Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 16 - ta tema

blink.gif blink.gif blink.gif nu gerai sorry , netaip supratau doh.gif

P.S. tipo jum taip nebuna beee.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 07 07, 20:54)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  nu gerai sorry , netaip supratau  doh.gif

P.S. tipo jum taip nebuna  beee.gif

būna, būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2007 07 07, 08:52)
ačiū visiems už pagalbą, bandau kelt porą fotkių blush2.gif

Gaila, kad pirmoj ta žibutė nustumta į pačią apačią, o viršus visiškai tuščias. Nuotrauka neįdomi.
Antroj matau geros nuotraukos užuomazgą. Aplinka dėkinga, tik zuikis, mano galva, ne vietoj. Be to, kai kurie dideli pagaliai smarkiai blaško dėmesį.
Patubdyčiau zuikį beveik į kampą ir kiek kitaip komponuočiau.

QUOTE(Abo @ 2007 07 07, 19:35)
Nu tris tai tris. Neturiu visvien fantazijos su tuo stiklu  biggrin.gif  Pasireikšiu kitąkart smile.gif
Čia jums ant stiklo  biggrin.gif belekas

Jei nebūtų tų namų, o tik lašai ant stiklo, nuotrauka tiktų kaip rudeninis wallpaper'is
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 07, 23:39)
Jei nebūtų tų namų, o tik lašai ant stiklo, nuotrauka tiktų kaip rudeninis wallpaper'is
smile.gif

Aga. Deja, jie ne vietoj. Aišku, galima tokią vietą rast, kad nesimatytų, bet labai nevargau, tieisog patiko man tie lašai wub.gif
Papildyta:
Nors dbr pažiūrėjau, visai tie namai turi savo cinkelio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 07 06, 16:33)
tiesa, apie RAW ėmiau galvoti, tai ar prie visų Nikon būna pridėta tik trial versiją  g.gif pas mane Nikon Capture 4.2 bet tik trial įdėtas prie fotiko  doh.gif "pagydyt" moku, tik įdomu ar čia pas visus tai, ar tiesiog lemia tai, kad pirktas čekijoj mūsiškis  g.gif

manishkis amerikonas, tachiau idejo irgi tik tiral'a unsure.gif
O tu turi vaistu jam? Gal recepta i AZ? ax.gif
Atsakyti
O mes iš viso tokios negavom, buvo tik Picture project g.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 07 06, 22:28)
Iso Hi niekad nenaudoju
Dažniausiai naudoju nuo 80 iki 200, priklausomai nuo apšvietimo, ant aukštesnių negražus grūdas atsiranda.
Vistiek siūlau perskaityti instrukciją iki galo, arba užsistatyti 100 ir nesukti dėl to sau galvos  mirksiukas.gif

laba diena 4u.gif galvoju paskaitinesiu, pasimokinsiu, vat is kart ir nesupratau pas mane ISO beveik nebuna zemiau nei 400, o va jei apsvietimas blogas tai ir 1600 uzsistatau, o tai su 100 tai is vis nieko nenufotkinciau g.gif ar ci anuo fotiko priklauso tokie dalykai g.gif
Atsakyti
vienžo doh.gif grybauju aš šiandien kaip reikalas blink.gif
Gal kas gali truputį pagelbėti? bandžiau sudėti ND į papkutę, bet nežinau,kaip sukurti atskirą albumiuką, kad visas ten sudėčiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo InRed: 08 liepos 2007 - 15:40
kolkas man su stiklu -totalus šuds doh.gif reikia idealaus apšvietimo stiklui, kad gražiai atrodytų ir fono/pagrindo švaraus doh.gif kadangi neturiu nieko panašaus, tai vat nieko tenkinančio kolkas neišgaunu doh.gif

Smiltis, tam Picture Project diskelyje ir yra Nikon Capture mirksiukas.gif mažom raidytėm dešinėj pusėj parašyta rolleyes.gif

sillwio ir kiti, pakomentuokit,kodėl pasirinkom Capture NX, o ne 4 versiją? kuri įtariu pas jus buvo kaip trail pridėta g.gif kokie privalumai gal žinot.
Papildyta:
QUOTE(InRed @ 2007 07 08, 15:11)
vienžo doh.gif grybauju aš šiandien kaip reikalas blink.gif
Gal kas gali truputį pagelbėti? bandžiau sudėti ND į papkutę, bet nežinau,kaip sukurti atskirą albumiuką, kad visas ten sudėčiau g.gif taigi 12-14 yra mano, bet kaip suurt albumą ir jas ten sudėt - nežinau unsure.gif

nieko kurt nereik, jei jas matai bendrame"Stiklo" kataloge. atskiro albumo jokio kurt nereik. schmoll.gif viską dedam į bendrą be vardų,kuriuos paviešinam po balsavimo pabaigos.
Atsakyti
ačiū už info blush2.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(onLy @ 2007 07 08, 14:32)
laba diena  4u.gif  galvoju paskaitinesiu, pasimokinsiu, vat is kart ir nesupratau pas mane ISO beveik nebuna zemiau nei 400, o va jei apsvietimas blogas tai ir 1600 uzsistatau, o tai su 100 tai is vis nieko nenufotkinciau  g.gif  ar ci anuo fotiko priklauso tokie dalykai  g.gif

Keistai užduodi klausimą. Nežinant tavo aparato (ir objektyvo, jei tai DSLR, o bet to nežinia, kokiu paros metu tu fotografuoji) sunku pasakyt, kodėl iso ne mažiau, nei 400. Manau, kad pirmiausia reikėtų persiskaityti aparato instrukcija.

QUOTE(Sansara @ 2007 07 08, 15:16)
sillwio ir kiti, pakomentuokit,kodėl pasirinkom Capture NX, o ne 4 versiją? kuri įtariu pas jus buvo kaip trail pridėta  g.gif  kokie privalumai gal žinot.

Man 4 versija nepatiko savo greičiu bei meniu išdėstymu. Mano galva kitos programos (Adobe Camera RAW, RAW shooter essentials, Capture One ir t.t.) žymiai geriau padarytos. Capture NX parsisiunčiau pirmiausia pabandymui pasižiūrėjęs keletą video pamokėlių apie programą (kaip keliais mygtukų paspaudimais taisomos klaidos). Greičiu ant mano kompo jinai irgi nepasižymi, bet, mano galva, įrankiai smarkiai patobulinti. Vien ko verta Control Point technologija. Nesenai radau e-book'ą apie darbą Capture NX. Dabar po truputį kramtau.
Atsakyti
dar klausimas - kada ir kokiu būdu vyksta balsavimas? g.gif
Atsakyti