Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 16 - ta tema

Namų darbuose man beveik visos nuotraukos geros, gražios, įdomios. Na, yra pora, kurios neveža ax.gif , Bet ta su šuniuku- mano favoritė. Gal ją lengviau buvo fotkinti, nei , tarkim, rutuliukus ( na, aš taip galvoju g.gif . Nors kaip tas šuniukas šitaip profesionaliai pozavo- neuprantu bigsmile.gif g.gif ), bet pats rezultatas- nerealus. Norisi įsirėminti ant sienos tokią nuotrauką doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2007 07 09, 02:53)
Sansara, isduok,ka ten Silwio uzsifravo tom raidem????? bandziau savo variantus ssss gavosi lotuliukas.gif

mane vyras su kvailais klausimais ten siųsdavo nuo pat pirmų dienų pažinties lotuliukas.gif tiesiog kai užknisa į kvailus klausimus atsakinėt lotuliukas.gif
read the f***ing manual
Atsakyti
nu ir aiškinimaisi komentaruose po nuotraukom blink.gif ką kas turėjo galvoj, kodėl
pasakė tą o ne aną blink.gif

įsimečiau lightroom, einu studijuot. pirmas įspūdis neblogas rolleyes.gif bet teks RTFM'int kaip reikiant, kad įsikirst kur kas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 07 09, 12:05)
mane vyras su kvailais klausimais ten siųsdavo nuo pat pirmų dienų pažinties  lotuliukas.gif tiesiog kai užknisa į kvailus klausimus atsakinėt  lotuliukas.gif
read the f***ing manual

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 07 09, 12:05)
mane vyras su kvailais klausimais ten siųsdavo nuo pat pirmų dienų pažinties  lotuliukas.gif tiesiog kai užknisa į kvailus klausimus atsakinėt  lotuliukas.gif
read the f***ing manual

Nu geras hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif

O aš kol kas ND priešingai nei knygose, nerandu kažko labai kabinančio g.gif unsure.gif Net pakomentuoti nežinau kaip g.gif
Gal todėl kad knyga šiaip artimesnė buvo, o stiklas aplamai šaltas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 09 liepos 2007 - 12:20
Į namų darbus nebelįsiu schmoll.gif . Čia porą nuotraukų įkelsiu. Šiaip sau unsure.gif . Su nustatymais man bėda verysad.gif doh.gif
user posted image

user posted image

Kažkokios lavono kojos ir rankos gavosi cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 09 liepos 2007 - 12:45
QUOTE(Elina @ 2007 07 09, 13:44)
Į namų darbus nebelįsiu schmoll.gif . Čia porą nuotraukų įkelsiu. Šiaip sau unsure.gif . Su nustatymais man bėda verysad.gif  doh.gif
user posted image

user posted image

Kažkokios lavono kojos ir rankos gavosi cool.gif

Ziauriai tu cia unsure.gif truksta tik kraujo smile.gif (as rimtai).
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 07 09, 12:11)
  unsure.gif Net pakomentuoti nežinau kaip  g.gif
Gal todėl kad knyga šiaip artimesnė buvo, o stiklas aplamai šaltas  unsure.gif

vat ir man nelimpa ši tema kažkodėl. gal tiesiog,kad stiklui parodyti gražiai reik turėti idealų apšvietimą,foną,pagrindą... nes kiekviena dulkelė matos. gal todėl, kad reikia turėt įdomų stiklą, nes lango stiklą pateikt įdomiai nesugebėčiau... gal todėl, kad sunku techniškai fokusuoti ant stiklo, kai atsiranda daug atspindžių, šešėlių ir t.t. na žodžiu - mano idėjos akligatvyje smile.gif (tiksliau jų ir taip nedaug buvo...) doh.gif
Atsakyti
Dar per išeigines oras toks kad visos mintys tik apie temą lietus ir vėjas sukasi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 07 09, 14:16)
Dar per išeigines oras toks kad visos mintys tik apie temą lietus ir vėjas sukasi  doh.gif  lotuliukas.gif

niu kad man apie saulę, žalią pievelę ir besiganatį po ją vaiką lotuliukas.gif
nes per tas dienas visi ožiukai į paviršių išlindo... vaikas namie užsisėdėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 07 09, 15:18)
niu kad man apie saulę, žalią pievelę ir besiganatį po ją vaiką  lotuliukas.gif
nes per tas dienas visi ožiukai į paviršių išlindo...  vaikas namie užsisėdėjo  doh.gif

Pas mus irgi tas pats doh.gif

Žiūriu ir komentaruose jau pasirodė šaltas lietus ir šiltas kraujas thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na ir mano "draft" variantai, nepatenkinę manęs vienu ar kitu aspektu

bandymas žaisti spalvom... (išnaudotas pakelis kiaušinių dažų ir 3 chemijos mėgintuvėliai). labiausiai nervino, kad nėr kaip pritvirtinti/pastatyt mėgintuvėlių doh.gif tai vat visur teko viena ranka laikyt, kai kur ir dviem... todėl kompoziciškai buvau suvaržyta.
user posted image

user posted image

mano bandymas su taure. nuo šaltos colos apšalo kojelė, todėl ta vieta išnyko kur taurė susijungia su kojele ir turėjo būt mano foto "ašis".
pati nemačiau čia "stiklo", greičiau vandenį, skystį ir t.t. doh.gif
user posted image
Atsakyti