QUOTE(Elina @ 2007 07 09, 12:44)
Į namų darbus nebelįsiu . Čia porą nuotraukų įkelsiu. Šiaip sau . Su nustatymais man bėda
Kažkokios lavono kojos ir rankos gavosi
neblogi bandymai. man pirma ypač patinka. kraujo gal ir nereikia, bet vynas raudonas manau tiktų. jei dar ir foną ne tokį margą parinktum, būtų liuks
QUOTE(Sansara @ 2007 07 09, 15:08)
na ir mano "draft" variantai, nepatenkinę manęs vienu ar kitu aspektu
bandymas žaisti spalvom... (išnaudotas pakelis kiaušinių dažų ir 3 chemijos mėgintuvėliai). labiausiai nervino, kad nėr kaip pritvirtinti/pastatyt mėgintuvėlių tai vat visur teko viena ranka laikyt, kai kur ir dviem... todėl kompoziciškai buvau suvaržyta.
mano bandymas su taure. nuo šaltos colos apšalo kojelė, todėl ta vieta išnyko kur taurė susijungia su kojele ir turėjo būt mano foto "ašis".
pati nemačiau čia "stiklo", greičiau vandenį, skystį ir t.t.
Su mėgintuvėliais gerai sugalvojai, tik paieškot dar reikėjo. Taurė su cola gal geriau žiūrėtūsi, jeigu fotiką vos vos į kairę ir aukštyn.
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 09, 16:19)
O aš namų darbų dar nepadariau - jei spėsiu gal...šį savaitgalį buvau susirgus skruzdėlėmis
Tiesą sakant skruzdėlyno ieškojau kai buvo tema "tyliai - garsiai", bet tuomkart neradau. Šį savaitgalį tėvai apšvietė kur yra skruzdėlynas ir aš aišku nieko nelaukus su džinsiukais ir berankove maikyte nuvažiavau
O skruzdėlynų ten vienoje vietoje net penki, tik labai greit supratau, kad kaip tik todėl net ant keliuko neįmanoma pastatyti kojos nesukastam (aišku aktyviai bandžiau kažką nufotkint, bet skruzdes dar aktyviau)
Mokslinis darbas apie skruzdėles
Ryškumo kiek trūksta, nes matyt jau per tamsu buvo, o ir pakeltas iso matau nepadėjo. Nulėk ten, kai bus šviesiau (jeigu dar bus šią vasarą
)
QUOTE(VilmKa @ 2007 07 09, 18:36)
ir aš prie jų nemažai pritupinėjus
, suprantu tavo pasiaukojimą
, pirmoj nuotraukoj gerai ji ten uodegą parietus, stegėsi pozuot, o tu dar guodiesi
Čia maniškė į kompaniją
Puikiai, tik ryškumo zona vos vos per siaura (galva dar pusė bėdos, o ūsai jau netilpo). Pamėgink neleist fotikui reguliuot diafragmos, o šiek tiek pridaryk pati.
QUOTE(dejavu @ 2007 07 09, 20:24)
o čia mano pabandymai stiklo tema:
jei fonas kairėj nepereitų į geltoną, man būtų ledas.
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 07 09, 21:31)
Na ką perleidau per PS gal pusę atostogų nuotraukų, nusibodo ir šiandienai užteks, tai ir parodysiu kelias
biški liūdnos tokios.. nu orai nekoki buvo..
Pirmoj kiek per daug visko. Buč komponavęs tik valtį ir pirmą iš kairės porelę
Kitos, manau, šeimyniniam albumui kaip atostogų prisiminimas. Ech, atostogos
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso