Elina man ir gi atrodo ziurokai
QUOTE(Sansara @ 2007 07 09, 03:05)
mane vyras su kvailais klausimais ten siųsdavo nuo pat pirmų dienų pažinties tiesiog kai užknisa į kvailus klausimus atsakinėt
read the f***ing manual
read the f***ing manual
Aciu
O aš namų darbų dar nepadariau - jei spėsiu gal...šį savaitgalį buvau susirgus skruzdėlėmis Tiesą sakant skruzdėlyno ieškojau kai buvo tema "tyliai - garsiai", bet tuomkart neradau. Šį savaitgalį tėvai apšvietė kur yra skruzdėlynas ir aš aišku nieko nelaukus su džinsiukais ir berankove maikyte nuvažiavau O skruzdėlynų ten vienoje vietoje net penki, tik labai greit supratau, kad kaip tik todėl net ant keliuko neįmanoma pastatyti kojos nesukastam (aišku aktyviai bandžiau kažką nufotkint, bet skruzdes dar aktyviau) Žodžiu...kitą ypač niūraus oro dieną nusivežiau miškan atsarginius rūbus, kažkokius senus batus, apsimoviau pirštines, kelnes susikišau į kojines, rankoves į pirštines (kad neprilįstų) ir vėl patraukiau link skruzdėlyno skruzdėliukų pozų gaudyt. Aišku jų ten vis tiek prilindo per akis, pirštinės buvo storai aplipusios skruzdėlėmis, fotoaparatas irgi (lipo ir ant objektyvo, ap....jį ir ekraniuką ir t.t.), išsinėrė rankovė aišku ir po ja prilindo skruzdėlių , bet vis kiek mažiau sukando (pati parvairuot šįkart turėjau jėgų )...Rezultatai aišku neatspindi didžio pasiaukojimo, bet pati save guodžiu, kad bent kelios skruzdėlytės bent kiek matosi Dauguma, deja, labai išplaukę - sufokusuoji , o jos šast iš kadro ant objektyvo arba šonan, arba bile kur...
Čia jau nebekomponavau, nebefokusavau ir nieko nebedariau. Po visko
Čia pirmos dienos skruzdėlyno fragmentas.
Einu skaityt .
Papildyta:
savaitgalį žiūrėjau kažkokį filmą, - siužetas kažkoks detektyvinis ir šiap nelabai supratau jo, nes akis ėmė kliūti už vaizdų - " va iš šito kadro būtų puiki nuotrauka, va tokią idėją vaizde galima ir pačiai pabandyti, kaip jie padaro, kad beveik viskas žiūrisi" ir pan. mintys
Čia jau nebekomponavau, nebefokusavau ir nieko nebedariau. Po visko
Čia pirmos dienos skruzdėlyno fragmentas.
Einu skaityt .
Papildyta:
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 07 09, 11:10)
Labai patiko filmavimo menas, tiek daug geru kadru - ispudingi vaizdai - va is to ir reikia mum mokintis.
savaitgalį žiūrėjau kažkokį filmą, - siužetas kažkoks detektyvinis ir šiap nelabai supratau jo, nes akis ėmė kliūti už vaizdų - " va iš šito kadro būtų puiki nuotrauka, va tokią idėją vaizde galima ir pačiai pabandyti, kaip jie padaro, kad beveik viskas žiūrisi" ir pan. mintys
Skaitau ir ziuriu delfi, gatves mados Palangoje
jei kada nebus taip karsta, pabandysiu padaryti reportaza is miesto kuriame gyvenam , palyginimui.
jei kada nebus taip karsta, pabandysiu padaryti reportaza is miesto kuriame gyvenam , palyginimui.
