Namų darbuose man beveik visos nuotraukos geros, gražios, įdomios. Na, yra pora, kurios neveža , Bet ta su šuniuku- mano favoritė. Gal ją lengviau buvo fotkinti, nei , tarkim, rutuliukus ( na, aš taip galvoju . Nors kaip tas šuniukas šitaip profesionaliai pozavo- neuprantu ), bet pats rezultatas- nerealus. Norisi įsirėminti ant sienos tokią nuotrauką
QUOTE(Sea_ @ 2007 07 09, 02:53)
Sansara, isduok,ka ten Silwio uzsifravo tom raidem????? bandziau savo variantus ssss gavosi
mane vyras su kvailais klausimais ten siųsdavo nuo pat pirmų dienų pažinties tiesiog kai užknisa į kvailus klausimus atsakinėt
read the f***ing manual
QUOTE(Sansara @ 2007 07 09, 12:05)
mane vyras su kvailais klausimais ten siųsdavo nuo pat pirmų dienų pažinties tiesiog kai užknisa į kvailus klausimus atsakinėt
read the f***ing manual
read the f***ing manual
QUOTE(Sansara @ 2007 07 09, 12:05)
read the f***ing manual
read the f***ing manual
Nu geras
O aš kol kas ND priešingai nei knygose, nerandu kažko labai kabinančio Net pakomentuoti nežinau kaip
Gal todėl kad knyga šiaip artimesnė buvo, o stiklas aplamai šaltas
QUOTE(Elina @ 2007 07 09, 13:44)
Į namų darbus nebelįsiu . Čia porą nuotraukų įkelsiu. Šiaip sau . Su nustatymais man bėda
Kažkokios lavono kojos ir rankos gavosi
Kažkokios lavono kojos ir rankos gavosi
Ziauriai tu cia truksta tik kraujo (as rimtai).
QUOTE(Smiltis @ 2007 07 09, 12:11)
Net pakomentuoti nežinau kaip
vat ir man nelimpa ši tema kažkodėl. gal tiesiog,kad stiklui parodyti gražiai reik turėti idealų apšvietimą,foną,pagrindą... nes kiekviena dulkelė matos. gal todėl, kad reikia turėt įdomų stiklą, nes lango stiklą pateikt įdomiai nesugebėčiau... gal todėl, kad sunku techniškai fokusuoti ant stiklo, kai atsiranda daug atspindžių, šešėlių ir t.t. na žodžiu - mano idėjos akligatvyje (tiksliau jų ir taip nedaug buvo...)
Dar per išeigines oras toks kad visos mintys tik apie temą lietus ir vėjas sukasi
QUOTE(Smiltis @ 2007 07 09, 14:16)
Dar per išeigines oras toks kad visos mintys tik apie temą lietus ir vėjas sukasi
niu kad man apie saulę, žalią pievelę ir besiganatį po ją vaiką
nes per tas dienas visi ožiukai į paviršių išlindo... vaikas namie užsisėdėjo
QUOTE(Sansara @ 2007 07 09, 15:18)
niu kad man apie saulę, žalią pievelę ir besiganatį po ją vaiką
Pas mus irgi tas pats
Žiūriu ir komentaruose jau pasirodė šaltas lietus ir šiltas kraujas
na ir mano "draft" variantai, nepatenkinę manęs vienu ar kitu aspektu
bandymas žaisti spalvom... (išnaudotas pakelis kiaušinių dažų ir 3 chemijos mėgintuvėliai). labiausiai nervino, kad nėr kaip pritvirtinti/pastatyt mėgintuvėlių tai vat visur teko viena ranka laikyt, kai kur ir dviem... todėl kompoziciškai buvau suvaržyta.
mano bandymas su taure. nuo šaltos colos apšalo kojelė, todėl ta vieta išnyko kur taurė susijungia su kojele ir turėjo būt mano foto "ašis".
pati nemačiau čia "stiklo", greičiau vandenį, skystį ir t.t.
bandymas žaisti spalvom... (išnaudotas pakelis kiaušinių dažų ir 3 chemijos mėgintuvėliai). labiausiai nervino, kad nėr kaip pritvirtinti/pastatyt mėgintuvėlių tai vat visur teko viena ranka laikyt, kai kur ir dviem... todėl kompoziciškai buvau suvaržyta.
mano bandymas su taure. nuo šaltos colos apšalo kojelė, todėl ta vieta išnyko kur taurė susijungia su kojele ir turėjo būt mano foto "ašis".
pati nemačiau čia "stiklo", greičiau vandenį, skystį ir t.t.