Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 16 - ta tema

Nu ir valio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 07 08, 22:09)
Tavo kritika nežeidžianti, o caros truputį žeidžianti  unsure.gif  (tik nesupyk, cara, kiek skaiciau, taip pasirode, netgi jūsų beveik vienodi postai "kvepia" kitaip). Geriau tokiu atveju anonimiškai pasirašinėt, nes vėlgi nuomonė formuojasi, nori nenori.

atsiprašau jei ką įžeidžiau, tikrai neturiu tokio tikslo 4u.gif o ir asmeniškumų nėra iš mano pusės, ypač kai nežinau kieno kokia nuotrauka. pati nebijau kritikos, todėl ir pastabas išsakau nepagalvodama, kad kas įsižeis.
anonimiškai kažin ar verta, aš asmeniškai neturiu ko slėpti.

turbūt man, kaip užuolaidai teks prikąsti liežuvį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 07 08, 23:09)

Abo, nesuprantu apie ka tu...perskaiciau visus komentarus, bet niekur nepasirode, kad caros kritika butu zeidzianti g.gif
Per jautriai reguoji 4u.gif

QUOTE(cara @ 2007 07 09, 00:05)
turbūt man, kaip užuolaidai teks prikąsti liežuvį doh.gif

Irgi nesupratau...kodel unsure.gif Skaiciau, kaip menininku temoj uzuolaida rase, kad cia gavo pylos uz kritika...Deja jokios pylos tikrai neizvelgiau unsure.gif Pamenu, nes konkreciai buvo kalba apie mano nuotrauka... As isvis nesuregavau ir pro akis praleidau, kai buvo pasakyta- kichas...Tik kita mergaite paskui pora kart(po pirmo uzklausimo nebuvo atsakyta mirksiukas.gif ) paprase Uzuolaidos parasyt, kaip uzuolaida supranta kicha....Ir viskas unsure.gif Man vienodai buvo cool.gif Ir tikrai nei pykau, nei pylos daviau biggrin.gif

Jautriai reguojam....Nors yra buve ir man biggrin.gif blush2.gif (po Victoro akiu atverimo apie menine fotografija biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 09 liepos 2007 - 00:54
Baikit, taigi, jau apkalbėta, čia visai neliečia manęs asmeniškai, man taip pasirodė ir tiek drinks_cheers.gif Jeigu jums gerai, ir man gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 09 liepos 2007 - 01:15
Laba vakara biggrin.gif

Apie anonimiskuma komentuojant, tai man nepatinka jis schmoll.gif Daug smagiau,kai zinai is ko kritika gauni biggrin.gif

Abo, sveikinu thumbup.gif nestuke.gif
Kritika priimti reikia ismokti, as pati to mokausi biggrin.gif blush2.gif Man daug lengviau kitus kritikuoti blush2.gif

Suzavejo nuotrauka su suniuku uz stiklo, net dabar akyse stovi. Saunuolis/e fotografas/e thumbup.gif

Sansara, isduok,ka ten Silwio uzsifravo tom raidem????? bandziau savo variantus ssss gavosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 09 liepos 2007 - 02:54
QUOTE(californiagirl @ 2007 07 09, 01:27)
Tik kita mergaite paskui pora kart(po pirmo uzklausimo nebuvo atsakyta mirksiukas.gif ) paprase Uzuolaidos parasyt, kaip uzuolaida supranta kicha....

Niugi prasivardžiuoji ir vargo nematai lotuliukas.gif Niponimaju, kodėl mane dauguma žmonių arba mažybiniu vardu vadina, arba mokinuke (geriausiu atveju studenčioke) laiko lotuliukas.gif
Joooo... buvo... biggrin.gif Maniau daugiau mene nusimanančio žmogaus nuomonę sužinosiu, o teko pačiai intere knistis ir aiškintis, kas tas kičas yra, nes buvo pasakyta: "kičas, nes man atsibodęs vaizdelis" doh.gif kai tuo tarpu "kičas" yra daugumai atsibodęs vaizdelis biggrin.gif O Californiagirl foto mintis buvo, tik gal kiek daugoka veikėjų, bet be jų nebūtų tos minties. Bet prisiskaitysiu knygų, prisižiūrėsiu "krūtų" fotografų parodų ir pati galėsiu mėtytis tokiais posakiais lotuliukas.gif

Elina, tikrai gerai, kad neapsistojai ties namiškių pagyrimais. Tavo darbai po truputį įdomesni darosi. Tiesa, netradicinių minčių visada turėjai (prisimenu tą aukštakulnį prie kiaušinio) biggrin.gif

Ogi ND yra ką paveizėti bigsmile.gif Pasididinus gal tik vakare išeis peržiūrėti ir paskaityti caros kritiką. Iš nedidintų jau pora matau, kurios užkabino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Starburst: 09 liepos 2007 - 05:41
QUOTE(Starburst @ 2007 07 09, 05:36)
Niugi prasivardžiuoji ir vargo nematai  lotuliukas.gif

As tikrai nepiktybiskai unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas, sunku čia viską suskaityt kiek prirašėt, peržiūrėjau namų darbus, su knyga, tai visai nemažai įdomių buvo, dabar net nebežinau kuri labiausiai patiko, vėliau dar peržiūrėsiu... su šiais ND irgi nieko neišeis, nes stiklo mano atsotogų nuotraukose nėra sad.gif
Iš Nidos grįžom anksčiau, nes pribaigė nuolatinis lietus ir vėjas (buvo vos 2 dienos su saule) sad.gif ir pastebėjau kad pas mane gerokai sumažėjo atostogų nuotraukų skaičius.. nors ir tose keliose atrodo ir vėl nieko gero blink.gif dar apdorosiu ir įmesiu kelias čia..
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ,
nu bėgau ir aš pažiūrėt kas ten tokio įžeidžiančio, ale komentarai kaip komentarai g.gif . O jų kuo daugiau , tuo geriau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 08, 19:33)
Labas. Aišku galima  4u.gif

dėkui dėkui bigsmile.gif
o sakykit, būtinai visad po tris ikėlinėjat?
ir ar sudėjus nuotraukas, jų jau nebekeičiat ir nekoreguojat? pavyzdžiui, ims ir gausis geresnė, ką tada daryt ? ... biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2007 07 09, 07:56)
dėkui dėkui bigsmile.gif
o sakykit, būtinai visad po tris ikėlinėjat?
ir ar sudėjus nuotraukas, jų jau nebekeičiat ir nekoreguojat? pavyzdžiui, ims ir gausis geresnė, ką tada daryt ? ... biggrin.gif tongue.gif

Nebutinai po tris, gali ir 1 ir 2 mirksiukas.gif O jei gausis geresne, zinoma kad gali apkeisti- juk tikslas mokytis ir tobuleti mirksiukas.gif
Sveika prisijungus 4u.gif

P.S. Tiesa, jei gautusi geresne ir noretum apkeisti, turbut ta reiketu padaryti iki balsavimo dienos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 09 liepos 2007 - 08:00
Sveikuciai 4u.gif

Vakar paziurejau filma "Vanile ir Sokoladas". Italu filmas. Labai patiko filmavimo menas, tiek daug geru kadru - ispudingi vaizdai - va is to ir reikia mum mokintis.
Atsakyti