Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 16 - ta tema

Elina man ir gi atrodo ziurokai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 07 09, 03:05)
mane vyras su kvailais klausimais ten siųsdavo nuo pat pirmų dienų pažinties  lotuliukas.gif tiesiog kai užknisa į kvailus klausimus atsakinėt  lotuliukas.gif
read the f***ing manual

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
O aš namų darbų dar nepadariau - jei spėsiu gal...šį savaitgalį buvau susirgus skruzdėlėmis lotuliukas.gif Tiesą sakant skruzdėlyno ieškojau kai buvo tema "tyliai - garsiai", bet tuomkart neradau. Šį savaitgalį tėvai apšvietė kur yra skruzdėlynas ir aš aišku nieko nelaukus su džinsiukais ir berankove maikyte nuvažiavau laugh.gif O skruzdėlynų ten vienoje vietoje net penki, tik labai greit supratau, kad kaip tik todėl net ant keliuko neįmanoma pastatyti kojos nesukastam (aišku aktyviai bandžiau kažką nufotkint, bet skruzdes dar aktyviau) doh.gif Žodžiu...kitą ypač niūraus oro dieną verysad.gif nusivežiau miškan atsarginius rūbus, kažkokius senus batus, apsimoviau pirštines, kelnes susikišau į kojines, rankoves į pirštines (kad neprilįstų) ir vėl patraukiau link skruzdėlyno skruzdėliukų pozų gaudyt. Aišku jų ten vis tiek prilindo per akis, pirštinės buvo storai aplipusios skruzdėlėmis, fotoaparatas irgi (lipo ir ant objektyvo, ap....jį ir ekraniuką ir t.t.), išsinėrė rankovė aišku ir po ja prilindo skruzdėlių laugh.gif, bet vis kiek mažiau sukando (pati parvairuot šįkart turėjau jėgų biggrin.gif)...Rezultatai aišku neatspindi didžio pasiaukojimo, bet pati save guodžiu, kad bent kelios skruzdėlytės bent kiek matosi laugh.gif Dauguma, deja, labai išplaukę - sufokusuoji , o jos šast iš kadro ant objektyvo arba šonan, arba bile kur... cool.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Čia jau nebekomponavau, nebefokusavau ir nieko nebedariau. Po visko biggrin.gif

Čia pirmos dienos skruzdėlyno fragmentas.

Einu skaityt .
Papildyta:
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 07 09, 11:10)
Labai patiko filmavimo menas, tiek daug geru kadru - ispudingi vaizdai - va is to ir reikia mum mokintis.

biggrin.gif savaitgalį žiūrėjau kažkokį filmą, - siužetas kažkoks detektyvinis ir šiap nelabai supratau jo, nes akis ėmė kliūti už vaizdų - " va iš šito kadro būtų puiki nuotrauka, va tokią idėją vaizde galima ir pačiai pabandyti, kaip jie padaro, kad beveik viskas žiūrisi" ir pan. mintys laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 09 liepos 2007 - 16:10
Skaitau ir ziuriu delfi, gatves mados Palangoje
jei kada nebus taip karsta, pabandysiu padaryti reportaza is miesto kuriame gyvenam , palyginimui.
Atsakyti
Dar vieną skruzdėlę pamiršau cool.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 09, 17:19)
Rezultatai aišku neatspindi didžio pasiaukojimo,  bet pati save guodžiu, kad bent kelios skruzdėlytės bent kiek matosi laugh.gif Dauguma, deja, labai išplaukę - sufokusuoji , o jos šast iš kadro ant objektyvo arba šonan, arba bile kur... cool.gif

drinks_cheers.gif ir aš prie jų nemažai pritupinėjus lotuliukas.gif , suprantu tavo pasiaukojimą biggrin.gif , pirmoj nuotraukoj gerai ji ten uodegą parietus, stegėsi pozuot, o tu dar guodiesi biggrin.gif

Čia maniškė į kompaniją biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilmKa: 09 liepos 2007 - 18:41
QUOTE(Elina @ 2007 07 09, 11:44)
Į namų darbus nebelįsiu schmoll.gif . Čia porą nuotraukų įkelsiu. Šiaip sau unsure.gif .