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 09, 17:19)
Rezultatai aišku neatspindi didžio pasiaukojimo, bet pati save guodžiu, kad bent kelios skruzdėlytės bent kiek matosi Dauguma, deja, labai išplaukę - sufokusuoji , o jos šast iš kadro ant objektyvo arba šonan, arba bile kur...
ir aš prie jų nemažai pritupinėjus , suprantu tavo pasiaukojimą , pirmoj nuotraukoj gerai ji ten uodegą parietus, stegėsi pozuot, o tu dar guodiesi
Čia maniškė į kompaniją
QUOTE(Elina @ 2007 07 09, 11:44)
Į namų darbus nebelįsiu . Čia porą nuotraukų įkelsiu. Šiaip sau .
Elina, manau kaltas netinkamas apšvietimas dėl tos rankų, kojų spalvos gavosi. dar mano pastebėjimas: stiklas yra peršviečiamas, jam reikia atitinkamo fono, pvz. antroj tavo nuotraukoj fonas yra margas ir tos šukės jame prapuola.
QUOTE(Sansara @ 2007 07 09, 13:18)
tas pats
QUOTE(Sea_ @ 2007 07 09, 15:58)
Skaitau ir ziuriu delfi, gatves mados Palangoje
Sea, būtų įdomu
QUOTE(VilmKa @ 2007 07 09, 19:36)
pirmoj nuotraukoj gerai ji ten uodegą parietus, stegėsi pozuot, o tu dar guodiesi
Ten jos kaip suprantu prieš švirkšdamos savo nežinau ką taip atsistoja. Bet kai užšvirkščia pasijaučia
Tavo kažkokia geriau nupoliruota , nors man kiek rašiau ir oras išpuolė toks...hmm..
Chebryte, namu darbuose gal nekomentuojam anonimiskai Negi bijom, kad kitas suzinos kieno kokia nuomone... Ir autoriai komentuodami po savo nuotraukom siulyciau, kad rasytumem visi "autorius" O tai dabar neaisku anonimas komentuoja, ar pats autorius anonimiskai
sąvaržėle, niu extrymas pas tave ten buvo. gaila, kad nuotraukos nelabai kokios gavosi... neryškios tavo skruzdėlytės. koks tavo objektyvas? nes jaučias silpnumas macro fotografijoje oras kaži ar kaltas, nes macroir rekomenduoja fotografuoti nesaulėtą, ūkanotą dieną. niu nerandu nei vienos tavo skruzdėlytės, kuri būtų vertą tookio extrymo. tik nenuliūsk labai svarbu geri norai
Vilmkos skruzdėlė idealiai nupoliruota
Vilmkos skruzdėlė idealiai nupoliruota
QUOTE(Sansara @ 2007 07 09, 21:02)
sąvaržėle, niu extrymas pas tave ten buvo. gaila, kad nuotraukos nelabai kokios gavosi... neryškios tavo skruzdėlytės. koks tavo objektyvas? nes jaučias silpnumas macro fotografijoje oras kaži ar kaltas, nes macroir rekomenduoja fotografuoti nesaulėtą, ūkanotą dieną.
Koks dar objektyvas ... canon a 95 pas mane, nieko pridedamo. Plius taip su macro dar nebuvau bandžius daryt, plius tamsu, povėliai ir lietinga (gal ir nieko taio aišku, bet miške tarp gausybės) medžių nuo to dar tamsiau, tai va ir rezultatas - iš visko čia ryškiausios (nors prifotkinau virš 50 gal)
QUOTE(californiagirl @ 2007 07 09, 20:59)
Chebryte, namu darbuose gal nekomentuojam anonimiskai Negi bijom, kad kitas suzinos kieno kokia nuomone... Ir autoriai komentuodami po savo nuotraukom siulyciau, kad rasytumem visi "autorius" O tai dabar neaisku anonimas komentuoja, ar pats autorius anonimiskai
Nors pati po visais komentarais pasirasau, bet man paciai nesvarbu, ar mano nuotrauka anonimo ar pasirasiusiojo komentuota. Daug svarbiau pati kritika.
VilmKa, skruzdelyte. Dar pati neesu isbandziusi makro, todel lenkiu galva pries tokias nuotraukas.