kazi ar kas leis rinktis grupe, kur bus vietos ten ir eis, yra dvi grupes lopselio
QUOTE(lauruciuxs @ 2012 01 02, 23:07)
kazi ar kas leis rinktis grupe, kur bus vietos ten ir eis, yra dvi grupes lopselio
suprantu,na bet jei jau rinktis-kuri geriau?
QUOTE(25jura @ 2012 01 29, 13:28)
mes i "varliuku "grupe einam,ir esam patenkinti . Kiek girdejau"varliuku "grupes vaikuciai judresni,nei "skruzdeliukai"ten ramesni vaikuciai,bent jau anksciau taip buvo
Ziogeliu turbut,ne Skruzdeliuku Mes nuo siandien i Ziogelius einam.
QUOTE(samanaa @ 2012 03 01, 19:19)
Ziogeliu turbut,ne Skruzdeliuku Mes nuo siandien i Ziogelius einam.
mes nuo pirmadienio i Skruzdeliukus....labai tikiuosi jog vaikas greit apsipras nes iki tol lankeme kita darzeli
maniskis trimetis nuo rugsejo žygiuos į dobiliuka. suzinojau, kad bus pas aukletoja Vaida. ar kas gali apie ja pasakyti ka nors?
QUOTE(Zivilka @ 2012 05 18, 10:48)
maniskis trimetis nuo rugsejo žygiuos į dobiliuka. suzinojau, kad bus pas aukletoja Vaida. ar kas gali apie ja pasakyti ka nors?
Vaida tokia maloni,bet gan keistoka,bent jau man pasirode. Arba gal ji nuotaikos zmogus
O gal zinot kokios aukletojos Irena ir Virginija?mes nuo rugsejo eisim pas jas
QUOTE(samanaa @ 2012 06 25, 18:34)
Vaida tokia maloni,bet gan keistoka,bent jau man pasirode. Arba gal ji nuotaikos zmogus
Labas mamytėms,
Mano mažoji lanko l/d "Dobiliukas" nuo 1-nerių metukų. "Nykštukų" grupėjė mums o beje ir visiems kitiems vaikams patiko auklėtoja Inga, auklytė Olga. Ir dabar dar kartais nueinam į svečius, pasirodyti kaip augam. Kai skirstė vaikus į darželio grupes, visi vaikai norėjo būti pas Ingą, tai buvo daug ašarų . Šiemet baigėm "Bitučių" grupę, pas auklėtojas Virginija ir Irena. Galiu pasakyti, kad Virginija yra gal kiek griežtesnė, bet kaip pedagogas labai geras ir išmokina vaikus dainelių, eilėraščių ir t.t. Irena man šiek tiek gal keistoka, bet mano mergaitei ji labiau patinka. Taigi, aš manau, kad reiktų klausyti mažųjų nuomonės, jie tikrai nemeluos. Virginijos vaikai šiek tiek prisibijo. Ir turiu pasakyti, kad per visus tuos metus vaikų tikrai niekas neskriaudė, nebent jie patys tarpusavyje. Rudenį jau eisim į priešmokyklinę grupę, tikiuosi kad ir paskutiniai metai bus geri.
Taigi, nepergyvenkit, pakluvot tikrai į gerą grupę.
sveikos.zuriu darzelis neinformavo tevu,jog vyks langu keitimas ir nepriims vaiku nuo 08.20 jooo del dabar savo vaika kur nori 2 savaites
QUOTE(Vilke 27 @ 2012 08 12, 16:52)
sveikos.zuriu darzelis neinformavo tevu,jog vyks langu keitimas ir nepriims vaiku nuo 08.20 jooo del dabar savo vaika kur nori 2 savaites
jooo,nueinu vakar,ziuriu ne gyvos dvasios! o tai jau 20 d priims?neina susisiekti visai su darzeliu telefonu.gerai kad man atostogos,o tai nezinau kur vaika deciau
ir nuo rugsejo 3 tik vienas korpusas teveiks. as turesiu savaite atostogu, pratinimui pasiemiau specialiai, tai tik nuvesiu po pora valandeliu, bet jei dar ilgiau uztes, tai kapec irgi tada