Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 16 - ta tema

QUOTE(dejavu @ 2007 07 06, 22:37)
ta išsami instrukcija turėjo cd būti. Joje daug kalbų, bet lietuvių kalbos nėra, aš sau rusiškai atsispausdinau pagrindinius punktus.

Kur manuals, tas diskas?
neradau blyn, nors vakar knisau (belekaip), pasirode, kad ten tas pats velnias (nekenciu as tu manual'ų nelietuviškų). einu pažiūrėt

Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 07 06, 00:04)
Imesk tu pirma, paskui gal ir as isdrysiu lotuliukas.gif

aha, nori, kad mane isjuoktu ir tada jau tu net nedesi savo... tongue.gif mirksiukas.gif neisdegs.... biggrin.gif
o jei rimtai, tai zinok neturiu ka parodyt.... schmoll.gif labai jau nekokios fotkes pas mane..... blush2.gif

QUOTE(Stebukle @ 2007 07 06, 02:59)
Cia sakyciau kazkokios nesvekai mazos kainos blink.gif
http://www.digicombo...CFTJbQgodAxtFpg

kai kainos juokingos, greiciausiai kad nieko doro ten ir nera.. arba viskas ok, bet turesi skambint, ir ten tau bandys pripaisyt visokiu priedu, uz zymiai didesne kaina, nei gautum kur kitur, ir dar gali baigtis tuom, kad tau padarys cancel.... net neatsiklause... unsure.gif turejau tokios patirties, ir esu tikra, jog apie tai jau cia teko man papasakot.... 4u.gif
Atsakyti
ačiū visiems už pagalbą, bandau kelt porą fotkių blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Inred, antroji tavo foto prajuokino lotuliukas.gif O pirmoji nepatiko 4u.gif zibute isdegusi, vanduo per daug ploto uzima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2007 07 07, 15:52)
Inred,  antroji tavo foto  prajuokino lotuliukas.gif  O pirmoji nepatiko 4u.gif zibute isdegusi, vanduo per daug ploto uzima 4u.gif

o man nejuokinga. aš turėjau vaikystėj du lygiai tokius zuikius, tik kitų spalvų, kurie su manim buvo visur kur tik keliavau, važiavau ir kasdieniniame gyvenime. kai degė mūsų namas, tėtis prie visų būtinų daiktų išnešė ir abu mano zuikučius wub.gif jie daug metų buvo su manim. ir vienas jų kažkur nunyko... antrą kraustantis atrado mano vyras rolleyes.gif todėl man tas zuikutis, apleistas namas - tarsi citata iš mano gyvenimo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 07 liepos 2007 - 16:48
Kaip suprantu galima tris nuotraukas į albumą?
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 07 07, 18:17)
Kaip suprantu galima tris nuotraukas į albumą?

Tai kad penkias mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 07 07, 19:32)
Tai kad penkias  mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif teks sukt galvą ką dėt doh.gif
Atsakyti
Tai kad penkios lyg tik fotoreportažui buvo, o toliau lyg vėl po tris g.gif Ar ne unsure.gif
Atsakyti
biggrin.gif apsispreskit blyn biggrin.gif
Atsakyti
tris, tris mirksiukas.gif čia reportažui buvo penkios.
Atsakyti
Nu tris tai tris. Neturiu visvien fantazijos su tuo stiklu biggrin.gif Pasireikšiu kitąkart smile.gif

Čia jums ant stiklo biggrin.gif belekas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 07 liepos 2007 - 19:36