Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 16 - ta tema

QUOTE(InRed @ 2007 07 08, 16:11)
dar klausimas - kada ir kokiu būdu vyksta balsavimas? g.gif

RTFM ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 08 liepos 2007 - 16:20
QUOTE(sillwio @ 2007 07 08, 16:20)

kaip programuotojo žmona suprantu šį trumpinį lotuliukas.gif

Inred, trečiadienį iki vakaro balsuojama už 5 llabiausiai patikusias nuotraukas. 5 balai geriausia, 4, 3 ir t.t. balsai parašomi komentare po nuotrauka, prisistačius niku ir parašius kodėl šiai nuotraukai duodi 5 balsus. pažiūrėk namų darbus Knyga ir suprasi.

sillwio dėkui už info 4u.gif bet kaip MB sako, kol pati visko neišbandysi -niekieno patarimai nepadės doh.gif
Atsakyti
sveiki, jei jūs nieko prieš, norėčiau pabandyti namų darbus su jumis padaryt, galima? ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2007 07 08, 18:23)
sveiki, jei jūs nieko prieš, norėčiau pabandyti namų darbus su jumis padaryt, galima? ax.gif  mirksiukas.gif

Labas. Aišku galima 4u.gif
Atsakyti
man turbūt su savo lietinga nuotaika nereikėjo eiti komentuoti namų darbų doh.gif tikiuosi niekas neįsižeis dėl pastabų unsure.gif o ypač, kai pati jokio darbo neįdėjau. bet dar ne vėlu gal mastau.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cara @ 2007 07 08, 23:48)
man turbūt su savo lietinga nuotaika nereikėjo eiti komentuoti namų darbų doh.gif tikiuosi niekas neįsižeis dėl pastabų unsure.gif o ypač, kai pati jokio darbo neįdėjau. bet dar ne vėlu gal mastau.gif  smile.gif

Žiaurokai. Juolab, kad dauguma tik mokosi. Man tai dzin, bet yra žmonių, kuriems rankos svyra, sako, neišmoksiu ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 07 08, 23:57)
Man tai dzin, bet yra žmonių, kuriems rankos svyra, sako, neišmoksiu ir t.t.

Jei dėl manęs taip sakai, tai nea schmoll.gif . Man kaip tik liūdna, kad menkai mano nuotraukas pastebi verysad.gif . Norėčiau gauti gerai pylos su konkrečiais nurodymais ką daryt. Tik bijau, kad nieks nepasakytų, jog esu visai beviltiška biggrin.gif . Čia tai žiauriai būtų unsure.gif . Nors pati jau dažnai apie tai pamąstau.
O su namiškiais man visai- chrenovai doh.gif : niekas be manęs nefotkina, tai jiems mano nuotraukos- tobulos doh.gif . O juk galėjo įtikinti unsure.gif . Gerai, kad čia užėjau
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 07 08, 22:57)
Žiaurokai. Juolab, kad dauguma tik mokosi. Man tai dzin, bet yra žmonių, kuriems rankos svyra, sako, neišmoksiu ir t.t.

aš irgi dėjau, taigi labai nepykit. ne iš blogos valios, tiesiog manau, kad argumentuota kritika duos naudos ir paskatins eiti pirmyn. jei žmogus nuo čia gaunamos kritikos blogai jaučiasi, tad tas žmogus turbūt nemoka priimti kritikos.

QUOTE(Elina @ 2007 07 08, 23:02)
Jei dėl manęs taip sakai, tai nea schmoll.gif . Man kaip tik liūdna, kad menkai mano nuotraukas pastebi verysad.gif . Norėčiau gauti gerai pylos su konkrečiais nurodymais ką daryt. Tik bijau, kad nieks nepasakytų, jog esu visai beviltiška biggrin.gif . Čia tai žiauriai būtų unsure.gif . Nors pati jau dažnai apie tai pamąstau.
O su namiškiais man visai- chrenovai doh.gif : niekas be manęs nefotkina, tai jiems mano nuotraukos- tobulos doh.gif . O juk galėjo įtikinti unsure.gif . Gerai, kad čia užėjau

tas kas pasakys, kad beviltiška, bus neteisus. čia būtų ne argumentas, o įžeidimas. man patinka tavo užsispyrimas. peržiūrėjau čia kažkurį vakarą konkursus iš eilės ir turiu pasakyti, kad greitai einam į priekį (turiu omeny tuos, kurie nepabėgo, o drauge mokosi).
Atsakyti
Tik tas komentavimas irgi, jei tik- patinka, nepatinka, nelabai turbūt... Patarimų reik
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 07 09, 00:06)
aš irgi dėjau, taigi labai nepykit. ne iš blogos valios, tiesiog manau, kad argumentuota kritika duos naudos ir paskatins eiti pirmyn. jei žmogus nuo čia gaunamos kritikos blogai jaučiasi, tad tas žmogus turbūt nemoka priimti kritikos.

Tavo kritika nežeidžianti, o caros truputį žeidžianti unsure.gif (tik nesupyk, cara, kiek skaiciau, taip pasirode, netgi jūsų beveik vienodi postai "kvepia" kitaip). Geriau tokiu atveju anonimiškai pasirašinėt, nes vėlgi nuomonė formuojasi, nori nenori.
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 07 08, 23:09)
Tik tas komentavimas irgi, jei tik- patinka, nepatinka, nelabai turbūt... Patarimų reik
Papildyta:
Tavo kritika nežeidžianti, o caros truputį žeidžianti  unsure.gif  (tik nesupyk, cara, kiek skaiciau, taip pasirode, netgi jūsų beveik vienodi postai "kvepia" kitaip). Geriau tokiu atveju anonimiškai pasirašinėt, nes vėlgi nuomonė formuojasi, nori nenori.

dėl anoniminio komentavimo nesutinku. nėra čia ko slėptis. visi juk savi ir žinom ko susirinkom. yra krūvos saitų, kur anonimiškai gausi tiek "kritikos", kad tikrai praeis noras fotografuot (turiu omeny aišku ne kritiką, o "nepatinka", "šūdas" ir t.t.)
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 09, 00:19)
dėl anoniminio komentavimo nesutinku. nėra čia ko slėptis. visi juk savi ir žinom ko susirinkom. yra krūvos saitų, kur anonimiškai gausi tiek "kritikos", kad tikrai praeis noras fotografuot (turiu omeny aišku ne kritiką, o "nepatinka", "šūdas" ir t.t.)

Nu gal tiesą sakai biggrin.gif Prašom nepykti, kaltę verčiu hormonams nestuke.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 07 08, 23:21)
Nu gal tiesą sakai biggrin.gif  Prašom nepykti, kaltę verčiu hormonams  nestuke.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aš beveik niekada nepykstu biggrin.gif
Atsakyti