Elina, manau kaltas netinkamas apšvietimas dėl tos rankų, kojų spalvos gavosi. dar mano pastebėjimas: stiklas yra peršviečiamas, jam reikia atitinkamo fono, pvz. antroj tavo nuotraukoj fonas yra margas ir tos šukės jame prapuola.

QUOTE(Sansara @ 2007 07 09, 13:18)
nes per tas dienas visi ožiukai į paviršių išlindo...  vaikas namie užsisėdėjo  doh.gif

tas pats doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Sea_ @ 2007 07 09, 15:58)
Skaitau ir ziuriu delfi,  gatves mados Palangoje
jei kada nebus taip karsta, pabandysiu padaryti reportaza is miesto kuriame gyvenam , palyginimui.

Sea, būtų įdomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 07 09, 19:36)
pirmoj nuotraukoj gerai ji ten uodegą parietus, stegėsi pozuot, o tu dar guodiesi biggrin.gif

Ten jos kaip suprantu prieš švirkšdamos savo nežinau ką biggrin.gif taip atsistoja. Bet kai užšvirkščia pasijaučia biggrin.gif
Tavo kažkokia geriau nupoliruota bigsmile.gif , nors man kiek rašiau ir oras išpuolė toks...hmm..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 09 liepos 2007 - 18:56
Chebryte, namu darbuose gal nekomentuojam anonimiskai g.gif Negi bijom, kad kitas suzinos kieno kokia nuomone... g.gif Ir autoriai komentuodami po savo nuotraukom siulyciau, kad rasytumem visi "autorius" mirksiukas.gif O tai dabar neaisku anonimas komentuoja, ar pats autorius anonimiskai g.gif biggrin.gif
Atsakyti
sąvaržėle, niu extrymas pas tave ten buvo. gaila, kad nuotraukos nelabai kokios gavosi... neryškios tavo skruzdėlytės. doh.gif koks tavo objektyvas? nes jaučias silpnumas macro fotografijoje g.gif oras kaži ar kaltas, nes macroir rekomenduoja fotografuoti nesaulėtą, ūkanotą dieną. niu nerandu nei vienos tavo skruzdėlytės, kuri būtų vertą tookio extrymo. tik nenuliūsk labai 4u.gif svarbu geri norai mirksiukas.gif
Vilmkos skruzdėlė idealiai nupoliruota thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 07 09, 21:02)
sąvaržėle, niu extrymas pas tave ten buvo. gaila, kad nuotraukos nelabai kokios gavosi... neryškios tavo skruzdėlytės.  doh.gif koks tavo objektyvas? nes jaučias silpnumas macro fotografijoje  g.gif oras kaži ar kaltas, nes macroir rekomenduoja fotografuoti nesaulėtą, ūkanotą dieną.

Koks dar objektyvas ... canon a 95 pas mane, nieko pridedamo. Plius taip su macro dar nebuvau bandžius daryt, plius tamsu, povėliai ir lietinga (gal ir nieko taio aišku, bet miške tarp gausybės) medžių nuo to dar tamsiau, tai va ir rezultatas - iš visko čia ryškiausios (nors prifotkinau virš 50 gal) unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 09 liepos 2007 - 20:12
QUOTE(californiagirl @ 2007 07 09, 20:59)
Chebryte, namu darbuose gal nekomentuojam anonimiskai g.gif Negi bijom, kad kitas suzinos kieno kokia nuomone... g.gif  Ir autoriai komentuodami po savo nuotraukom siulyciau, kad rasytumem visi "autorius" mirksiukas.gif  O tai dabar neaisku anonimas komentuoja, ar pats autorius anonimiskai g.gif biggrin.gif

Nors pati po visais komentarais pasirasau, bet man paciai nesvarbu, ar mano nuotrauka anonimo ar pasirasiusiojo komentuota. Daug svarbiau pati kritika.

VilmKa, thumbup.gif skruzdelyte. Dar pati neesu isbandziusi makro, todel lenkiu galva pries tokias nuotraukas.
Atsakyti