mirksiukas.gif
Atsakyti
Kad ne daug turiu blush2.gif
Beęt parodysiu ką nors tuoj
Atsakyti