Nagi, nagi kodel tokie neaktyvūs su tuo stiklu
Man labai labai gėda , tačiau negalit kas pasakyt kaip nusistatyt ISO (pažiūrėčiau skirtumus), nes NIEKUR nėra info kaip nusistatyt, yra tik, va čia toks daiktas yra, va reikia tiek ir tiek padaryt, ir viskas. Uzknisa, kad ir tie manul'ai kažkokie juokingi, neišsamūs, pusės nežinau, ką galėčiau žinot
Dbr prašyta ekrane ISO 80
QUOTE(Abo @ 2007 07 06, 19:48)
Nagi, nagi kodel tokie neaktyvūs su tuo stiklu
Man labai labai gėda , tačiau negalit kas pasakyt kaip nusistatyt ISO (pažiūrėčiau skirtumus), nes NIEKUR nėra info kaip nusistatyt, yra tik, va čia toks daiktas yra, va reikia tiek ir tiek padaryt, ir viskas. Uzknisa, kad ir tie manul'ai kažkokie juokingi, neišsamūs, pusės nežinau, ką galėčiau žinot
aktyviausi būna pirmadienį ir antradienį.nes visi tikisi dar geresnių nuotraukų.
kaip nustatyt pas tave ISO nežinau. per meniu greičiausia
QUOTE(Sansara @ 2007 07 06, 20:56)
aktyviausi būna pirmadienį ir antradienį.nes visi tikisi dar geresnių nuotraukų.
nerandu nieko, išknisau aš ten viską
QUOTE(Abo @ 2007 07 06, 20:57)
nerandu nieko, išknisau aš ten viską
Iso mygtukas yra prie ekranėlio - užrašytas, nesuprantu, kaip nematai - jį spaudant keičiasi ISO, bet nepatariu aukšto užsisatyti.
QUOTE(Elina @ 2007 07 06, 14:54)
objektyvas brangesnis nei fotikas . O kur jūs perkat? Rimtai galvoju keisti objektyvą . Va kai vyras nupirko mano norėtą Canon, tik tada sužinojau, kad gerokai permokėjo . Būčiau jam pasufleravusi, kad galėjo pigiau nupirkt
Na, čia visai normalu, kad objektyvas kainuoja daugiau, nei fotoaparatas. Juk vaizdo kokybę iš esmės apsprendžia objektyvas, o ne fotoaparatas.
QUOTE(sillwio @ 2007 07 06, 19:56)
Sigma 70-300 APO DG Macro. Pradžioj džiaugiausi ir jis mane tenkino. Vėliau man pradėjo trūkti šviesos ir ryškumo. Prie 300 milimetrų fotografuoti be štatyvo galima drąsiai tik saulėtą dieną. Macro funkcija naudojausi keletą kartų (nes ji nėra tikra makro). Pradžiai buvo neblogas objektyvas, bet dabar suprantu, kad geriau būčiau iš karto įsigijęs rimtesnį. Skirtumą pajutau, kai dar turėjau abu (sigma 70-300 ir nikkor 70-300). Turiu pasakyti, kad už savo kainą sigma (butent APO versija) atiduoda viską, už ką sumokėta ir netgi lenkia nikkor analogus (G ir ED versijas).
Hmm, aš čia kažko nesuprantu. Juk visi Nikkor 70-300 yra lygiai tokio pat šviesumo kaip ir tavo minėtas Sigma...
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2007 07 06, 15:11)
tai va, kad fotikai muitinej strige... sake kad 35, kad tikrai geresnis uz 400, tikrai ne 350. Net paciai smalsu.. ja jie si karta parveze
Kažko tau pribūrė. Canon 35D neegzistuoja.
o šitą....kaip čia kokią nuotrauką įdėt? Visai man nesigauna
QUOTE(InRed @ 2007 07 06, 22:05)
Susikurk internetinį albumą (pvz www.photobucket.com) ir iš ten galėsi kelti nuotraukas pasinaudodama IMG funkcija (čia labai aiškiai parodyta kaip įkelti paveiksliuką iš interneto) , jei albumą susikursi mano nurodytame albume, tai ten iškart yra IMG kodas, jį nukopijuosi ir įdėsi čia
QUOTE(InRed @ 2007 07 06, 22:05)
aš šitą naudoju http://img136.imageshack.us/
hostinu, tada nukopijuoji po nuotraukos pirmą nuorodą, dedi i zinute, ir viskas
Dejavu, matau blyn kokia vista esu
Papildyta:
Dejavu, dar padėk, man vištelei
trumpai-
kam pati naudoji, 100, 200, 400 ir 800. Ir auto?
QUOTE(Abo @ 2007 07 06, 22:19)
Dejavu, dar padėk, man vištelei
trumpai-
trumpai-
Iso Hi niekad nenaudoju
Dažniausiai naudoju nuo 80 iki 200, priklausomai nuo apšvietimo, ant aukštesnių negražus grūdas atsiranda.
Vistiek siūlau perskaityti instrukciją iki galo, arba užsistatyti 100 ir nesukti dėl to sau galvos
QUOTE(dejavu @ 2007 07 06, 22:28)
Iso Hi niekad nenaudoju
Dažniausiai naudoju nuo 80 iki 200, priklausomai nuo apšvietimo, ant aukštesnių negražus grūdas atsiranda.
Vistiek siūlau perskaityti instrukciją iki galo, arba užsistatyti 100 ir nesukti dėl to sau galvos
ačiū. Instrukcija mano tokia balta knygele su daug kalbų, o lietuviškai tik trumpa fotoaparato vartojimo instrukcija. Joje dažnai sklaisutukuose parašyta (žr išsamų vadovą, bet aš tokio neturiu )
QUOTE(fotolama @ 2007 07 06, 21:02)
Hmm, aš čia kažko nesuprantu. Juk visi Nikkor 70-300 yra lygiai tokio pat šviesumo kaip ir tavo minėtas Sigma...
Taip, bet VR leidžia fotografuoti 4 stop'ais ilgesniais išlaikymais.
QUOTE(Abo @ 2007 07 06, 22:34)
ačiū. Instrukcija mano tokia balta knygele su daug kalbų, o lietuviškai tik trumpa fotoaparato vartojimo instrukcija. Joje dažnai sklaisutukuose parašyta (žr išsamų vadovą, bet aš tokio neturiu )
ta išsami instrukcija turėjo cd būti. Joje daug kalbų, bet lietuvių kalbos nėra, aš sau rusiškai atsispausdinau pagrindinius punktus.